Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 829
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ехо, мами, а добър вечер... така де то си стана добро утро, докато наваксам  Laughing
Аз се прибрах след седмица на село с малката и си викам абе изпуснала съм, ама чак 28 страници... Направо паднах! Имах там един мизерен нет, ама колкото да вляза във ФБ и толкоз...

Иначе нищо ново на моя фронт - тази седмица трябва да си запиша час за консултация, че вече мина повече от месец, откак не сме се преглеждали. Нито изследвания, нито нищо... А навреми и за 45-дневния.

На мен нещо жегите хич не ми понасят... Направо се размазах цяла седмица - майка ми и баща ми се занимаваха с джуджечка основно, аз бях примък-отмък. Сега ще ми се отели вола, след тоя мързел. Но пък и кръвното не ми беше много в ред - много странно - само долната граница ниска,ниска, а горната ок. А главата ми като балон, дето го надуват. Лежах лежах, вода, плодове, ама докато не спрат тия жеги май няма спасение. Единия ден дори вдигнах температура вечерта, но сама си падна.  Thinking Не разбрах какво ми беше станало... Абе като някоя пенсионерка съм - на единия ден с кръвно, на другия с нещо друго  Laughing

А какво ме чака следващите две седмици... Дойде време да се местим в новата къща и както бях чики-рики, колко му е, сега съм  #Crazy Изморявам се от стягане на една чанта багаж, а какво остава за преместване... Лека полека ще пълня кашоните и така... Там пък лека-полека ще разтоварвам. Добре че няма да чистя поне.

Туитито да стиска още малко и да удържа мъниците, че да пораснат още някой друг грам отгоре!  Peace

Йоанка, ти пък давай обратното - да излиза вече, че нещо много се задържа бебунката!  Hug

Ох, а мен как ме е яд, че изпуснах мелбите в Конфети  Cry Така ми се хапва една хубава мелба... Ще карам някой да ходи с мен май  hahaha

Това е засега, сигурно имам куп неща да казвам, ама да вляза в час първо!
 Hug

# 421
  • Пловдив
Добро утро!
Аз се събудих със сърбеж по корема  Confused Ама много силен. Намазах се със зехтинче. Досега нямам стрии, но ми казаха, че тая работа може да стане за една нощ. Дано не стане...
Тук тази сутрин е доста хладничко та съм се навлякла. И може би поради тази причина се събудих с идеята да попрочета малко за каляването на беба. Ето тук намерих една статия, която ми се вижда доста полезна.
http://www.leeneeann.info/blog/?p=966

Йоанка, ако не побързате ще вземем да ви изпреварим  Grinning

P.S. OnlyOne утре се прибирам в Пловдив и като се добера до читав интернет ще те добавя на първа страничка. Не съм те забравила, просто интернет ресурса тук не ми го позволява Simple Smile

# 422
Здравейте мами!
Днес съм на очен лекар да си даде мнението как ще мога да раждам. С тия контракции 3 дена пазих леглото  и не съм ставала,да видим днес като се раздвижа как ще е положението.
Много ми се иска да започвам с чистенето и реденето ,ама ще поизчакам и само ще ви чета  Hug
Йоанка я следя постоянно,чакам да видим кога ще се похвали  с хубава новина  Hug
Надявам се и Туитито или НМ да се разпишат скоро ,да знаем как са. Дано стискането на кълките е дало резултат и мъниците си натрупат килограмчетата и не бързат   Hug

# 423
Добро утро пупки  Hug
Аз от ранни зори започвам с разместване, чистене и домашни задължения  ooooh! И аз от 2-3 дни  си имам достааа подготвителни контракции, за които мисля, че са нормални вече на този етап, но пък като ме стегне и се шашкам като не ме отпусне няколко секунди. Утре съм на лекар да я видим дунда и тонове да мерим.
Ейййй kotkincho вече щях да те пускам за издирване  hahaha Ще ходим пак я за сладолед, я за кафенце, ще наваксаме  Hug
Прохладен ден и седмица   bouquet

# 424
 Добро утро пупици!
 Туитито и аз я мисля. Дано всичко е наред и задържи бебоците до 16-ти.
 Успех на момичетата, на които тепърва им предстоят почистване, подреждане и нанасяне.

# 425
  • София
Добро утро!

Аз отивам да ми потвърдят кръвната група в кръвния център, че в болницата не им стига стандартното картонче от някоя лаборатория.

Следобед ще пусна статистиката с килограмите и ръста на родените през 2013 бебета Simple Smile Снощи ММ приложи някои програмистко-екселски похвати, за да се сдобием с инфото, че иначе трябваше да преписвам едно по едно всичко.

Хубав ден от мен на всички! Hug

# 426
  • София
ени, чернодробни показатели ли пуска или някакви тестове за алергии?

sealover , точно това ме притесни- промените в черния дроб Tired

Днес съм на консултация, но се съмнявам да ми обърнат голямо внимание Crossing Arms

# 427
Добро утро !
На мен не ми е много добро де , след не спане цяла нощ , накрая като оставих малката на ДГ и викам сега ще се прибера да поспя. Събуждам се от неистовото джафкане на съседските мастийки и как някакви хора ми прескачат оградата. Идвали да засичат водата ...И аз през прозореца леко изнервена им викам , абе хора има врата , може от там да се влезе , ами не вратата била заключена ...много ясно че ще заключена , нали за това има звънец  Close Те се смеят били ги предопредили , че имало бременна жена да не я били стреснели . Аз си мисля колко смотан трябва да си , че да си мислиш , че като вземеш да прескачаш чужда ограда и да се вмъкваш така в двора по няма да стреснеш някой отколкото ако позвъниш на звънец и изчакаш културно да ти бъде отворено  ooooh! 

Коткинчо, мислих те вече какво става с теб , добре че се появи  Hug  И аз съм така с жегите , не се чувствам никак добре , а и мисля че хормоните здраво бушуват и от тях съвсем се чувствам , че ми още по-горещо . Успех с пренасянето  Peace

Пинки, надявам се да те вземат на сериозно , все пак този сърбеж не е за подценяване ...Разбирасе надявам се , че е нещо временно от нерви или хормони , ама за да ти е спокойно питай да ти пуснат изследвания. Надявам се касата да ги поема .  Thinking
Йоана, хайде бе това бебче няма ли да излиза вече , тука всички тръпнем в очакване и само те мислим . Пожелавам ти едно леко и безпроблемно раждане , и само хубави спомени да имаш от този ден  Peace
Андреа ,ще чакам с нетърпение статистиката ...
Нинка, успех и на теб с домашните задължения , и се пази повече  Peace
Туитито , какво става с теб ??? Мислим те ....Надявам се да има скоро включване с някаква информация .

# 428
Здравейте  Grinning
Аз се разбудих рано-рано
И мен тия жеги ме морят доста  Ill
Нямам сили за нищо,задъхвам се,много е гадно и ми е едно замаяно...ще търпя  Embarassed
Днес мисля да започна да подреждам мойте дрехи и да правя място за тези на бебо  baby_neutral
Успех на всички,захващащи се с разни задължения
Пазете се   bouquet
Забравих да питам за кръвните изследвания трябваше да сме гладни и жадни,нали  newsm78

# 429
Здравейте  Grinning
Аз се разбудих рано-рано
И мен тия жеги ме морят доста  Ill
Нямам сили за нищо,задъхвам се,много е гадно и ми е едно замаяно...ще търпя  Embarassed
Днес мисля да започна да подреждам мойте дрехи и да правя място за тези на бебо  baby_neutral
Успех на всички,захващащи се с разни задължения
Пазете се   bouquet
Забравих да питам за кръвните изследвания трябваше да сме гладни и жадни,нали  newsm78
4-ри часа да не е консумирана храна . За водата не мисля , че има ограничение, поне на мен никога не са ми казвали да не пия.

# 430
Добро утро и от мен сладки пупички   bouquet
Ох като ви чета че имате да почиствате , се радвам че аз с повечето неща свърших . Не за друго но си усещам че не мога  Mr. Green
Пожелавам ви лек и усмихнат ден куклички  Hug
Исках и друго да напиша , ама бременен мозък .................

# 431
 sealover много благодаря
ДианаР статийката много ми хареса,досега не съм чела за каляването  Grinning

# 432
Здравейте сладурки,
много интересни са историите за раждане, дано всички се включат с подробен разказ.
ами аз нямам с какво да се похваля и тъй като никой не се включи с отговор, срам не срам ще си цитирам въпросчето пак с надеждата някой да коментира и този въпрос

Избрахте ли си столчета за кола? Нали с тях се изписват бебчетата? Ще съм благодарна на препоръки? Количката, към която се насочихме има столче за кола, но сякаш клоним към други марки...Макси Кози или Би Сейф? Какво ще кажете по този въпрос?

# 433
Диадра, аз също сега трябва да избирам .Имаше една тема в която доста подробно се разглеждаше този въпрос тук , дори момичетата пускаха таблици със статистики разни и.т.н. За съжаление не помня коя точно е темата като номер.

# 434
Е, явно пак съм изтървала!!! Съжалявам ако съм досадила с въпроса
Ако някоя мама се сеща къде точно е обсъждан този въпрос ще се радвам да я препрочета
Сииловър Hug

Общи условия

Активация на акаунт