Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 770
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

Как ви викат всяка седмица сега на прегледи, как ви гледат тонове.

И аз това се чудя като чета. Аз не чакам мен някой да ме повика,а сама си определям кога да отида на преглед, звъня, записвам си час и отивам. До сега не са ме върнали.

# 601
Добро утро!
Момичета от вчера следобед бебка непрекъснато се движи. Проблема е, че сега се събуждам с болки, които ми напомнят предменстуралните  newsm78 Ниско долу коремчето, кръста, гадене... Пих едно прахче магнезии, дано се оправя.

Как ви викат всяка седмица сега на прегледи, как ви гледат тонове. Мене не. Ето на, на 13-ти преглед и следващия на 30-ти. А дотогава какво ще се случи ... снощи бая си поревах...

Честит празник! Дано Богородица бди над нас и ни помага!

Дианче, контракции са това. И аз съм така от два дни. Трябва да лежиш и магнезий. Но като ти гледам лентичката и да тръгне сега няма проблеми, напълно доносено ще си е. Хубаво е да се посъветваш с лекар, може да иска вече да излиза.

Аз е хубаво още седмица да удържа. Само не знам как - майка ми е вкъщи с ужасно разстройство, а аз също се опитвам да лежа, малката откача тук  Crazy
Иначе ако имаш проблеми по всяко време трябва да можеш да идеш на преглед. Мен например лекарката по ЗК никога и за нищо не ме вика, аз си ходя. Обаче тази, при която ще раждам в 9ти месец ще ме следи изкъсо (но е само петък на кабинет, през останалото време ако имам проблеми ще търча до спешното на Токуда при който лекар се случи). Затова сега стискам до утре.

So^Amazing супер изненада от свекървата ти, браво. Все така да се представя  Peace

# 602
Добро утро и от мен!
Тази нощ съм спала като пребита, само по едно време ме хапаха комари, но после пак съм се отнесла. Сега се обличам и отивам на зъболекар, че от кога влача един зъб...
Хубав ден на всички!

# 603
Честита дъщеричка на naninita!

Май наистина започва бебевалежа Mr. Green

Мен цяла нощ ме боля кръста и не знам вече контракции ли са, не са ли, то ще си покаже Laughing От 13:00ч. съм на консултация и ще се види.
ММ се шегува, че иска като започна да раждам да си е на работа и сама да се закарам до болницата.     Не искал да се притеснява и да му се обадя чак като съм родила. Обаче, сега като разбра,че имам болки не е на същото мнение, мислеше да си остане вкъщи,но го изпратих да си ходи на работа.
Не  е проблем да се закарам сама, но трябва да си взема и голямото дете с мен и да го оставя да чака пред родилна зала hahaha

Честит имен ден на всички,които празнуват днес!  bouquet

# 604
  • София
Честита рожбичка на naninita! Да расте здраво и усмихнато детенце!

Честити покупки на всички, които се похвалиха!

# 605
  • София
Здравейте!  Забравихте ли ме Crazy

Честита дъщеричка на мама нанинита!  Да е здрава и много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние се завърнахме от странстване.  За съжаление Confused  Беше ни толкова хубаво на вилата, но нямаше как - аз вчера бях на преглед, а ММ в събота заминава в командировка.  Ако се осмеля, може пък другата седмица да отида сама с детето, ама още се чудя Rolling Eyes

Не мога да ви изчета, много се е насъбрало.  Това ще е първата тема, която не съм изчела открай-докрай, но няма да успея.  Ще ме извините за пропуските Hug  Уж имах интернет, ама хич не ми беше до сядане на компютъра, пък и не ми оставаше много време, ако трябва да съм честна.

Да се отчета за прегледа - бебката продължава да си върви по-мъничка, но пък си се развива с нормален темп, така че просто ще приема, че моите бебчета ще се раждат малки Crazy  Важното е да е здраво.  Първото точно за един месец навакса разликата с другите.
Иначе и на тонове бях вчера, всичко е ок. 
И аз съм на преглед след 2 седмици.  Никога не съм била на по-кратки интервали, освен в първите месеци на предната бременност, когато трябваше да се установи дали нещата се развиват добре.

Толкова засега, че трябва да сложа в ред целия багаж и да докарам къщата до нормален вид ooooh!

# 606
  • София
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички!

Останах самичка- мъжо на работа, детето на градина, и с кафенцето реших да се разпиша Simple Smile

DianaR , почивай си повечко днес и дано отшумят болките HugНа ЖК бях на 12.08 и след това ме викат на 30.08, но за тогава ми е запланувано секциото и като казах, акушерката заяви да не идвам повече, демек приключих с прегледите. То и едни прегледи бяха ooooh!, но какво да се прави.

Miimiiнka, много са ти хубави покупките Peace

So^Amazing, браво на твоята свекърва Simple Smile

ени , дано до края все с хубави новини се връщаш от прегледите Peace

Вчера и аз пуснах първата бебешка пералня с дрешки, днес е ред на хавлийки, пелени и чаршафчета. Багажа за родилното ми е готов, останаха да се купят памперси и козметика, но мъжо може и без мен да се справи.

Моите сърбежи по краката и ръцете продължават, особено нощем като се събудя и полудявам, доста е трудно да си чешеш ходилата TiredВ събота ще ходя до работа да се видя с една колежка и се разбрахме да ми пусне едни чернодробни показатели, да видя дали няма от там да изскочи проблема Thinking

Иначе много ми е тежко вече, искам да се ражда бебока. Контракция не знам какво е, имам само едни болки ниско долу, като силно придърпване все едно е сега ще ми тръгне цикъла, които са доста на често, но пък за много кратко.Бебето се движи на периоди- ту е много кротко, ту ме разпъва отвсякъде Crazy

П.П.Нинка, видях че си се записала в Надежда при Ослеков. И аз съм при него, доволна съм от единствения преглед, който имах при него. Дано и на теб ти допадне, а току виж сме се засекли в болницата като дойде момента за раждане Grinning

Хайде стига съм писала Wink

# 607
Хайде и тук да честитя малките принцеси на мама naninita и мама Dharmaaa   ylinfant Да са ви живи и здрави и много да ви радват

Започна бебевалежа ей

# 608
DianaR, а нямаш ли лекар, на когото да се обадиш при такива случаи? Shocked Като ти гледам лентичката и според мен няма какво чак толкова да се пазиш, ако бебоче е решило да тръгва - нека заповяда  Hug Следи ги тези болки дали няма да станат регулярни и ако се засилят на 10-тина минути, да се отправиш към болница.

Мен в началото на другата седмица ме викат на тонове, и от тогава моята лекарка каза, че ще се виждаме на всяка седмица, но при всяко положение по-важното е, че тя вече има готовност да й се обадя по всяко време. Честота на прегледите така или иначе не е толкова от значение - едва ли ще съвпадне с преглед началото на раждането. (макар че с моето първо раждане стана точно така Simple Smile - беше терминът и имах и рутинен преглед, отидох вече с някакви ранни контракции на 20-тина минути и АГ-то тогава ми каза - "Ами днес ще се ражда. Иди да си починеш и или ми се обади като станат на 10 минути контракциите, или в осем вечерта." Така цял ден си знаех, че бебо вече е на път. Но все пак човек няма как да разчита на тези прегледи, че точно тогава ще се хване раждането  Peace)

# 609
Честити бебчета на мама Нанинита и на мама Дарма /тя си чакаше секциото тази седмица/. Да са ви живи и здрави!
Аз бях на тонове сутринта и моята лекарка за днес има две операции секцио. Та може още някое момиче да се похвали!

# 610
Включвам се и аз с честитка за мама Нанинита! Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамчето, много красиво име междудругото!
Честит празник на всички именици и на всички варненци!
Хубав ден желая на всички без болежки и неразположения!

# 611
Да честитя и тук рожбите на мама Дарма и Нанита!!!
Честит празник и на всички именници!
При мен днес е по-хладно,може би ще се живее...
За болките ниско долу при мен явно са си контракции,поне от единия запис на тонове така си излезе.Нищо,стискам кълки и не се давам  Hug
Понеже гледам,че бебевалежа е започнал,пожелавам на всички ни едни износени,развити и мнооого здрави бебчета,които да си гушкаме,ама когато му дойде времето  Mr. Green

# 612
Честити бебенца на мама Дарма и Нанита! Да са им живи и здрави, много да ги радват.

# 613
Добро утро и от мен коремчета.

Честита дъщеричка на мама naninita, да и е жива и здрава и бързо да ги изписват и да се разпишат тук.
Диана и на мен ми приличат на контракции, току виж и ти си изпреварила Йоанка.
Честито на купилите нови придобивки, аз утре съм на пазар и на тонове и въобще мисля цял ден да скитосвам по улиците. Та ще видим и аз с какво ще се похваля.
Връщам се да ви дочета.

# 614
Добре дошли на новите ни бебчета, а на мамите - бързо възстановяване!

Днес мислех да пускам пералня с бебешки неща, но май ще пропусна. Обикновено не следя църковните празници, но днешният е много голям и пълен със символика, ще го уважа и ще мина само с гладене на дрехи. Laughing

Честит имен ден на всички момичета в групата ни, празнуващи днес!

Честит РД на Памперс (с малко закъснение)  smile3525 newsm59

Днес следобед и аз съм на преглед и тонове. Ще докладвам после.

Общи условия

Активация на акаунт