Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 759
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Ехеее, какви хубави новини Simple Smile
Честити рожби на Йоанка и Кучо, да са им живи и здрави малките кукли!

# 676
Аууу, Ани ме е изпреварила с клюката! Хаха!
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА ЙОАНКА И КУЧО! МНОГО ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ, А НА МАМЧЕТАТА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ У ДОМА!
Soho, ти как си днес? Ако се наложи да отидеш до болницата, не се тревожи. Нали ти харесваше, че е мъничка? Аз вчера бях на тонове в "твоя" кабинет - стори ми се уютно. Знаеш, че съм наблизо - ако имаш нужда от нещо, само звънни. Hug

# 677
  • София
Добро утро!

Честити дъщерички на Йоана и кучо!  Да са здрави и много усмихнати!  bouquet  bouquet  bouquet

А на патерици - честит рожден ден на Памперс и честит имен ден на всички, празнуващи вчера!

# 678
  • София
Честити момиченца на Кучо и Йоанка!

Аз май точно Кучо сънувах тази нощ и се чудех какво става с нея.

Иначе тази сутрин при мен нищо. Даже съм леко нещастна. Ушана, уютно е, да. И като съм до докторката поне няма опасност да ме забравят  Mr. Green

# 679
  • София
Добро утро!

Честити рожби на Йоанка и Кучо!Да са ви живи и здрави!!
Бързо възстановяване на мамите и ги чакаме тук с разкази Peace

А Кучо беше с моя термин, но моят младеж не дава индикации за напускане на хралупата, колкото да и се иска на майка му Laughing

# 680
Здравейте пак Hug

Преди малко се върнах от доки. Даде ми само болничния и се разбрахме в сряда да ида за тонове и да ми даде документите. Малко ме е яд , че не мерихме тоновете, ама и беше излязло нещо спешно  Rolling Eyes Аз от половин час пак съм с контракции , даже си имам и лека болка. Не знам защо така се получава.
Новото при мен е , че на 5 Септември влизам в Майчин дом. Предполагам , че след като ми се направят всички изследвания и прочие, ще ми направят и секциото. Хем не ми се остава една седмица в болницата, хем знам че така е най-правилно , след като не съм от София. Лекаря не иска да рискува , заради това ме вика 1 седмица в болница. Стискайте палци , момичета... ММ и майка ми ще се редуват в София докато родя ... малко се притеснявам да не се обърка нещо ...  Не искам да оставам сама в София, защото все нещо може да ми потрябва  Rolling Eyes #Crazy

Спокойно, ако до 03,09 не съм родила по това време в което ще си в Майчин дом ще съм и аз там.
Кой лекар те наблюдава от там?

# 681
  • Пловдив
Йоанка и Кучо честито! Да са ви живи и здрави малките принцески!  newsm51

Абе тия женските щъркели май по бързо летят от мъжките  Simple Smile

# 682
Добро утро Simple Smile
Честити бебки и тук на Кучо и Йоана.
Аз днес съм на преглед,надявам се  да определим дата за секцио.В Понеделник съм на ЖК и може би ще пусна изследвания да видим какво се случва с хемоглобина ми-миналия месец беше 101.
От 2-3 дни и аз съм с такива болки,наподобяващи предменструални.А снощи през нощта като исках да се завъртя от една страна на другата,корема ми сякаш беше като схванат.Ще видим какво ще каже доктора днес.

# 683
Аз вече честитих на новите ни мами във ФБ. Направо не ми се вярва, че се почна. Хваща ме паника Simple Smile

# 684
Сега пък някак странно ме пробожда,ниско доло...уф направо вече  #Crazy
Довечера ще награбвам ММ и ако ще се ражда-да се ражда и да се свършва вече   Joy

# 685
Soho, няма да те забравят, нали пищи апаратурката -  Joy SoAmazing, Нинка е права - не се притеснявай, с различни термини сме - все ще има някоя "навън"!

# 686
Здравейте пак Hug

Преди малко се върнах от доки. Даде ми само болничния и се разбрахме в сряда да ида за тонове и да ми даде документите. Малко ме е яд , че не мерихме тоновете, ама и беше излязло нещо спешно  Rolling Eyes Аз от половин час пак съм с контракции , даже си имам и лека болка. Не знам защо така се получава.
Новото при мен е , че на 5 Септември влизам в Майчин дом. Предполагам , че след като ми се направят всички изследвания и прочие, ще ми направят и секциото. Хем не ми се остава една седмица в болницата, хем знам че така е най-правилно , след като не съм от София. Лекаря не иска да рискува , заради това ме вика 1 седмица в болница. Стискайте палци , момичета... ММ и майка ми ще се редуват в София докато родя ... малко се притеснявам да не се обърка нещо ...  Не искам да оставам сама в София, защото все нещо може да ми потрябва  Rolling Eyes #Crazy

Спокойно, ако до 03,09 не съм родила по това време в което ще си в Майчин дом ще съм и аз там.
Кой лекар те наблюдава от там?

Hug
Ще бъде хубаво да се запознаем, макар и в МД Simple Smile
При Румен Димитров съм.

Благодря за подкрепата , момичета! За пореден път ще кажа, че сте страхотни!!! Така съжалявам, че нямах възможност да се запозная с нито една от вас:(

# 687
Закусвам за втори път тази сутрин, майка казва,че щом ми се яде повече наближава, а и лаза че като ни е родила веднага след това е била гладна и са и дали да яде

# 688
Лелеее,колко хубави новинииии!!!
Честити бебчета на двете мами и тук!!!! Да са им живи и здрави и само да ги радват и слушкат  Hug
Толкова е хубаво ,толкова мило ми става  Mr. Green
От тия хормони съвсем ги изживявам нещата! Дано скоро да си се приберат вкъщи и да си се гледат и гушкат там!

# 689
Честито бебчета и тук на мама Йоана и мама Кучо! Да са им живи и здрави! smile3525

Много е приятна вече, всеки ден нови бебенца. Нямам търпение и аз да гушна моето, но момченцата явно са по-мързеливи. smile3521

Общи условия

Активация на акаунт