Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Мая, то моето коремче откога е паднало... Ама вече не ме е толкова страх, бебка е голяма и като се има предвид, че проблемите ми почнаха в средата на май, мисля, че сме добре  bowuu Колкото изкара, толкова, след другата седмица може и да заповяда. Едвам дишам днес да ви кажа, дребната си вре копитцата по ребрата ми и направо ми секва дъха... Въобще не ми е ден, дано се поокопитя малко.

Лече смей ми се ти за педикюра  Joy Ама как му се радвам, да знаеш, на нищо не ми приличаха краката и ме беше срам... Хем не съм се лакирала сега, че знам ли кога ще се запоявява девойката, само липсва с контракции лак да търкам  Mr. Green Днес карах кола с контракции, ми не е голямо удоволствие, да ви кажа. Аз съм на 30 минути от болницата и днес си представих картинно какво ще е  Joy

Веселото, честита дата. С теб сме за един термин, явно няма да се чака дотогава  Mr. Green

Йоано, Йоанке, само смей да се появиш довечера и да кажеш, че няма да раждаш днес  Mr. Green Стиснала съм ти всички палци, да знаеш  Hug

# 571
Да се запиша и аз да следя темата преди да е свършила, че от сутринта ви чета. Нямах компютър цял месец и няма как да ви насмогна. Всички мои приятелки който бяха бременни вече родиха и само аз останах от "групата на Шаро". И аз като всички вас не мога да се наспя, ставам по 4-5 пъти на вечер и по цял ден ми се спи. Още не съм купувала никакви дрешки на юнака, само една пелена Simple Smile и само разглеждам онлайн магазините.
Йоанка и аз ти стискам палци вече да се разпишеш с бебче, айде най късно утре.

# 572
Здравейте коремчета Simple Smile
Бях на преглед и аз днес,с бебчо всичко е наред,док каза,че е малко по-слабичък,но не е проблем
2280 гр,45 см
Каза,че няма а родя голямо бебе Simple Smile
Сега съм спокойна Simple Smile
Браво на всички с хубавите новини от прегледите  Hug
Таня,Диана вие кои доктори си избрахте ?
Аз още не съм почнала да пера,но това не ми е дерт,чудя се как ще гладя,много го мразя това гадене  Rolling Eyes
Мая,Шамс стискайте още малко  Hug

# 573
nenimira моето АГ оперира в Торакс с д-р Роман Кунчев

# 574
Ако си секцио,ще те оперира преди отпуската предполагам,ще ги планирате нещата,не се тревожи.
Аз искам да родя при Стратев,той също работи там,но не искам да е Торакс,затова ще ходя в ОБ

# 575
Ако си секцио,ще те оперира преди отпуската предполагам,ще ги планирате нещата,не се тревожи.
Аз искам да родя при Стратев,той също работи там,но не искам да е Торакс,затова ще ходя в ОБ
няма да е преди отпуска, защото моето АГ трябва да говори с него, за да планират секцио, а тя ще говори с него накрая на август за септември да е, така ми каза тя. А ти защо не искаш в Торакс?

# 576
Е,значи всичко ще е уредено  Grinning Hug
А пък аз не искам,защото съм чувала разни мнения,повечето от които са , че нямат неонатология
Естествено това са само чужди мнения и не съм сигурна в тях,но така мисля засега,пък до края на септември има доста време  Simple Smile

# 577
Да така е, ако има проблем ги пращат във ВМИ. Но аз мисля позитивно, че няма да има нужда. Всичко ще е наред.

# 578
Коремчета здравейте  preggo

Не съм се включвала скоро, но се старая да ви следя.

Честити придобивки на всички, но Амели ми направи впечатление, че си е купила обувки.
Аз по принцип съм с малък крак (35-36 номер), но в момента освен чехли нищо друго не мога да обуя  #Crazy

sealover поздравления за климатика - определено сега ще ти е по-комфортно  yes

Присъединявам се към всички, на които им е тежко, не могат да ходят и се чувстват като клатушкащи се патенца.
Да кажа, че вече изпрах и изгладих всичко - два дни направо се разчекнах - кръст, г.з - всичко ме заболя, но съм готова. Чантичката ми за болницата също е готова. Майка ми и сестра ми изчистиха - бърсаха прозорци, праха пердета и т.н., така че бебонка вече е добре дошла   ylinfant въпреки че според доки няма да е зле да постискаме до края на месеца.

Таничка не се ядосвай. Ще се подредят нещата, но те разбирам напълно, че ти е кофти да нямаш яснота.
Дианче ако си решила, че ще е секцио и така или иначе ще плащаш, а и тепърва ще се спираш на лекар от все сърце ти препоръчвам моя лекар. Прекрасен специалист и невероятен човек е. Доверявам му се изцяло за всичко. Вече съм ги писала тези неща и се повтарям, но наистина е чудесно човек да има такъв лекар. Той изражда в Селената и ако ще си плащаш, по-добре плати там - поне ще знаеш, че отношението и грижата са на ниво.
(това, разбира се, е лично мнение и в никакъв случай не ти го натрапвам )   love001

Иначе и аз днес бях на преглед + запис на тонове. Всичко е ОК и съм много доволна newsm44

Петя честито и на теб за скрина и само за твое успокоение да ти кажа, че миналата година нашата спалня трябваше да дойде за 20 дни, а я чакахме 3 месеца  Joy

Лека вечер на всички  Hug

# 579
Ехо, тук съм си още, пъхаща в жегите Sad
Ходих на преглед днес и при нас нищо ново. Бебка не е тръгнала, контракции никакви, тонове добре, води малко, но ги следят. Лекарката каза, че ме чака до края на седмицата. Ако не родя, в неделя вечер ме приемат в болница и в понеделник ще предизвикват раждането. Ох, много се надявам да си тръгне естествено до тогава.
За сега това е, продължавам с тоновете до края на седмицата всеки ден.
Лека и хладна вечер на вас.

# 580
  • Пловдив
Ще си позволя да донеса щъркелова новина:
Днес в 11:40 със спешно секцио на бял свят се е появила София на мама naninita, с тегло 2850 гр и ръст 47 см. Да им е жива и здрава, на на мама бързо възстановяване.

# 581
  • София
Честито момиченце на naninita!Да е жива и здрава и да носи много радост на мама и тати!

# 582
Хоп и аз тук.
Оплаках се във фацето, ама и тук. Вчера с баща ми ходихме да вземем нова пералня /много хубавка и съм мн. хепи/, то пък шефа му се обади и кръстосахме целия град, та и до Ягодово ходихме. Та по път за това село едни малоумници ни настигнаха и се опитаха да ни изблъскат от пътя, само защото татко изпревари преди тях един камион  ooooh!
За пръв път ми се случва подобно нещо такова и то нагледно в близък кадър, та бая се изплаших, даже малко ме позаболя коремчо, но мина. След това пък се ядосах и чак ми се прииска да се саморазправя, ама най-много да си бях изяла шамарите или да стане някоя по-голяма беля не дай Боже  Praynig Да подчертая, че не бяха младежи, а някакви мутри ли какво със скъпите коли и бяха уж улегнали мъже  #2gunfire

Както и да е, да се похваля сега за пералнята. Днес благодарение на една мама от фацето- Веси, не й знам ника тук, за което съжалявам, успях да разгадая програмите. Понеже я взехме, но в книжката с упътването нямаше нито на английски, нито български, нито руски. Та с нейна помощ и с малко писане в транслейта успях да се справя. От книжката гледах на испански и писах, та ми преведе гуглето  Mr. Green Иначе пералнята е на Индезит, 9кг. капацитет 1200 оборота, 14 програми, даже някаква кратка за 9мин., която днес пробвах, но Веси ме светна, че това било за омекотител  hahaha
Та днес прах, мих чинии, правих закуски, сега ще подхващам да прибера дрехите по гардеробите.

Стрии нямам за сега, с предишната бременност хем се мазах и пак се нацепих по гърдите, дупето и краката ама горе кълките  Mr. Green сега не се мажа с нищо.

Честити покупки на другите мами, аз също си мечтая за един климатик , ама няма да е сега.
Браво и на мамите за добрите резултати от прегледите.

Ние до никъде, все по-притеснено ми стана. Останаха някои неща да се купят, ама дано устискам до тогава. Аз съм на преглед на 21-ви после ммоята АГ излиза в отпуск и на 09.09 ще е пак на работа, та сигурно тогава пак ще ходя  Sunglasses

Ох, дано всичко е наред с бебеоците и да си се родят когато трябва.

Таня, така и не каза с подробности какво си ме сънувала  Mr. Green колкото до държавните болници, не се притеснявай не е толкова зле. Ще видиш, че всичко ще е наред, мислете позитивно  Wink

Мен пък нещо си ме опъва ниско корема и свивките между краката, особено като легно и искам да се завъртя..... това дали има общо с положението на бебето  newsm78 в смисъл дали е слезнало по-надолу...
Иначе онзи ден бях на преглед, бебка е с главата на долу и е 2300гр. 34 г.с. Сега на 21-ви ще ми дадат и направление за раждане и смятам по някое време да ида до хирургиите и да видим секцио ли ще ми плануват или ще ме чакат така, ако родя. Ами това е за сега, пак мн дълго стана, за което се извинявам   bouquet

# 583
Честита бебка на naninita да им е жива и здрава, а на мама бързо възстановяване   bouquet

# 584
Да честитя и тук на мама naninita, да им е жива и здрава малката София  bouquet
Йоана, виждаш ли изпревариха те hahaha

Общи условия

Активация на акаунт