Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 778
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
So^Amazing, стриите ще избелеят рано или късно, за това не се тревожи. Аз също съм се нацепила, като решетка съм на корема  Tired Tired Нямах до скоро и точно както казваш ти за един ден като погледнах и се уплаших...а колко ме сърбят не е истина  Crossing Arms Лошото е, че виждам как продължават да растат нагоре по корема и като нищо да стигнат циците.  Та така...няма измъкване от тия гадни стрии  Tired

# 556
Ох, нямакак да ви покажа аз как съм, имах лилави стрии по ръцете, корема, дупето, отстрани на хълоците, краката и на прасците даже Embarassed като забременях се мазах и се позаличиха сега са финни бели линийки, а бяха дълбоки и дебели цепнатини, които си болят имсърбят много, свга само по корема имам 4 ама се надявам като се роди бебка и се помажа и се да намалея така усезаемо Blush

# 557
За стриите, като отслабнах пак и се скриха, станаха направо незабележими, показаха се пак чак като напълнях отново с втората бременност.

# 558
 Привет отново пупици!
 Благодаря на всички за стиснатите палчета!
 Идвам да дам отчет. Всичко е наред. Бебка е 2700гр. Имаме си и дата за секцио. Не съм качила нито един килограм. Не мога да повярвам  Shocked , но пък на фона на останалите качени от началото на бремеността...
 За стриите- и аз се нацепих по корема. Имам лилави линии от около месец, но пък и не се мажа почти с нищо. Нямам го този навик. Ще избелеят след време, още са пресни.

# 559
Веселото,радвам се,че добре е минал прегледа,но защо си секцио? Някъде съм изтървала по трасето...  Hug

# 560
Здравейте  Hug Аз от два дни не мога да мигна защото се преместихме на ново легло в друга стая след ремонта и не сме свикнали още и мъжа ми ходи като сумнамбул  Mr. Green Днес да се похваля изпрах две перални с дрешки  #Crazy ужас как ще изгладя толкова неща не знам. Дойде ми количката и сума време я разучавах слагах всички кошове голям кеф. От продавалника е, но пък нова не мога да си я позволя а исках точно тази и жената дето я продаваше искаше да се отърве от всичко та заедно с количката и шезлонг, активна гимнастика бънджи гащи и кенгуру получих сега мъж ми като види този панаир довечера лошо ще му стане  hahaha Ще кача снимки във фейса. Доволна съм от взетото, а жената даже една играчка нова ми е подарила и картичка с пожелания толкова мило ми стана Wink Вчера бях на тонове всичко е наред следващите две седмици трябва да стискам кълки, че докторката ми е отпуска не ми се разрешава раждане  Joy Иначе аз съм добре, но вече много подута и тежка нямам кьорава контракция чак се чудя нормално ли е, но няма какво да направя нека бебо си седи вътре аз и без това искам да се роди точно на 12 септември  Mr. Green а следващият ден е петък 13 направо ужас на мен хич не ми върви на такива дни и ако ми се случи тогава ще умра от притеснение убедена съм че няма да мине гладко ако раждам на 13  Praynig Такива неща се въртят в бременния ми мозък  hahaha

# 561
Здравейте мамчета.
Аз отидох за изследвания и да питам за мойте болежки, но се прибирам леко тревожна. Изследванията са добри, но доки набързо ми каза , че щом ми е паднало коремчето, до 2-3 седмици трябва да родя  Cry Айде ако стигна до края на август всичко ще е 6, ама вече почвам да се съмнявам. Не успя да ме прегледа, че беше лудница и сега , чак на 23- ако устискам до тогава.  Определено не се радвам. По-хубаво да не знаех....
 Иначе стрийки си имам вече почти навсякъде, а се мажа от 3тия месец.
 Оплаках се.Дано ми поолекне.

# 562
Привет,

Отчет и от мен - проклетата шийка пак се е скъсила и вече е под 2 см, но какво да се прави, поне е там  Mr. Green Доки не ме вижда да изкарам до края на август поне, но ми заръча минимум до края на другата седмица да удържа. Контракции си имам и даже имах честта да видя как една гад, която даже не усетих, ми скъсява шийката в реално време  Shocked Цяла сутрин си се подмотвах с контракции, но аз от известно времене им обръщам внимание. Док утре е дежурен, после го няма до вторник, и аз във вторник пак на преглед. Смята, че надали ще родя дотогава и дано да е прав. ще ми се поне до края на август да изкарам, но мине ли другата седмица, вече ще съм по-спокойна (в 35 седмица приклЮчвало съзряването на дробчетата).

Толкоз от мен, пуснах една пералня с бебешки неща, че щом е въпрос на дни, поне да не ни свари по бели гащи  Mr. Green

Йоана, чакам вклЮчване от теб (или вестителката ти). Предлагах аз хубава шийка за раждане срещу упорита такава, не пощя да се възползваш и сега ако не побързаш, ще взема да те изпреваря. Взимай я тази шийка и към родилното  Mr. Green

Г_12_09, много мило от страна на жената, със здраве да си ползвате нещата  Mr. Green

# 563
  • Пловдив
Добър ден. Изпрах първата пералня с бебешорски дрешки. Пет въжета проснах.  #Crazy И щипките ахааа да не ми стигнат. Едно бебешко ми замириса, а като почна да гладя хептен. Имам си скрин, във фейса го показах. Комшията ми го направи човекът за 1 ден и то на смешна цена. Направо съм щастлива. Grinning Та всяко зло- за добро. Във всеки случай повече от тази фирма нищо няма да поръчам.
Мая 191, тогава вече ще си в 9 месец. Съвсем нормално е вече да раждаме лека-полека.  Hug
А и щом не те е прегледал, това си е само предположение.
DianaR, сигурна съм, че ще се намери правилният вариант за теб и бебка. Само не се тревожи.
Лече-Буболече, ще се научи малката без памперс. Може да не е готова още. Аз с големия се мъчих от по-ранна възраст, а малкото го оставих като е готово. Ми само дето си хабих нервите с първото дете. Сега пак така ще изчакам. Пробвах иначе, разбира се дали иска, като -не, здраве да е. И много по-лесно стана.
dobreva.t, питай личната за всеки случай. АГ не каза ли кой ще го замества?
Шамс, ти си герой! Ще изкараш още малко, стискам палци.

# 564
Здравейте момичета!

Аз нещо съм изпаднала в депресия. Днес такъв рев му ударих. Чувствам се безпомощна, объркана, изоставена, незнам къде и кога ще раждам, какво ще се случва с мен и бебо. Аз какво да направя, че е такъв сезона сега - отпускарски.
Дианка и аз съм на същото положение като теб - никакви прегледи, никаква дата за секцио. Ще моля господ  да не тръгне да се ражда преди да им свършат отпуските, а в същото време ще давам толкова пари. Чувствам се ужасно. Много ме е страх дали ще успея да отида  на време и как ще протече всичко. Много съм объркана. А в същото време не искам да ходя в държавната болница тук, а и не съм подготвена - нищо не съм купувала за мен и бебо. Знам, че ако съм тук ще плача само, не искам.
Днес ЛЛ ми каза, че ми се полагат сега в 9 месец прегледи всяка седмица, а тази моята АГ няма да ме гледа  smile3511. ММ така се ядоса, искаше да и звъни днес, но аз не му дадох, не обичам скандалите.

# 565
Танче  Hug не се притеснявай толкова относно ЗК мисля че се полагат от 45 дневния на две семици прегледи а не всяка седмица  newsm78

# 566

Диадра потърси в гугъл краш тестове за столчета - така ще се ориентираш по-лесно, въведени са в таблици и по сигурност. ЛЕсно ще избереш.

Да, определено ще проуча
Благодаря и за мненията за памперсите - ще взема за тест и после ще сменя и с други марки да видим, ще гледам да не са турски и да не са от белите...
Да се отчета на бързо, че бях и на док - всичко върви нормално за момента. Беболината расте и учудващо има още място... ще трябва да се стискат кълки още 3 седмици и от там насетне каквото сабя покаже
Връщам се да изчета каквото пропуснах днес

# 567
 Седмаче, защото ме е страх от нормалното раждане.
 Шамс, стискай кълки!
 Петя, честит скрин!
 g12, честити покупки!

# 568
ПетеHug благодаря за подкрепата. Щом твоя комшия прави такива чудеса, я го попитай може ли едно женско да ти ореди  Mr. Green Иначе много се радвам за скрина, то човек незнае от къде ще му дойде. Можеш да се обадиш и да ги подразниш ония мързели, че скрин и за един ден става.
Шамс, толкова те разбирам. Praynig Дано имаме късмет и бебонките почакат още. И аз съм със същите проблеми- шийка, контракции, а сега и паднало коремче  Confused Пожелавам ти много мнгого здрве и късмет !!!
Танче, не се стресирай така. В държавните болници не е толкова лошо. Има си и специалисти и всичко. Вярно, отношението не е същото, ама и парите не са. Аз съм сигурна, че ще рева, ама си го знам. Болниците ме депресират. Да си призная не ме е страх от раждането, а от обстановката и отношението. Да, шматка съм. Крайно време е да се стегна!!! а мисли позитивно, всичко ще мине страхотно!!!
 Йоанка май не се е отчитала  newsm78

# 569
  • До морето :)
Голяма жега бе, баси! И краката много ме болят, от коленете надолу все едно не са моите.  ooooh! Да идва другата седмица и да се ражда вече, че не се издържа!

Шамс, никакъв педикюр до раждането. Стискай кълки още малко. Толкова устиска, че сега ли.  Hug

Веселото, хайде честита ви дата. Само това харесвам на секциото.

g_12_09, честита ви количка!  Hug

Танче, по-спокойно, не ги мисли сега нещата.  Hug

За стриите - със страх да се похваля, че и този път, засега, нямам. Даноне се появи някоя накрая.

Общи условия

Активация на акаунт