Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стерилната среда при отглеждането на бебета?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стерилната среда при отглеждането на бебета?
Форумът съдържа различни мнения относно стерилната среда при отглеждането на бебета. Някои майки са предпазливи по отношение на стерилността, вярвайки, че чистотата е важна, но не трябва да се вманиачават. Други споделят опита си, че децата, израснали на село, рядко страдат от алергии, което ги кара да не се притесняват толкова за стерилната среда. Важно е да се отбележи обаче, че мнозина са съгласни, че чистотата е важна, но не трябва да се прекалява и бебето трябва постепенно да свикне с околната среда.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за излизане след раждането?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на желязо?
Лошото е, че виждам как продължават да растат нагоре по корема и като нищо да стигнат циците. Та така...няма измъкване от тия гадни стрии
ужас как ще изгладя толкова неща не знам. Дойде ми количката и сума време я разучавах слагах всички кошове голям кеф. От продавалника е, но пък нова не мога да си я позволя а исках точно тази и жената дето я продаваше искаше да се отърве от всичко та заедно с количката и шезлонг, активна гимнастика бънджи гащи и кенгуру получих сега мъж ми като види този панаир довечера лошо ще му стане
Ще кача снимки във фейса. Доволна съм от взетото, а жената даже една играчка нова ми е подарила и картичка с пожелания толкова мило ми стана
Вчера бях на тонове всичко е наред следващите две седмици трябва да стискам кълки, че докторката ми е отпуска не ми се разрешава раждане
Иначе аз съм добре, но вече много подута и тежка нямам кьорава контракция чак се чудя нормално ли е, но няма какво да направя нека бебо си седи вътре аз и без това искам да се роди точно на 12 септември
Такива неща се въртят в бременния ми мозък
Айде ако стигна до края на август всичко ще е 6, ама вече почвам да се съмнявам. Не успя да ме прегледа, че беше лудница и сега , чак на 23- ако устискам до тогава. Определено не се радвам. По-хубаво да не знаех....
Та всяко зло- за добро. Във всеки случай повече от тази фирма нищо няма да поръчам.
. ММ така се ядоса, искаше да и звъни днес, но аз не му дадох, не обичам скандалите.
Да идва другата седмица и да се ражда вече, че не се издържа!