Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 780
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Веселото, и да се върнеш с хубави новини!   bouquet

# 541
Добро утро пупици   bouquet
И аз се присъединявам към недоспалите  и сега само smile3507 , нито ми е да легна пак , нито нищо Crazy
Весе стискам палци и на отчет после Hug Аз утри съм на преглед и нямам търпение вече  Hug
Лече ти пък какво работиш сега?
Пожелавам ви лек и усмихнат слънчев ден пупинки и внимавайте със слънцето  Hug

# 542
Добро утро, пупи!

sealover, да ти честит климатика! Ние преди месец взехме и се преродих, голяма необходимост е.
Веселото, успех на прегледа  Hug
Amelly в последно време и аз съм много отвеяна, ММ също го забелязва ахахах Но да кажем, че е в резултат на хормоните и жегите  Mr. Green
Йоанка, айде бе жена! Голяма групичка се събрахме и всеки ден дебнем за хубавата вест  Hug Не че нещо, ама си мисля, че ще последвам твоя пример...Бива ли да нямам никаква контракция (било то и подготвителна), никаква болка....Струва ми се, че имам поне 3 месеца още   Laughing

Преди седмица до нас започна строеж на жилищна кооперация. Това добре, но тази нощ решиха да строят и снощи от 22:00 до сега още дрънкат бетоновози...побъркаха ме цяла нощ  Tired Tired Дано е еднократно, че ако почне да строи през нощта по хладно, ще призная строителя за психопат!
Оплаках се, не ми олекна  Mr. Green
Вече имаме матрак, ура! Много е хубав, ама то като за 100 евро...ще си го пазя в рамка  Mr. Green Сега тръпна в очакване да поръчваме скрина, трябва да купя нощници за болницата иии съм готова вече с всичко за бебинка и за мен.
Мен никак не ме е страх от раждането и болката. Страх ме е как ще се справя с отглеждането и възпитанието. Напоследък обаче виждам такива примери (лоши) на отглеждане, че започвам да си мисля, че ще се справя и не трябва да се подценявам  Mr. Green
Да ставам да чистя и готвя, стига съм се обеснявала...

# 543
Ха добро и от мен  Hug
Веселото чакаме те после да какжеш как сте с бебка  Hug
sealover честито ви покупка, сега да издържиш до утре да монтират, и да се свършват обиколките по двора  Peace
Аааа Dund1chk4 след малко имаме среща с Йоанка, ще ходим на сладолед, да стиска кълките до бед, после и разписваме билета за болницата  Party
Айде прохладен ден пупии  bouquet

# 544
Добро утро  Simple Smile
Въпреки , че ставах около 5 пъти тази нощ да ползвам тоалетна , пак успях да поспя повече от преходните нощи , мисля че се дължи на това , че вчера се бях по уморила доста .
Дундичка стига бе как през ноща ще строят ??? Това е нечовешко просто . Зная , че пътища на много места по света се правят през ноща , но кооперация в близост до други такива  Shocked  Искрено се надявам да е било иденичен случай  Peace
Лулу, аз пък като родих Невена и нищо не почуствах  Rolling Eyes Нали все ги дават майките как плачат , как се радват ...аз я погледнах и ми станна едно такова сранно , нито ми се плачеше от радост нито нещо специално почувствах ( освен , че ми олекна де  Mr. Green) ...
Лече , успех с махането на нощният памперс , сега сигурно не ти е лесно и с това да се занимаваш  Tired
Аз днес ще я карам по-спокойно , че още усещам умора от вчера , но пак имам какво да правя ...както свекърва ми казва " Тя женската работа край няма  "
Нинка, приятна ражходка , може направо после да я изпратите Йоанка към болницата , тъкмо от сладоледчето ще и дойде сила  Grinning
Хубав ден ви желая  Hug

# 545

Днес съм на консултация.

И аз, и аз  Mr. Green Ей-сега тръгвам, та ми е едно нервно. Снощи имах няколко болезнени контракции, а бебка така ме наби  Joy Верно, че педикЮрните ми мераци не бяханай-интелигентното нещо, ама чак пък такъв бой да заслужавам  Joy

# 546
Добро утро коремчета.
На Шамс и Веселото да се върнат само с хубави новини,а Йоанка също да не ни забравя да се отчете  Mr. Green
Започвам да наваксвам да ви чета,че нещо някои работи съм ги пропуснала  Embarassed

# 547
Здравейте, мами Heart Eyes
Мен от някол дни ме влече ужасна апатия, всико ми е безразлично и не ми се занимава с никой newsm78
Снощи за капак се скарахме с ММ и естествено не съм спала, ама много ме дразни някой път  Crossing Arms
Веселото, само хубави новини да донесеш Hug , Шамс и ти

# 548
  • До морето :)
Раясветлина, продаваме прясно мляко. По принцип ММ се занимава с това, но тази седмица е мой дълг. Та съм будна от 4:30, голяяяяяяяяяям кеф.

sealover, аз по неволя започнах да го махам, че 2 дни поред забравям да купя памперси като цяло. Днес мисля да поправя тази моя грешка.  Joy

Успех на всички с консултациите днес. Да се похвалите!

# 549
 Добро утро, мамми, като чета нощния съм е проблем за всички моeто момче никак не му е удобно както и да легна все ме рита Simple Smile
 Вчера бяхме на консултация 2900 сме вече и малко сме напред и ми вика доктора добре е те сега на края най-бързичко и най-много наддават ти имаш още един месец.... бебчо е добре има си достатъчно околоплодни води.
 Дадох му пробите от кръвта и урината и той само каза да продължавам да пия малтофера и не знам да другото обърна ли внимание, но аз днес като разглеждам изследванията и пише за урината 3-4 KS изобилие от бактерии и сега не знам какво да правя пък той излизал в отпуска да се свържа с личната ли?

# 550
  • Пловдив
Добро утро!
Да се похваля, защото нито скоро ми се е случвало, нито мисля, че ще ми се случи пак. Вчера след едночасово пътуване с кола, три строителни хипермаркета, ходене до доктора, един хранителен хипермаркет и пак пътуване с кола един час, легнах в 22 и се събудих в 8 без прекъсване за пикане. И беба беше изморена, та всички спахме много добре. Е казах ви рецепта за спокоен сън  Grinning

Мами имам един въпрос , че се обърках вече. Тя една мам беше питала вече ама ...............  Mr. Green
Кога влизам в девети месец в 35гс и 4 д или 36 гс и 1 ден newsm78
Защото по таблички ми показва различно  newsm78

В 35гс и 4 дни влизаш в 9-ти месец, в 36гс и 1 ден влизаш в 10 лунарен месец.  Simple Smile
Относно какво ми препоръчва доктора - той знае, че това чакано бебе и при тези фактори които посочих няма да рискувам да раждам нормално и съответно ми предложи веднага да родя секцио в частната болница естествено при него, в удобен за него ден. Някак си се почувствах като търговски принудена...
Lulu25 и аз искам нормално, но съм 100% сигурна, че ще ме разкроят първо отдолу и после отгоре.  Sad

# 551
Милата Лече  smile3525
Дианка, благодаря за разясняването мила  smile3525 , а относно раждането мен ако питаш спести си мила това с рязането от всякъде и търпение на болки , секциото въобще не е страшно  Peace ще видиш Wink, но това си е само мое мнение  Naughty. Аз нали казах че първото ми раждане  беше секцио и сега ако ми беше предложил нормално, пак щях да искам секцио  Peace

# 552
Диана, единственото важно нещо при избора ти е ти да си максимално спокойна. Както го чувстваш. Аз бях сигурна за себе си, че искам секцио предишния път, но имах аналогичен случай с лекаря - раждане в неговата клиника - СВ. Лазар, за скромната сума от около 4000 лева (преди 5 години). Та ме накара нарочно да го зарежа в последния момент и да си намеря болница с утвърдена неонатология и доста по-скромна сума, а в същото време с по-голям избор на специалисти, за което и грам не съжалявам. Не понасям изнудването и ако имам възможност, винаги се противопоставям на това. Hug

# 553
Здравейте  Hug

Веселото, Шамс , стискам палци ! Да не забравите да се отчетете.

Тази нощ и аз не спах  Confused Днес се събудих в 11 и 30 , ако мама не ми беше звъннала, не знам до кога щях да спя.
Преди малко много се ядосах Sad Докато се обличах , що да видя, от ляво точно на дупето едни лилави стрии.. сигурно около 10  #Crazy Cry Ужасни са! Вчера ги нямаше, как така се появиха от веднъж.
Искам да питам по запознатите мами, така ли ще си останат или ще станат бели? Цвета им е ужасен, все едно съм се изгорила с ютията  Cry Дано станат бели поне, ясно ми е че няма да изчезнат. А толкова  се мажех и се радвах, че мазането има резултат. Как така за една вечер. На много гадно място са, поне да бяха другаде.
Оплаках се! Сори ако ви звуча прекалено, ама за пръв път имам такова нещо, явно съм станала супер чувствителна Sad Искам да раждам вече.... Все едно съм друг човек Sad

# 554
  • Пловдив
unique_v
Направо си е изнудване това.... но неисках да го кажа. И аз не ги понасям тия дребни търговски сметки...
Да, искам да съм секцио - не искам да рискувам, от което се възползва доктора. И искам да съм спокойна, за да съм спокойна искам да знам, че ще ме реже доктора, който аз съм избрала, а пари все ще намеря за това.
Въпросът е, че господин доктора последната седмица на август не е в БГ и ако започне раждане, което най вероятно ще стане, означава, че си нямам доктор, на който да се доворя и да съм спокойна. Да беше казал - докато ме няма се довери на този доктор примерно... А то - ми като ме няма кучета те яли...
Затова реших да отида в частния кабинет на друг добър доктор от Окръжна болница и да говоря с него, получих информация, че в периода до термина няма да излиза в отпуска. Ще си му кажа нещата как стоят и да видим, естествено срещу заплащане разбира се.

Относно защо не слагат епидурална упойка в Окръжна и ВМИ Пловдив, въпреки че го дават като опция. В БГ анестезиолозите са кът, както знаете упойката се слага в точно определен момент от раждането, а то може да трае часове. Няма как болницата да си позволи да седи до родилка анестезиолог с часове, като в същото време някъде по етажите в операционните са необходими за тежки операции. Но срещу определено заплащане и разговор с анестезиолог това също може да се уреди. Както се вижда, това което не се купува с пари, се купува с много пари... за съжаление хората се самозабравят...

Общи условия

Активация на акаунт