Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

Диадра, аз за столчетата четох в отделна тем в бг-мама, има в много големи подробности. Само че не мога да съм ти от полза, понеже аз кошница за малкото имам (която баткото продължава да ползва  Blush), но четох отзивите от столчета, които са подходящи за него. Има отделно и доста сайтове със сравнителни характеристики при краш тестове. Вече всеки си преценява.
Лулу, да предполагам има и отделна тема, но тези теми са ужасно дълги, просто нямам кога да ги изчитам, затова се надявах ако някой е с пресни впечатления да сподели - за да поровя точно за тях.
Андреа - страхотна статистика споделяш, на мен ми е много интересна определено
Йоанка - търпение, движение и стиснати палчета за теб
Какво ли става с Туити?
Аз контракции нямам, или поне не съм усетила такива. Вечер ме боли кръста, но предполагам това е от тежестта на бебчето...
Да питам още нещо, кои бяха пелените на Памперс, които казахте, че са гадни? Много видове са, обърках се на щанда?

# 481
Егати дългата нощт, не се наспах, събуждах се, и тая малка топчица и тя се въртя, абе подготвяме се за будуване скоро време ама да видим Sick
Стига сте се тюхкали, че няма да си гледате и двете деца Crossing Arms да не сте първите дето ще имат второ, просто трябва да се организира човек и да си дели времето, ние като сме две да не са ни гледали бавачки или да съм седяла сама, майка ни и на двете ни обръщаше внимание, помагала съм й и така. Децата стават по-самостоятелни след второто дете така, че се стегнете и си преразгледайте интересите Whistling
Моята мам се прибира тази седмица и съм много хепи Mr. Green

# 482

Да питам още нещо, кои бяха пелените на Памперс, които казахте, че са гадни?

Премиум кеър, бяла опаковка

# 483
Добро утро!

Някакъв мързел ме е хванал, нищо неми се прави, само ми се лежи Mr. Green.

Аз като бъдеща майка на второ дете, се притеснявам, че баткото ще бъде пренебрегван.  Rolling Eyes
От сега сме си разпределили ролите с ММ, че той си поема баткото, а аз бебето.

Вече почва да ме хваща шубето за раждането, притеснявам се дали всичко ще мине добре. Thinking

Не съм стягала никакъв багаж, нямам и желание hahaha

Палчета за всички, които днес са на преглед.

# 484
Amelly, на мен също не ми хареса тези памперси. Моя близка ми ги хвалеше и т.н., но като видях един памперс на живо и направо се отказах от тях. Аз си взех стандартните(зеления пакет), тези оранжевите са на много добра цена, водят ги летни. Някой имали отзиви за тях?

# 485
На мен раждането ми е интересната част  Joy После ме тревожи храненето, оригването, евентуалното повръщане, разходките с количка из приказните улици и усилията ми да стигна някъде - тези ми ти неща. Сигурно съм луда hahaha

# 486

Записвам, благодаря - а измежду тези зелените има ли разлики? Извинявам се за глупавият въпрос хехех

# 487

Записвам, благодаря - а измежду тези зелените има ли разлики? Извинявам се за глупавият въпрос хехех

Само в размера  Laughing

# 488
Здравейте и от мен пупици   bouquet
Относно преносимата кошара, аз имам от баткото и сега бебчо ще спи в нея.
Така си е новичка е малко беше в ръчички но е изпрана и подготвена за беби  Hug
Сънувах си бебето , много красиво и голямо и го кърмех и се чудех че този път не ме боли  Heart Eyes- ох сънища , като наближава момента така ще е  Mr. Green
Лек и усмихнат ден момичета   bouquet

# 489
Започнах денят с пране и чистене и сега си вземам 10 мин. почивка преди най-неприятното ми домашно задължение -прахусмукачката ! После отивам да си купувам климатик  Sunglasses  Ако ще и да са само 10 дни на адска жега да си спестя то си струва . А и нали зимата ще пробвам да се топлим на тоя климатик . Ориентирала съм се към Дайкин , помня че тук доста ги хвалихте . Само дето ми трябва такъв който да може да се справя с около 45 кв.м помещение и ще хвръкнат повече пари  Whistling
Кой как да си гледа децата си решава сам , аз мисля че ще се справям добре и с двете . Още с първите му движения , които почуствах изпитвам много силна любов към това същество . В същото време обожавам дъщеря си . Любовта няма нужда да се дели , тя просто се удвоява  Wink

На мен ми е много интересно каква ще е разликата в раждането  с момичетата с които сме с един термин . Ние май сме само три де или четери  Thinking 

Хубав ден  Hug

# 490
Сеаловер, точно така се расъждава, не може да обичаш едното си дете повече от другото Hug
за климатика, ако няма дайкин такъв голям, може и Нипона да погледнеш, аз имах един в магазина 45 квадрата помещение и ми вършеше супер работа и лятото и зимата и не беше много скъп, дори можеше влажността в помещението да си орпеделяш Peace
Аз стягам тенджерите и ще слагам да готвя и да чиста и мнго работи, целувки и до после  Mr. Green

# 491
На мен раждането ми е интересната част  Joy После ме тревожи храненето, оригването, евентуалното повръщане, разходките с количка из приказните улици и усилията ми да стигна някъде - тези ми ти неща. Сигурно съм луда hahaha

Права си, но после ще си дойдат нещата на мястото. Като те връхлети няма да имаш време да мислиш, а просто реагираш. Както казва д-р Сиърс няма точна рецепта как да постъпваш, важното е да се справяш, а беб да е доволен (перифразирам). А за приказните улици - не питай как ги благославям до ден днешен от общината...

Аз пък също не изпитвам още кой знае какво вълнение към новия беб, но предполагам, че това ще се промени щом го чуя да изплаче. Стела няма да забравя как измрънка три пъти преди да надуе глас, когато я изваждаха. А анестезиологът ми вика, ее, ама детенце, още не са го извадили, а то вече се обажда  hahaha Не мисля как ще се справяме с две, защото каквито и планове да кроиш после излизат криви сметките. Ще се нагласим някак, не сме първите, не сме последните. Не ща да го мисля от сега.

За Памперсите, вече съм споделяла - гледайте партидите на производство. Избягвайте турските, Стела два пъти се обрина от тях. С немските и полските не съм имала проблем. Зелените на мен ми идват прекалено меки и все подливат - нещо не можах да им свикна.

Диадра потърси в гугъл краш тестове за столчета - така ще се ориентираш по-лесно, въведени са в таблици и по сигурност. ЛЕсно ще избереш.

Йоанка, айде лъвицата днес да изреве най-после!

Прегръдки на всички,
ние ще поизлезем за малко!

# 492
добро утро и от мен
аз от оная нощ когато имах цяла нощ редовни контракции, призори спряха и от тогава имам по една две на ден, нищо особено. Явно удържам фронта.
За преносимите кошари и дървените и в двете може бебчето да си спинка, въпрос на личен избор е.
За кошничките за кола аз съм взела на бертони, предните два пъти ползвах на чиполино и честно казано разлика не виждам никаква.
За второто дете мога да ви кажа че се гледа много по-лестно от първото. Вярно трудното е че са две но вече не се шашкаме така около бебето както сме го правили с първото. Ако са като моите с малка разлика и еднополови сега са като близначки, еднакви интереси, еднакви разсъждения и общо взето не мисля че отделям повече внимание на едната или на другата. Най-важното е според мен още от самото начало да се насърчават да играят заедно и по-голямото да се ангажира да гледа по малкото. Естествено под наш контрол. Така им се засилва връзката по-между им и сега когато излезнем те си имат свой свят и даже да няма други деца никога не ми е скучно защото са си две.
Моята чанта е наполовина приготвена. Нещата за бебето не съм купила всичките но нещо още не ми е дошла музата да ги доприготвя.
Хубав ден и от мен
Когато си мисля за раждането, първият път сякаш не ме беше страх защото не знаех какво е, по скоро се притеснявах. Обаче вторият път ме беше много страх точно защото знаех какво е, сега пак ме обзема шубето

# 493
Клара, знаех си аз - "Блажени са невежите"  Joy Затова не се притеснявам от раждането - не знам какво е, струва ми се тооолкова рутинно. Хората си знаят работата.

# 494
Аз и преди и сега имам притеснения , само че са различни. С първото се страхувах точно от неизсвестността , от това каква е болката , колко е силна ...сега се страхувам от самата болка  Mr. Green  Ама не чак до толкова , че да го мисля често , сега знам че боли , но минава и заминава  Peace
Ани , тези Нипона за първи път ги чувам , но ако ги видя ще им обърна внимание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт