Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стерилната среда при отглеждането на бебета?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стерилната среда при отглеждането на бебета?
Форумът съдържа различни мнения относно стерилната среда при отглеждането на бебета. Някои майки са предпазливи по отношение на стерилността, вярвайки, че чистотата е важна, но не трябва да се вманиачават. Други споделят опита си, че децата, израснали на село, рядко страдат от алергии, което ги кара да не се притесняват толкова за стерилната среда. Важно е да се отбележи обаче, че мнозина са съгласни, че чистотата е важна, но не трябва да се прекалява и бебето трябва постепенно да свикне с околната среда.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за излизане след раждането?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на желязо?
), но четох отзивите от столчета, които са подходящи за него. Има отделно и доста сайтове със сравнителни характеристики при краш тестове. Вече всеки си преценява.
да не сте първите дето ще имат второ, просто трябва да се организира човек и да си дели времето, ние като сме две да не са ни гледали бавачки или да съм седяла сама, майка ни и на двете ни обръщаше внимание, помагала съм й и така. Децата стават по-самостоятелни след второто дете така, че се стегнете и си преразгледайте интересите 

После ме тревожи храненето, оригването, евентуалното повръщане, разходките с количка из приказните улици и усилията ми да стигна някъде - тези ми ти неща. Сигурно съм луда 

- ох сънища , като наближава момента така ще е
Ако ще и да са само 10 дни на адска жега да си спестя то си струва . А и нали зимата ще пробвам да се топлим на тоя климатик . Ориентирала съм се към Дайкин , помня че тук доста ги хвалихте . Само дето ми трябва такъв който да може да се справя с около 45 кв.м помещение и ще хвръкнат повече пари