Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 810
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Гледам пак кошарите сте захапали и аз купих сгаваема с тенденция за дървено легло по-нататък, ама с тая сега ще ми е по лесно Mr. Green ще купувам един матрак с естествени влакна за отгоре и тва е  Embarassed
Иначе столчето ни за кола е макси кози изпитана марка при нашите бебетав семейството Whistling
Аз иначе съм пушка, ама кой ли ме пита днес цял ден ходих по болници с дядо ми Crazy луднах с него ама като няма кой трябва аз да тичам Crossing Arms
Аз обаче май се подготвям за раждане, бебка май почва да се смъква надолу и почвам да се плаша baby_neutral

# 466
  • Пловдив
Добър вечер. Днес само ви чета, защото не знам какво да пиша.
Кошара сгъваема взех и аз, матракът става за второто ниво, а не е много тънък. За столчето за кола, моето е към количката, води се хубаво. Идеята ми е да го ползвам, докато става, защото е кошница и после да взема нещо наистина добро. Тъй или иначе първото тип кошница се ползва по-кратко време.
Днес направих разбор на дрехите, които съм купила. Имам достатъчно и няма да взимам повече за сега. Скринът трябва този път да ми е готов в петък. Почвам прането и аз.  Grinning
Сега към Пловдивските мами. Утре аз и lotos4e ще сме на Тони 2000 до 8 бл, ако някой желае да заповяда. В 13-13:15. А за другата седмица се организираме за последно голямата група. "Даяна" до Радио и телевизия, кажете кой ден и час са ви удобни.    bouquet

# 467
  • Русе
Радвам се, че съм била полезна за някой от вас!  Hug

Диадра, нашето столче е комплект с количката на Пег Перего. Доволна съм. То всъщност е кошница, а столчето е за след 9 кг на GM. също съм доволна.

sweetynel, и аз съм потънала в същите черни мисли напоследък... Много ми е мъчно за дребния, защото съм сигурна, че ще бъде пренебрегван, колкото и да не ми се иска.

Йоанка, сигурно е ужасно това чакане. Но бъди спокойна, явно е за добро - колкото по-късно се роди, толкова по-развито ще е бебето.

И нашата беба ще спи в сгъваема кошара май, а другия вариант е батко й да спи между нас, а тя да спи в леглото на батко си...   Rolling Eyes Голям цирк ще е, докато се нагласим!

Аз да се оплача, че докторът, който ми препоръчаха други познати гинеколози и се бях спряла на него за раждането, ще е отпуска точно 2 седмици преди термина ми  Sad  

# 468
Ох, колко е приятно като вляза в августовската тема - голям бебевалеж е  Simple Smile  Скоро и тук ще е така Hug

# 469

sweetynel, и аз съм потънала в същите черни мисли напоследък... Много ми е мъчно за дребния, защото съм сигурна, че ще бъде пренебрегван, колкото и да не ми се иска.

Това не е сигурно. Аз съм говорила с 20-тина майки по нашите квартални площадки и всички казват,че реално пренебрегвано се оказва бебето. Ако по-голямото дете е на 2-3 годинки, тичаш след него, а бебето си лежи напикано/ насрано/ гладно/ ревящо/ спящо, обръща му се внимание на второ място и при крайна нужда. Ако по-голямото дете е на 6-7г и ще тръгва първи клас, пак бебето е пренебрегвано, докато майката врътка ченгелчета с първолака. Ако по-голямото дете е на 9 или повече години, тогава то само си е отвързало вече синджира и евентуално тогава има шанс бебето да застане на първо място,но майките с две деца споделят,че втория път нямат такъв ентусиазъм да угаждат на всяка нужда на бебето и пак го пренебрегват.
Аз лично се тревожа,че ще пренебрегвам бебето: не само заради споделения опит от други майки,а и защото, както не веднъж вече сме писали с Лулу, още не ми е проработил майчинския инстинкт към това човече, а същевременно съм безмерно влюбена и отдадена на дъщеря си,на нейните спортни подвизи, талант за рисуване и усърдие в четенето и смятането. Аз имам изградени навици с нея, които не виждам как ще пренебрегна, а по-скоро с мъжа ми си говорим да вземем жена да се занимава с бебето, за да мога аз да си се занимавам с Ива както сме свикнали до сега.

# 470
Only One,Кой доктор са ти препоръчали ,ако не е тайна ?  Hug

# 471
malina07, внимателно с носенето - аз след последното носене на заспал Боил от колата до нас си докарах една седмица болки в корема и от тогава отказвам да го нося. Ако трябва, спираме където сме и си чакаме там.

Кошарата - и моят батко още си спи в нея даже, и тъй като успя наскоро да й счупи единия механизъм на сгъването, на малкия ще вземем нова, а той ще си остане да си спи в тая, докато му отеснее съвсем или пък я достроши. Чудех се малко на тези легла тип люлка (като на Pampers), но те не са преносими, като гледам, а за мен това е голямо удобство. Вярно, кофти е, че трябва да се носи и матрачето, но примерно ние при тази баба, при която ходим по-често, просто сме купили още едно матраче - имаше ги по едно време за 30лв в Кауфланд, и така си носим само леглото. Следващият път ще носим две легла Mr. Green (брр, то май наистина като се замисля ще си е следващият път като е така - ние идваме горе-долу веднъж месечно или веднъж на два месеца, в момента сме  тук и май следващият път вече ще е и с новото бебе....)

Във всеки случай, държа на това всеки от тях да си има легло и да знае, че се спи там, а не в нашто легло. Peace Че малките хиени мноооого малко им трябва, за да свикнат другаде и после да няма отърване, а аз лично не мога да се наспивам, когато има дете край мен - свивам се, будя се, схващам се, абе изобщо както съм споделяла - предпочитам да ставам, ако трябва, по пет пъти на нощ, но във времето, в което съм легнала, да съм сама. Peace

# 472
Хм, да взема да дойда да ви понося децата Simple SmileХем те ще са доволни, хем може някоя друга контракция да си докарам Simple Smile

# 473
Pinki_81, пълна кръвна картина и четири допълнителни изследвания за ревматоидни фактори и инфекции.

ioana_g, представям си вече с какво нетърпение очакваш срещата ви:) Стискам палци за едно безпроблемно и бързо раждане:) И аз всеки ден проверявам тук и очаквам да видя новината   bouquet

# 474
Аз май правилно си се записах към септемврийките в самото начало:)
  hahaha

zvezdi4ka*
, и аз ще правя голям подбор в гардероба скоро. При мен ще се отделят дрехи за хвърляне и официални дрехи за работа, които скоро няма да облека. Така или иначе, ще се прави обиколка по магазините за есенни дрешки, подходящи за майки, препускащи с колички из парковете  Mr. Green
За гащите - аз ще си използвам тези, с които карах през бременността. И без това са удобни и за хвърляне вече.

malina07, и покрай мен бебоците се появяват + - седмица около около термина  Mr. Green Не случайно е измислен. Но надеждата за лъвче си остава, въпреки предчувствието, че щъркелът е объркал пътя и няма да долети скоро  hahaha

lokresiq,
отминават къръшките периоди. Търпение и здрави нерви му трябват на човек в такива моменти  Hug

DianaR, тази сутрин и аз се събудих като теб - с ужасен коремен сърбеж. Намазах обилно и се надявам да е било от натиска със завивиките и отпечатъците, които оставят по кожата ми.  Mr. Green

Аз или нямам контракции, или не ги различавам  newsm78 За сметка на това имам предменструални болки отвреме на време.
Днес съм планувала да подредя сака за болницата или поне каквото е готово за него.

За тоновете - в нашата болница ни викат всяка седмица.  Mr. Green

Усмихнат ден и не се преуморявайте покрай шетането и ремонтите!

# 475
Добро утро, пупи. Йоанка, ти пък ще ме съсипеш от смях с това нетърпение  Joy

# 476
 Добро утро!
 Снощи излизахме с намерение да гледаме звездопада, но нямаше.
 Йоанка, започвай да обикаляш улиците или си намери друго занимание, с което да предизвикаш контракции.  Crazy

# 477
Добро утро сладурки  Hug
Аз съм след малко да видим бебка и на тонове и после ще давам отчет.
Абе Йоанка и на разходки и сладолед я водим, ама тя лъвска майка, добре й е така  Laughing Освен верно да направим още едно сладоледче, че да предизвикаме съдбта  Hug
Нашето столче за колата е от количката,  тъй като е 3в1 и не мога да съм полезна какво да е, ако е само то.
За кошарата Боби имаше при баба си една сгъваема и там си спеше постоянно, а в нас си е в дървено креватче.
Не мога да спа и аз последно време, въртя се само, не ми е топло, не пикам /я стана някоя вечер по 1 път/ ,малко ми тежи корема  като се въртя, но цяла вечер съм като шишче на скара, врът наляво, врът надясно и сутрин съм като изстискан парцал.
Айде до после ппки  Hug На Пловдивчанките, приятна среща  Hug

# 478
Хм, да взема да дойда да ви понося децата Simple SmileХем те ще са доволни, хем може някоя друга контракция да си докарам Simple Smile

Joy Joy Joy hahaha

# 479
Йоана Чай от листа от малина, ананас, повечко физически натоварвания, секс - всичко това предизвиква контракции. Размърдай човека малко, да не се чувства удобно  Mr. Green
Ти къде ще раждаш между другото?

Както ме болеше вчера здраво корема след екшъна с дребната, пих преди лягане пак магнерот и но-шпа и като ме отпусна и успокои - спах 7 часа без прекъсване  Shocked Не ми се беше случвало от не знам колко години вече. Е, сутринта едва успях да стигна до тоалетната, ама...  Mr. Green

Аз като второ дете в семейството (с 6г. разлика) трябва да ви кажа, че винаги съм се чувствала тотално игнорирана. Майка ми се затваряше да учат със сестра ми и така си израснахме. Така и не станахме близки. Надявам се, че ще успея да отделям време и на двете деца и ще ги приобщя да си играят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт