Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 767
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Хайдеее, започва се лека полека с бебевалежа Simple Smile честит бебок на naninita и следващия бебок го пожелавам на Йоанка  Simple Smile

# 586
  • Пловдив
Да е жива и здрава малката София! С пожелания за бързо възстановяване на мама, която задължително да цунка малкото дупе от нас   Hug

# 587
  • Русе
Честита радост на мама nanita! Да расте здрава и усмихната малката София! Бързо възстановяване!   bouquet

Аз снощи бях на запис, всичко е ок! Нямам какво да добавя - жегите и мен ме морят, но по цяла сутрин и след обяд сме по улиците с дребния. Няма как да го затворя вкъщи... 

# 588
Честито бебенце на naninita . Да ти е жива и здрава и бързо да навакса с грамчетата   bouquet

След носенето на малката понеделник точно реших, че ми се е разминало уж с леки болки, но като ме подкараха днес. За малко и аз да се разпиша  ooooh! Много силни болки като предменструални - пих магнерот и но-шпа по две и лежах досега и ме отпусна. А сутринта бяхме с малката на фотосесия и уж нищо ми нямаше, но като се върнахме се почна. Ужас, добре че майка ми поне беше тук да я гледа.
Поне набързо си приготвих багажа за болницата и сега ми отпадна тази грижа Joy hahaha

Ако тръгнат пак болките ще трябва да ходя в болница за задържане сигурно поне още няколко дни, а хич не искам. ММ не може да се справи с малката и това е. Как ще се гледат няколко дни като родя не знам, пълна трагедия. Днес пак му се карах - нито помни, нито чува  ooooh! Сега ще печатам лист с инструкции как се гледа 3годишно, каква храна му се дава и какво да не дава, къде стоят дрехите  ooooh! ooooh!
В петък съм на тонове и ще искам да ме прегледа, да видя какво си докарах с това носене   Crazy

Моята зълва между другото роди точно първия ден на 9ти месец второто си дете. Първото беше секцио и второто пак искаха да я кълцат, че са минали само 2 години от първото раждане. И тръгнали пак едни такива менструални болки, не им обърнала внимание, докато не почнали истинските контракции Simple Smile И като отишла в болницата на няма и 5 мин пеша от тях било късно за каквото и да е  Mr. Green Та си роди второто нормално без почти нищо да разбере.

# 589
 4естита дъщеричка на мама naninita! Да е жива и здрава София и много да ви радва! smile3501 newsm30 smile3504
 Йоана, аз също ти пожелавам ти да си следващата похвалила се с бебче мама!

# 590
Честита рожбичка на naninita и от нас!!!!!!!
Да расте здрава, умна и красива!!!!!!  Heart Eyes

Йоана, засрами се!!!!!

Аз тази седмица неволно го ударих на шопинг. Писна ми вече от тъпия ремонт- е,не че не продължавам, половин ден там ми отива в четене и уточняване на детайли по кухнята, но отделяме и по няколко часа на ден с Ива за кратка обиколка на магазините. Днес посетихме Мания-Лозенец и се прибрахме с най-големия размер торба, пълна със страхотни находки за двете сестрички  Simple Smile Набарахме доста дрешоля с етикет, което ми е най-голямата гордост при пазаруване във ВУ.

Choch_KA, аз нямам  (за сега,да не чуе дявола) отоци, дори не съм наедряла в краката, влизам си в дънките и панталоните, разбира се,и за ходя с чехли и леки сандалки, просто защото трудно се навеждам да се обувам, ако има ципове или закопчалки, но съм същия номер и затова се осмелих да си купя ботички. То пък,както писах, се оказа,че вече имам такива, тъй че работата хич не е за хвалба.

Аз съм на преглед на 17-ти / събота. Бебето днес ме разпъна буквално, дори си помислих да не се е заклещило някак, щото голямо напъване и натискане имаше вляво повече от половин час. Още два дена и ще я видя какви ги върши. Движенията й понякога са адски болезнени за мен.

# 591
Да честитя и тук на мама naninita, да им е жива и здрава малката София  Hug

# 592
Честито на naninita! Да и е жива и здрава и много да я радва.

Аз да се похваля, имаме си вече количка, толкова и се радвам, не спирам да я гледам...  Hug Hug Hug

http://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-angie

В Понеделник, пък идва креватчетооооо, вече нямам търпение.

Ето и креватчето, но само, че ще е розово
https://www.google.bg/search?client=firefox-a&hs=adO&rls … .html%3B450%3B347  Hug Hug

# 593
naninita, честита дъщеричка   bouquet
Да ви е жива и здрава, с много късмет и любов да е заобиколена.

Аз да се отчета след прегледа, че водите ми са ок за момента. Следващият преглед ще е след седмица.

# 594
Miimiiнka честито нови придобивки!
ени браво зо хубавите новини

# 595
Честита дъщеричка на мама naninita  и тук!

Започваме.... Simple Smile То си им става време вече на бебчетата Wink Макар че и аз не бързам, и си мисля, че и младежът не бърза. Днес пак бяхме на речен плаж и си спомних какво представляваше плажът с бебе на месец и нещо и какво представлява плажът с бебе на "Без" месец и нещо... е, на второто определено се наслаждавах повече Mr. Green

malina, дай боже всекиму такова раждане като на зълва ти Simple Smile

# 596
Честита рожба на naninita! Да е жива и здрава малката, а на мама бързо възстановяване!

Аз съм като таласъм тази вечер... 1 и 30 е , а аз обикалям по стаите и не мога да мигна Sad

Да ви се похваля, свекърва ми много не трогна тази вечер. Тя е собственичка на шивашки цех, днес се затворила цял ден в цеха ( а иначе са в отпуск) и е ушила за бебока 2 торби с най- различни неща Simple Smile 5 броя пелени, бодита, ританки, блузки, лигавници .. и всичко от супер качествени материи! Много се зарадвах Simple Smile

Утре съм на тонове. Надявам се да ми дадат и направлението за раждане .

# 597
  • Пловдив
Добро утро!
Момичета от вчера следобед бебка непрекъснато се движи. Проблема е, че сега се събуждам с болки, които ми напомнят предменстуралните  newsm78 Ниско долу коремчето, кръста, гадене... Пих едно прахче магнезии, дано се оправя.

Как ви викат всяка седмица сега на прегледи, как ви гледат тонове. Мене не. Ето на, на 13-ти преглед и следващия на 30-ти. А дотогава какво ще се случи ... снощи бая си поревах...

Честит празник! Дано Богородица бди над нас и ни помага!

# 598
 Добро утро пупици!
 Пия си кафето и чакам майстор да фугира едни плочки.
 Диана, може и контракции да са. Леж и си почивай.
 Миминка, честити количка и креватче!
 Аз съм на преглед на 1-ви септември като вчера бях последно.

# 599
Честит празник на всички именници и на Памперс, Честит рожден ден! Дояде ми се тортичка Mr. Green
Дианче, я не се шашкай и мене ме викат през 2 седмици, като нямапроблеми за кво да ходиш често няма смисъл, важното, че бебето е добре Hug
Честито и тук на Нанита за малката София  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт