Време е за Икеа! - Тема 18

• 89 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние купихме този комплект плюс такива чаршафи и нямаме никакъв проблем нито с шумолене, нито с мачкане след пране, нито със задържане на боклуци. И на двете ми девойки им е много комфортно с тях.

Редактирам се, за да изкажа мнение и за пухените завивки и възглавници - категорично няма значение от къде са купени. Моят опит показва, че си шумолят и това е.

# 181
Имаме доста чаршафи от Икеа и не шумолят, предполагам зависи от конкретните чаршафи. Имаме детските с бухалчета, едни други сини долни, имаме и показаната червена DVALA за спалня, но и с нея нямам проблем и не боядисва, нито матрака, нито нещо друго.
Сега съм харесала едни детски с животинки, дано и с тях няма проблем.

Честит каталог на сайта!

Това също е интересно:

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 10:43 от setony

# 182
  • София
Доставка за София
Скрит текст:

Shrekie, благодаря много!

Пухени завивки не харесвам. Освен, че шумят, не мога да им понасям миризмата след изпиране Sick
От детските чаршафи имаме 2 комплекта - с коли и едни триъгълници, проблем нямам никакъв. Много са качествени, на фона на БГ чаршафите, които съм купувала Rolling Eyes

# 183
  • София
Моята завивка е прекрасна,но не е от Икеа,пера я само на химическо Peaceи няма никаква миризма...не мисля,че гъшия пух трябва да се мокри

# 184
  • Пловдив
Аз имам няколко завивки с пух, от ИКЕА и не само. Шумят тези с проценти пера, чистия пух не шуми. Обаче излиза солено. Ние още не можем да си позволим две завивки 2 на 2 за възрастните. Имам само за децата. Ние спим с доста голям процент пера.

# 185
  • София
В моята има 10% пера,но не ме дразни шума и Peace

# 186
Ох че хубав нов каталог. Има страхотни идеи!  bouquet

# 187
  • на североизток
Момичета, какво трябва да направя, за да разбера колко точки съм натрупала в картата си?
Уточнявам, че съм се регистрирала по интернет и нямам никакъв хартиен носител, само СМС с номера на картата. Като пазарувах ми активираха картата, нямаше проблем, но сега се опитвам да вляза сайта на Икеа фемили и да си проверя точките, но или ми казва грешна карта или грешен телефон. Пробвах, нарочно да се регистрирам пак със същия телефон и ми изписа, че е вече е зает. Значи го има в системата им. Тогава защо не мога да се логна Thinking

И още един въпрос - Как се пазаруват артикули с точки?
Може да се избира който и да е артикул от каталога им с подаръци за съответните точки, вместо пари. Просто на касата казваш, че ще платиш с точки, така ли е? Въобще някой вземал ли е вече продукти-подаръци?

# 188
  • София
Аз имам няколко завивки с пух, от ИКЕА и не само. Шумят тези с проценти пера, чистия пух не шуми. Обаче излиза солено. Ние още не можем да си позволим две завивки 2 на 2 за възрастните. Имам само за децата. Ние спим с доста голям процент пера.

Не мисля, че шумоли от перата, а самият плат на завивката шуми, той е един по-плътен.
Имам възглавница с пух и пера, не от Икеа, не шуми.

# 189
Здравейте,имам няколко въпроса към вас http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81642 това легло някой има ли го?Ние го взехме ,но не сме сигурни каква дебелина трябва да са матраците,че тези които сме харесали са по 18 см и ще стане много високо.Ако някой го има моля да сподели кави матраци му е сложил.Вторият ми въпрос е имам карта фемили ,но мъжо избързал и взел и това легло и спалнята която си бяхме харесали и така напазарувал за 900 лв а картата беше в мен-та дали ако отида с касовия бон биха ми нанесли точките?

# 190
  • София
Здравейте,имам няколко въпроса към вас http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81642 това легло някой има ли го?Ние го взехме ,но не сме сигурни каква дебелина трябва да са матраците,че тези които сме харесали са по 18 см и ще стане много високо.Ако някой го има моля да сподели кави матраци му е сложил.

2 матрака по 10см се слагат. Ние за сега сме само с 1, защото няма да ни трябва да се разтягай скоро, Вече го пробвах и е ОК спането на 10см за единични случаи.

# 191
  • California
За шумните завивки последно да се изкажа Simple Smile
Разбирам юргани и възглавници да са шумни - все пак са пълни с вата или пух.
Но за тънки и фини чаршафи като моите, 100% памук, единственото, което ми хрумва е, че е нещо свързано със самия принт по тях..

# 192
Здравейте,имам няколко въпроса към вас http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81642 това легло някой има ли го?Ние го взехме ,но не сме сигурни каква дебелина трябва да са матраците,че тези които сме харесали са по 18 см и ще стане много високо.Ако някой го има моля да сподели какви матраци му е сложил.

2 матрака по 10см се слагат. Ние за сега сме само с 1, защото няма да ни трябва да се разтягай скоро, Вече го пробвах и е ОК спането на 10см за единични случаи.

Ние сложихме матраци SULTAN FONNES 80x120 12cm. Спи се много удобно на тях и не стоят високо, точно до ръба на леглото. Препоръчваните за модела 10см, като ги пробвахме в магазина, ни се видяха тънки и неудобни.
Да добавя за това легло, че когато се ползва за единично, по-добре да се маха единия матрак, т.к. се пързаля и размества през нощта.

# 193
  • Варна
Момичета, помогнете ми със съвет, мислех да взема това легло за стаята на дъщеря ми http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1711 , което с подматрачната рамка и матрака ще излезе към 420-430лв. После видях това http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81983 , разтегателно е, гледах го в английския сайт, че на нашия му куцат снимките нещо, в цената са включени матрака и възглавниците(само незнам защо в англ. сайт е 450 лири, а при нас е 500 лв, разликата е двойна). Вие кое бихте предпочели, мен в първото ми харесва, че е принцеско Grinning и може да се удължава с напредване на възрастта, сега мога да си го оставя 135 см и няма да заема много място. От друга страна второто може да се ползва като диванче през деня и като се разтегне става двойно, идеално е като имаме гости, само ме притеснява това, че виждам че дюшека е съставен от две части и едната е върху другата и когато се ползва като единично легло дали ще е удобно? newsm78 Някой виждал ли го е на живо?

# 194
  • София
Ние имаме първото в черно. Много е хубаво леглото Peace
Второто не съм го виждала и не мога да дам мнение.
Всичко зависи от нуждите ви, ако искаш място и за гости, вземи второто. А за да се улесниш може да попиташ малката госпожица, кое харесва повече Wink

Общи условия

Активация на акаунт