Време е за Икеа! - Тема 18

• 89 105
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, помогнете ми със съвет, мислех да взема това легло за стаята на дъщеря ми http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1711 , което с подматрачната рамка и матрака ще излезе към 420-430лв. После видях това http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81983 , разтегателно е, гледах го в английския сайт, че на нашия му куцат снимките нещо, в цената са включени матрака и възглавниците(само незнам защо в англ. сайт е 450 лири, а при нас е 500 лв, разликата е двойна). Вие кое бихте предпочели, мен в първото ми харесва, че е принцеско Grinning и може да се удължава с напредване на възрастта, сега мога да си го оставя 135 см и няма да заема много място. От друга страна второто може да се ползва като диванче през деня и като се разтегне става двойно, идеално е като имаме гости, само ме притеснява това, че виждам че дюшека е съставен от две части и едната е върху другата и когато се ползва като единично легло дали ще е удобно? newsm78 Някой виждал ли го е на живо?

Първото не ми харесва никак и изобщо не ми е принцеско с тези решетки.Второто ми допада много, но не съм го виждала на живо.Всичко е въпрос на вкус!

# 196
  • Варна
Диди, а вие с какъв матрак сте, защото това ми е другото притеснение, че матрака е от три части и дали ще е удобен?

Надявам се някой, който е виждал второто на живо да се включи, че така по интернет хич не мога да преценя правилно.

# 197
Аз съм виждала първото легло - принцеското, на живо. Една приятелка купи на дъщеря си.На мен ми харесва. Много е стабилно.

# 198
  • В кошера...
Хайде, девойки, сглобихте ли Бестата? Искам снимки!

# 199
  • на североизток
Аз още я чакам Crossing Arms Крайният им срок за доставка е в четвъртък и обещаха, че ще се обадят един ден по-рано, ама днес още не са се обадили Rolling Eyes значи ги чакам в четвъртък най-рано.

# 200
  • София
Диди, а вие с какъв матрак сте, защото това ми е другото притеснение, че матрака е от три части и дали ще е удобен?

Надявам се някой, който е виждал второто на живо да се включи, че така по интернет хич не мога да преценя правилно.

Матракът е от три части - една голяма и 2 малки, които се добавят с разпъването на леглото от страната на главата и краката. В момента още сме на първия размер и не сме ползвали допълнителните, но след месец ще му го разпъна на 165 и мисля да сложа на краката едната част. Мисля, че няма да се усеща ръба. Матракът е тънък, но е удобен. Ако можеш го виж на живо, защото аз отидох да купя бялото, но черното повече ми хареса в магазина Simple Smile

# 201
  • София
Влизам да се похваля, че вече мога да разлистя и хартиения каталог  Mr. Green
Вчера са ги разнасяли в Драгалевци и днес намазах, понеже родителите ми въобще не се впечатляват от Икеа  ooooh!

# 202
  • на североизток
О, да и аз получих каталога по пощата тази сутрин.
Сега очаквам да ми изпратят картата.

А тези точки според вас как трябва да се четат, например  2.567 е 2точки и 567 стотни или 2хиляди и 567точки???

# 203
  • софия
О, да и аз получих каталога по пощата тази сутрин.
Сега очаквам да ми изпратят картата.

А тези точки според вас как трябва да се четат, например  2.567 е 2точки и 567 стотни или 2 хиляди и 567 точки???

# 204
  • Варна
Гануша Кушетката е видях в изложбената им зала и ми се стори много обемна. Ако детската стая не е много голяма, не знам дали ще е подходяща. Иначе е много функционална. От друга страна, за да се ползва като диван, ще трябва всяка сутрин да се прибира спалното бельо и вечер да се оправя леглото.

По-добре вижте наживо как стои. Minnen ми харесва много, бих го взела ако дъщеря ми имаше нужда. Peace

# 205
  • Варна
Благодаря на всички включили се!

Ясмина, брат ми живее в София и него използвам да ми купува каквото искам от Икеа, все се надявам скоро да отворят и във Варна, но май няма да стане. Иначе детската е към 14-15 квадрата, не е от най-малките, но май почвам да клоня към Minnen и аз, главно заради по-малкия размер, който мога да ползвам сега, за да остава повече място за игра, не че малката се задържа много в стаята си, но кой знае, стават и чудеса. Simple Smile

# 206
А тези точки според вас как трябва да се четат, например  2.567 е 2точки и 567 стотни или 2хиляди и 567точки???
по втория начин Simple Smile

# 207
Някой има ли мнение за този стол http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=84373

# 208

Тина, не точно, но според мен не е огромна разликата.
От около година ползвам този за домашния офис и съм много доволна: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83687; Не му харесвам това, че е кожа, но шивачката му уши калъф с един плат на божури/рози и стана фантастичен Simple Smile.
Аз отидох да купувам твоя, но на място харесах другия Simple Smile

# 209
  • Варна

Чудесен е. Даже и втори такъв си купихме.

Общи условия

Активация на акаунт