Време е за Икеа! - Тема 18

• 89 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Пластмасовата ще ти я пратят около месец след първата покупка. Така че ти трябва поне номера на временната.

# 256
Пластмасовата ще ти я пратят около месец след първата покупка. Така че ти трябва поне номера на временната.

Аз запазих смс -са с номера на картата,но не съм принтирала още.Ако мина само да го кажа  newsm78

# 257
  • В кошера...
Като ви чета и направо се изумявам защо толкова сложно трябва да е! Аз също с няколко опита успях да се регистрирам, получих СМС, принтирах хартиена, но сега пък чета за активация и прочие. До колко време трябва да купя нещо с хартиената? Има ли срок?

# 258
Докато не активирате постоянната карта, точките си се трупат на временната. Аз проведох една консултация по мейла с техния customer service. Ето моят въпрос:

"Здравейте,
имам номер на временна карта, на която съм натрупала доста точки, тъй като закупих кухня от вас. До момента не съм получила постоянната си карта. Нямам идея защо още не е при мен. Активни ли са натрупаните ми точки? Благодаря!"

Това е техния отговор:

"Здравейте,
Благодарим Ви, че се свързахте с нас!
Бихме искали да поднесем извинения, но поради голямия интерес към програмата ни за лоялни клиенти IKEA Family има забавяне в изготвянето на постоянни карти. След като, все още не сте получили постоянната си карта, Вие продължавате да трупате бонус точки във временната карта. Тези точки може да обменяте, когато и колкото поискате при следващи покупки. Когато получите постоянната си карта и след нейното активиране, Вашите натрупани точки се прехвърлят автоматично и номера на временната Ви карта се закрива.Благодарим Ви"

Точно на следващия ден си получих пластмасовата карта в пощата и я активирах без проблем, точките ми автоматично се прехвърлиха и сега мога да си ги проверявам в сайта колко са.

# 259
  • София
ама и глупости говорят  ooooh!
номерата на двете карти са ми еднакви.

# 260
  • София
Не разбирам за какъв смс с номер на карта говорите Thinking
аз се регистрирах и получих код за достъп(като смс)след това на екрана се появи картата,която явно трябва да се разпечета....аз си я снимах,нали може и само с номера на самата карта newsm78
И къде го пише това,че трябва да ползвам временната и след това да чакам постоянната Tired

# 261
  • на североизток
Потвърждавам за картите това, което е публикувала Muddy Puddle, аз се консултирах по телефона и ми казаха същото. С номера на временната карта може да се пазарува и да се трупат точки, стига да се казва предварително на касата. Не е необходимо да се разпечатва дори, може от смс-а да се продиктува( аз така направих). Когато пристигне пластиката(постоянната карта) по пощата, тогава вече се активира нейния номер в сайта и вече могат да се следят точките.

За кредитните карти оскъпяването е 8,и нещо % на година. За други такси все още не знам, защото още не сме внесли първата си вноска.

И сега малко снимки на обещаната секция Беста  Simple Smile :

http://prikachi.com/images.php?images/11/6530011H.jpg преди да отлепим фолиото

http://prikachi.com/images.php?images/15/6530015q.jpg така вече е много по-добре Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/18/6530018B.jpg тук може да се сложи една плоскост, която е бяла от едната страна и черна от другата, а може да се сложи и плат по избор, картина или снимка  Wink

http://prikachi.com/images.php?images/19/6530019c.jpg малко стъклено рафтче за чашите за уиски  Wink

http://prikachi.com/images.php?images/20/6530020M.jpg големи стъклени рафтове за други чаши

http://prikachi.com/images.php?images/21/6530021q.jpg пуш-бутон на всяка врата, вместо дръжка, но се оказа, че при начина на подреждане на вратите, който съм избрала е удобно всяка врата да се отваря и без дръжка или пуш-бутон
Само ме е яд, че нямаше чела за чекмеджета от по-големия размер и затова се принудихме да направим малки чекмеджета отдолу. Но може някой ден по-нататък да сложим по още едно чекмедже и ще се преоразмери конструкцията по-добре.

# 262
  • София
Номерата на временната и постоянната карта са различни. В момента на активация на пластмасовата, номера на хартиената се изтрива в системата им и точките се прехвърлят на новата карта.
Може да се плаща само с номера. Аз така правя, защото картата е в съпруга ми. Когато си купувах кухнята имаше проблем със системата и не на всички плащания се начисляваха точки. Затова снимаха касовите бележки и допълнително начисляват точките през системата им.
shrekie, като каза, че си докупувала неща по кухнята - да не са някакви липси, които ги бяха изчерпали? Защото и аз чакам да ми се обадят за някои неща, които нямаха.
Доколкото знам програмата за кухните не работи, но не от наша страна, а шведите нещо са оплескали.

# 263
Didi* в деня на покупката липсваха гръбчетата между долните и горните шкафове и ми казаха , че ще ги има на 03ти и отидох да ги взема (те са от зоната на самообслужване).
Иначе и аз имам 5 артикула, които липсват (ъглов механизъм, рафтове, вратички), за които чакам обаждане.
Към вчера 4 от 5те неща бяха налични и чакаме последните вратички евентуално към средата на месеца. За съжаление за тях нямат дата на доставка.
Едва когато окомплектоват всичко, ще се обадят. Уверяват ме, че тези, които вече са налични, са заделени и запазени и няма опастност да изчезнат пак. Да видим!  Peace

iv4i_79 годишното оскъпяване съвсем не е 8 и нещо %. Само год. им лихвен процент е 16,5%. Четете договорите!  Wink Дори в брошурата го пише. Ето я тук:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 264
  • Sofia
В Икея има ли корнизи за баня, за които НЕ е нужно пробиване?

# 265
  • София
iv4i_79, много хубава секция се е получила. каква е височината й?

# 266
  • на североизток
192см, но има и по-ниски модули, както и надстройки.

# 267

Ако имаш предвид лост за завеса за баня ,ние ползваме ето този http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30638  . Доволни сме. Simple Smile

# 268
  • София
Didi* в деня на покупката липсваха гръбчетата между долните и горните шкафове и ми казаха , че ще ги има на 03ти и отидох да ги взема (те са от зоната на самообслужване).
Иначе и аз имам 5 артикула, които липсват (ъглов механизъм, рафтове, вратички), за които чакам обаждане.
Към вчера 4 от 5те неща бяха налични и чакаме последните вратички евентуално към средата на месеца. За съжаление за тях нямат дата на доставка.
Едва когато окомплектоват всичко, ще се обадят. Уверяват ме, че тези, които вече са налични, са заделени и запазени и няма опастност да изчезнат пак. Да видим!  Peace

Благодаря! Значи, ще си почакаме Simple Smile И аз чакам вратички, горни шкафове и плот.

# 269
Има, да. Ние имаме два такива на вилата.С някакви пружинки вътре и те разтягат и притискат в опорните стени, без да е необходимо пробиване. Не си спомням марка, но ако е необходимо ще разровя из сайта...Ако питаш за някой конкретен, дай линк и ще го разпознаем какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт