Време е за Икеа! - Тема 18

• 89 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Определено и моите очаквания не бяха за монтаж през Октомври, но разбирам, че заради предложението им за безплатен монтаж са затрупани. Надявам се да са си оставили "дупки" в графика за платени монтажи до 5 раб. дни, и като им поотпаднат такива, да издърпат Октомврийските за Септември.. не ми пречи да мечтая  Laughing

psMa, телефона ми го даде жената на "Монтаж" - 0885776738 - Иво и Иван.
39те лв за вземане на размери, ще ти ги приспаднат от монтаж (освен, ако не си с ваучер за безплатен монтаж, като повечето августовски кухни).  Peace

# 241
  • София
Аз не съм се разбързала толкова с монтажа на кухнята, защото не ми е готова дневната все още. Така, че средата на октомври не ми се вижда прекалено далеч Simple Smile

# 242
  • София - Рим и обратно
Здравейте  bouquet. Идвам да попитам за картите на Икеа за стоки на изплащане. Вероятно много сте коментирали за тях, но аз пак ще повдигна въпроса - изгодно ли е за по-малки покупки (4 стола и евентуално корниз със завеси) и колко горе-долу излиза оскъпяването. НА сайта им няма споменати лихвени проценти за тези карти.
Благодаря много Simple Smile

# 243
  • София
Кафе, виж в сайта на пощенска, те издават кредитни Икеа.
Скоро си извадих такава, за малка сума и изплащане за 3-4 месеца не ми се видя да е голямо оскъпяването.

# 244
  • при моите любими
Момичета търся в сайта подобни на тези кошници с тези размери http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37069 и http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14215 но да са бели или прозрачни кутии. Не ги намирам, а ми трябват за един гардероб.

# 245
Според мен картите ИКЕА на пощенска банка, изобщо не са изгодни.
Лихвеният % е като на стандартна кредитна карта (16,5%). Има месечна такса 2,50лв когато имате задължение, за разлика от годишната такса от 40-45лв при стандартните кредитни карти.
Другите условия са същите като по Юролайн Американ Експрес, която предлага пощенска.
ИКЕА картата обаче може да се ползва САМО и единствено за покупки в ИКЕА.
 Peace

редактирам за да добавя линк към копие на брошурата:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 19:03 от shrekie

# 246
  • Варна
Днес получих новия каталог на Икеа от куриер, поръчала го бях преди седмица(става въпрос за Варна). Преди около 10 дни получих и постоянната си карта, бях пазарувала около 10 дена преди това и си бях извадила временна карта от автоматите преди касите. Много съм доволна от бързината им! Simple Smile

# 247
Днес и аз получих каталог ( гр.Лясковец,обл. В.Търново) .  С куриер. Party След малко сядам да разглеждам .  Heart Eyes

# 248
Някой да е открил трик за активиране на ИКЕА Фемили картата?
Сайта им е толкова бъгнат и ту дава Invalid card ту Invalid Phone.. ooooh!

Излизайки днес следобед намерих каталог, но само пред вратата на съседите (Мл.3). Естествено, че стана мой, но това, което ме озадачи е, че в целия вход нямаше друг...

# 249
  • Варна
Моята карта си я активирах без проблем някъде по това време.  Peace

# 250
  • София
Моята я активирах, но пък не мога да прочета паролата от смс-а Laughing

# 251
  • София
всъщност и да не я активираме картата си работи, нали?
омръзна ми да се занимавам и да дебна кога им работи сайта  ooooh!

# 252
..за съжаление не работи, ако не е активирана..
Снощи докупувах разни липсващи неща по кухнята и на касата изписа, че е невалидна. Касиерката твърдеше, че картонената не мога да я ползвам вече, и че докато не я активирам, ще губя точки. Аз се противопоставих, та тя извика някаква колежка и в крайна сметка начислиха точките на старата. Обясниха ми, че като активирам пластмасовата, точките ще се прехвърлят по нея и картонената няма да мога да я ползвам.
Днес и по телефона звънях, но проблем съм имала само аз с моята карта и сега ще разследват какво и защо...
Програмата им за кухни вече 2ра седмица няма цени, защото смениха каталога... Казаха ми, че не знаят колко време ще отнеме докато го оправят. Били подали сигнал в Швеция уж!
Акаунта, който си направих в програмата им за кухни, не е валиден и не ме пуска да вляза с него.. ползвам чужд. Казаха ми, че щяло да отнеме месец докато го оправят.
Омръзна ми!
 Sick

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 19:59 от shrekie

# 253
  • София
всъщност аз я активирах, но не ми изпратиха паролата на смс  ooooh!

# 254
Трябва ли задължително да си копирам хартиената или може на място да ми дадат оригиналната.Аз получих смс и би трябвало да съм ок  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт