Отговори
# 375
наникотиних сЪ и ида Wink

# 376
Днес е Преображение Господне.
Според народните вярвания на Преображение се обръща времето: водите на изворите и реките изстиват и лятото се пречупва, затова наслаждавайте се на макс на отпускарския прекрасен месец август. Simple Smile
Спокойна нощ и до утре. Hug
Рали

# 377
# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
младеж младеж ама ще чукне 30-така  Mr. Green

Ама е по-готин от преди нали?  Mr. Green

Ще видиш Ча на 30 какъв ще е  Crazy

Наде, лека нощ!
готин си е спор няма,но малкото черно нещо да го няма само и ще е бонбон та дрънка  Praynig
Малко вика,то заело половината снимка  Mr. Green
http://vbox7.com/play:3a9189d9   Party Party
Ти какви са тия туркиши дет ги слушаш,аз така да ми ги извиват не мога ги изтрайвам нещо,има една,две дето мога да понеса другите не ми действат добре на ушните миди  Mr. Green
ooo аз си обичам баладки така тъжнички,щом слушам и онази на която застреляха Ферия   Mr. Green успокояват ме като ги слушам

айде е ти тази другата дето я слушах постоянно ама тя вече ме кара да се разтанцувам  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=_JmFlvmrLbY
Той танца ще ми е много интересен как го докарваш,че и тя ми е леко заспала ,приспивен ли е нещо  Mr. Green

# 379
Весе искаш и на теб ли да ти пише така

Скрит текст:
newsm20
Злато си ти! Hug
Знам бе Mr. Green Whistling Embarassed
Влъх ,ти сега ли ми го видя,то се утрепа от месец и нещо да пише  Mr. Green
Ми Гъбке смотана двойка и така ми действат грозотии да творя само  Mr. Green Heart Eyes

аз да не изпусна красотите съм го пропуснала него  Mr. Green

# 380
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде разписахте се  Joy Joy

# 381
  • У Диспансера ...♥♥♥
Mr. Green

# 382
# 383
  • У Диспансера ...♥♥♥
Обаче в другата тема никой не ни отразява,само ние си,и кво прайм там не мога да разбера,като и тук си се отразяваме достатъчно  Joy Joy Joy

# 384
Обаче в другата тема никой не ни отразява,само ние си,и кво прайм там не мога да разбера,като и тук си се отразяваме достатъчно  Joy Joy Joy

забелязах,ама то и на балконя hiçbir insan-демек няма хора

# 385
  • У Диспансера ...♥♥♥

забелязах,ама то и на балконя hiçbir insan-демек няма хора
Бе то остави балкона,то и тук като няма,как си се отразяваме ,усеща се хлад не  е като тука сега каквото и да си говорим  Naughty

# 386
# 387
Даже и на знам коя е другата тема  newsm78

# 388
е Влъх не маам турски кючеци ама докато си правя нещо вкъщи си денса на нея  Joy
в другата тема нещо не се чувствам в свой води,те там са си компания и ние все едно се натрапваме там  ooooh! аз незнам и в тая за чучулигата ко ше права то там всичките ще харесват Бу и на мен нервите няма ми издържат  Joy  Joy  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=7ouMpnkj4FA

ади бегам аз да спя,утре съм на линия вечерта оти ще почивам  newsm44 лека нощ от мен и мой мечо   bouquet  Hug

# 389
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох това докато го изчакам да си довърши мисълта брадясах  Joy Joy
Заигра се там из сайта нещо ми се струва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт