Отговори
# 390
пробвам и аз да ми пише човечето Wink

# 391
ама ти към нормалните ли се причисляваш  Mr. Green

# 392
  • У Диспансера ...♥♥♥
е Влъх не маам турски кючеци ама докато си правя нещо вкъщи си денса на нея  Joy
в другата тема нещо не се чувствам в свой води,те там са си компания и ние все едно се натрапваме там  ooooh! аз незнам и в тая за чучулигата ко ше права то там всичките ще харесват Бу и на мен нервите няма ми издържат  Joy  Joy  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=7ouMpnkj4FA

ади бегам аз да спя,утре съм на линия вечерта оти ще почивам  newsm44 лека нощ от мен и мой мечо   bouquet  Hug
Ххаххахаха,нервите и нямало да издържат късаш ме направо  Mr. Green Joy Joy
Те за това ли тук не слизат от балконя нещо  Mr. Green
И аз не мога си разгърна потенциала там,нещо не ми идва музата ,ама кат не си стоим на г...те тъй ще е  Mr. Green
Хади лека ,и аз ще лягам след малко  Hug Hug

# 393
  • У Диспансера ...♥♥♥
Обаче в другата тема никой не ни отразява,само ние си,и кво прайм там не мога да разбера,като и тук си се отразяваме достатъчно  Joy Joy Joy
Даже и на знам коя е другата тема  newsm78
За Чаатай и Серка,предишната АФК  Peace

# 394
  • У Диспансера ...♥♥♥
Turkish police have arrested another 25 actors on suspicion of using drugs. Among those 25: Kenan Imirzalioglu and Engin Altan Düzyatan. Did not see Cagatay among them
Let's hope the guilty ones will be punished and the others will overcome it in the easiest way
Тия пък остава и Ча и той да цъфне там,или някой от компанията му  ooooh!

# 395
Обаче в другата тема никой не ни отразява,само ние си,и кво прайм там не мога да разбера,като и тук си се отразяваме достатъчно  Joy Joy Joy
Позяпах малко, ама нещо не ме грабнаха. То интересните неща си ги пишете вие - там ми се струва, че се набляга на анализирането  Mr. Green

# 396
# 397
  • Още у мъглата ...

# 398
# 399
  • Още у мъглата ...

Леле, ама ако си пишем така, голямо спестяване на теми ще има, докато се изчетем  Joy Joy Joy

# 400
Леле, всички се побъркахме с тези писерушки  hahaha hahaha hahaha

Лека на лягащите! И аз ще се ориентирам към кревата  Mr. Green

# 401
и докато четем ш брадясаме  hahaha

# 402

Леле, ама ако си пишем така, голямо спестяване на теми ще има, докато се изчетем  Joy Joy Joy
нали за една седмица горе долу може да изписваме темата Winkяваш.яваш к'ат някой охлюви

# 403
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да не съм видяла таквиз неща,че няма да ви давам човечета друг път ама ха  Crossing Arms Mr. Green

# 404
  • У Диспансера ...♥♥♥
Позяпах малко, ама нещо не ме грабнаха. То интересните неща си ги пишете вие - там ми се струва, че се набляга на анализирането  Mr. Green
Ама забеляза ли как ние си отговаряме сами,аз като ги видя нашите и веднага да не се чувстват изолирани и им пиша на постовете  Mr. GreenКо да ги прая милите  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт