Отговори
# 405
ей тъй съм като видя някоя да ми бара мъжо

# 406
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми как няма брадясаме,ти виж какви дълги изречения пишеш ,и аз чакам ли чакам,сега тъкмо щях го подпуквам,даже си плюх на ръцете  Mr. Green
И ви казвам лека,че отивам го скалъпвам ,Гъбке накексиха ли се нашите вече ,пердета ,мердета всичко ток и жица ли е hahaha hahaha

# 407
  • Още у мъглата ...
и докато четем ш брадясаме  hahaha

Laughing

# 408
Добър вечер, сладурки! Hug

За последен път пробвам днес да се запиша Tired, защото от одеве се опитвам да публикувам Sad, но все мамата ме изхвърля ooooh!, дано да стане Praynig

Рени, Hug благодаря за поредната 134-а страхотна тема на сърца и рози! newsm51   love001 hug

Благодаря и на всички момичета, които са участвали пряко или не пряко в оформлението на нашата прекрасна тема! newsm51  love001hug

Наде, Hug Дани, Hug мерси за клипчетата с Фемир, които сте споделили, изгледах ги и ги изслушах с огромно удоволствие! newsm51   love001 hug

Наде, Hug и за диалога между Фериха и Ханде от днешния епизод по БТВ-то, наистина има разлика с превода от БТВ-то

Днес сте били много активни, даже бързо, бързо сте изписали старата тема и сте преполовили и новата. Защо ли? Заради новата снимка на Чаги, представям си утре след фрагмента нямате стигане Grinning И на мен ми харесва Чаги на тази снимка, въпреки че е малко в повече рошавичък, но е доста симпатичен и голям чаровник Heart Eyes

# 409
Да не съм видяла таквиз неща,че няма да ви давам човечета друг път ама ха  Crossing Arms Mr. Green
aди сега пък Winkи заплахи отправя ейй Blushсанкино бе къз  Winkн'ал си го делкаме я кво готино го е написало човеченцето Hug

# 410
Обаче в другата тема никой не ни отразява,само ние си,и кво прайм там не мога да разбера,като и тук си се отразяваме достатъчно  Joy Joy Joy
Даже и на знам коя е другата тема  newsm78
За Чаатай и Серка,предишната АФК  Peace
Позяпах малко, ама нещо не ме грабнаха. То интересните неща си ги пишете вие - там ми се струва, че се набляга на анализирането  Mr. Green
Ама забеляза ли как ние си отговаряме сами,аз като ги видя нашите и веднага да не се чувстват изолирани и им пиша на постовете  Mr. GreenКо да ги прая милите  Joy Joy
Добричко си какво да те правим  Mr. Green

Лека нощ!
Този път наистина!

# 411
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз пък ставам така като видя някоя се присламчва към него  Mr. Green

# 412
  • Още у мъглата ...
Ми как няма брадясаме,ти виж какви дълги изречения пишеш ,и аз чакам ли чакам,сега тъкмо щях го подпуквам,даже си плюх на ръцете  Mr. Green
И ви казвам лека,че отивам го скалъпвам ,Гъбке накексиха ли се нашите вече ,пердета ,мердета всичко ток и жица ли е hahaha hahaha

Не още, сега милинките си говорят за къщичката, която ще си купят и ... която така и не успяха  Cry
Добре, че ги приютихме в апартамент № 10  Rolling Eyes

А, и те пият кафето чисто без захар .. като мен  newsm44

Лека, Весе  Hug

# 413
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох от де го изкопа тва  hahaha hahaha

# 414
  • У Диспансера ...♥♥♥

Не още, сега милинките си говорят за къщичката, която ще си купят и ... която така и не успяха  Cry
Добре, че ги приютихме в апартамент № 10  Rolling Eyes

А, и те пият кафето чисто без захар .. като мен  newsm44
И кат мен  Whistling Whistling

# 415
к'ви ги туитва ка'птана в туитър Winkчичи ми го превежда #Crazy #Crazyкой шЪ мре

Barış Kılıç ‏@BrsKILIC 17m

Ecelle ölmek ne büyük bir sanstir.

# 416
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кали  Hug чаровничък си ми е много той,направо ти иде да го разрошиш още повече  Crazy Mr. Green

# 417
  • У Диспансера ...♥♥♥
к'ви ги туитва ка'птана в туитър Winkчичи ми го превежда #Crazy #Crazyкой шЪ мре

И аз го видях одеве и почнах се смея на превода на чичака  Joy Joy

# 418
  • Още у мъглата ...

Кой е тоя/този/това Ecelle  newsm78 Че то май ша мре  ooooh!

# 419
от мен и до сабах Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт