Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти кат не го харесваш още по добре,по -малко да ме ядосвате с една  Peace
Аз прая клип,че Влъхвата само мърморясва,а у другата тема колажи а у,тука йок нищо не слагаш що така ,аз направо се засегнах от това да знаеш Влъх  Crossing Arms Mr. Green

# 466
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чудя се сега да го слагам или и аз да загатвам с по една снимчица и накрая да се доближа и до клипа  Mr. Green

# 467
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тъй затри ми се проекта заради една сцена и съм леко бясна може да се каже ,така че си лягам и утре пак ще го правя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 468
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъкмо щях да ти предложа да се държиш малко по-медийно. Mr. Green Днес да ни подшушнеш какво е било усещането докато правиш клипа, утре някоя снимчица и чак вдругиден трейлър. hahaha Ън тъй де, ти режисьор ли си или какво? hahaha
Колкото до затриването - да не ти е за сефте, че да се кОсиш?! Ама виж, щеше не щеш почна с усещанията. Joy

П.С. Ши лягам и ши гася компютъра. Не че ми се спи, и аз съм бясна, ама не искам да ме сварват будна и пред мониторя. Айде, Лека!

# 469
Добро утро  Hug

Заповядайте:

Охо,пак сте писали по нощите.Има и нова снимка,наш Ча и тук ми харесва,както и на предната.Много каубойски го раздава нещо  Laughing

Сис,какви голотии развяваш на твоя,после да не ти го бутат.  Naughty Навирай им го още пред очите,пък после ще видиш.  Laughing

# 470
Добро утро красавици и умници, Hug Hug Hug
Много сте писали, доста ще се озоря, докато изчета всичко.

Желая ви хубав и успешен вторник с хубави новини от Едже Йоренч.
Трябва да започвате да свиквате и с Хазалкиния сериал, защото другата седмица и те започват снимките.

Хайде, да не ви развалям вкуса.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 09:36 от MrsPetrova

# 471
Добро утро  Hug

Влъх ти ко ми се смя снощи  Crossing Arms еми едно е да се занимаваш с 1-2 тука и то те ти дружки,а там ни ги знам ни ги познавам и ще ми точат лиги по мъжа  ooooh!

# 472
  • Под Сините камъни
Добро утро тайфа.Снощи кви сте ги къдрили пак изписали темата  ooooh!Сега си взимам кафенце и се връщам на зад.Лек ден на всички  Hug

# 473
Добро утро Hug Hug Hug

Вани Hug  bouquetПетлова Hug  bouquetВяра HugПепи Hug

Хубав ден Hug

# 474
# 475
Добро утро!  Hug

Ами много са сладки и двамата!   Heart Eyes Heart Eyes   smile3534
Ще си ги гледам с кеф.  newsm47 Crossing Arms

От това обаче съм възмутена, шашната,  Shocked Shocked  ... та чак ...  #Cussing out #Cussing out
Отново!!

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24459881.asp

http://www.aksam.com.tr/guncel/iste-unlulerin-gozaltina-alindigi … yonu/haber-232509

# 476
Здравйтииииииииии  Hug  да видим днеска фрагмана ся ставам и мисълта ми са губи (викам кво беше туй дет го чаками докат са сетя,че фрагман му се викаше   hahaha Влъх,ко са възмущаваш ти клипъ балабар с фрагмана ши ни  го пущаш  Mr. Green Сис, Hug ми без да искам беше ,ама няма се повтори,че тея тука квит са ши ми го отмъкнат  Mr. Green ади пак лягам аз  Mr. Green

# 477
  • София
Добро утро красиви хора Hug
Вани, Hug,Petrova, Hug,Верче, Hug,Пепи, HugРени Hug,fergis Hug,ivva HugРелаксче Hug
Добре де,не можаха ли да измислят другаде да застанат Ча и Сери ooooh!Само като я погледна снимката и веднага я връзвам с нашите хора в парка и люлките.... #2gunfire

# 478
  • София !
Добро утро сладурки  Hug

Почерпете се днес моето момиче има месечинка , става на 6месеца  Heart Eyes , цяла половин годинка кога мина , направо не я усетих хихи !!

Скрит текст:

Вчера си мислех за ролите на Хазал , всъщност аз съм я гледала само в Огледален свят и Забраненият плод ! Значи в О.С. не можа да и се осъществи сватбата , и в З.П. пак така , пак трагичен край  Confused
Много ми е мъчно за финала тук , след всичко което преживяха , и накрая Ферито да умре  Confused

Иии да се похваля с новите си гащи  newsm44 , много си ги харесвам  Heart Eyes ! За което БЛАГОДАРЯ на Ирка newsm51

По едно ФЕмирско кафенце  Hug  Hug

# 479
Рени  Hug Линко  Hug Бъни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт