Отговори
# 525
С риск да ви разсмея, и съвсем да се усъмните в здравия ми разум (то па в диспансера що ли ша го дирим такъв  Mr. Green), ще ви кажа, че няма да си подхождат кой знае колко Ча и Серето. В кадри с далечен план - може, но в близък - хич биля! Какво имам предвид? Имам набито и претенциозно око. Винаги ме е дразнило, когато във филм лицето на актрисата е по-голямо от лицето на партньора ѝ. Това личи особено при кадри профил в профил. Няма целувки без такива кадри!  Wink Laughing От това, което съм видяла като снимки до момента, съм 99 % убедена, че лицето на Серенай е по-голямо (от горен край чело до долен край брада) от лицето на Чаатай. Наличните кадри не ми позволяват да кажа точно колко е разликата, но "на първо четене" поне 2 см. Честно ви казвам, лично на мен тия сантиметри ще ми бодат очите на всеки близък план. Просто ще ми нарушават естетиката. Как ще ги преглъщам, ох?! Тряа гледам само оная половина на екрана дето е Ча. Кой предлагаше пиратски превръзки, да хвърли една насам! Praynig

ИКСИ, аз цял ферман пиша тука и виж, аха да публикувам - ти си ме изпреварила. Hug Joy

profi_1,  Hug  newsm10
Ох, ooooh! успокоих се, че не съм сама в резервираното си отношение към този вариант на екранна двойка. Peace
Ще имам търпението първо да ги видя, пък после ... newsm78
Не забравям, че така беше и с Гизем в ПЕ, но впоследствие я приехме, че и на моменти много топло. Hug
Хубав ден.  bouquet
Рали

# 526

А дали са ги пуснали вече всички? [/i] Thinking
От вчера се споменава само за Илкер че са пуснали Rolling Eyesглавния в 20 минути Peaceза други не Rolling Eyes главния бил първия баща на Фери #Crazyимал си парник ooooh!и понеже се познавал с другите и с подслушване ги задържали ooooh!

Белора HugРали Hug Жана Hug

# 527
ece yörenç ‏@eceyorenc 37s

Star tv #medcezir  Joy Joy Joy Joy Joy

# 528
А, честито ...Чаги ще се казва - Яман, а Серенай - Мира... ooooh!

Божкеее, това Яман, като аман  ooooh!
Оф, да се включи Бабчето, да направи наште си имена, че тез нещо  Mr. Green

# 529
А, честито ...Чаги ще се казва - Яман, а Серенай - Мира... ooooh!

Божкеее, това Яман, като аман  ooooh!
newsm47

# 530
  • Варненска клюкарка
И кво сега от Яман и Мира ще става ЯМира (ми то почти като Емир)??? Shocked Rolling Eyes Аз вчера писах, че ще търсят подобна  "музика" като имената на ФЕмир, но очаквах повече въобръжение от тях.... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 12:03 от Беллора

# 531
Нещо името на Ча  newsm78 къде,къде по-хубаво можеше да изберат от Яман  Crossing Arms

То и Аман може да го прекръстим  Joy

# 532
ece yörenç ‏@eceyorenc 51s

müzik : Toygar Işıklı #medcezir

# 533
  • Още у мъглата ...
Кой казваше, че може да издокарат така имената, та евентуално да се получи нещо, което да излиза лесно като ФЕмир, тук има лека забежка, т.е. ЯМир - ама нещо много е близко до ФЕмир и не знам как ще се приеме, ако въобще решат да ги долюбват заедно толкоз много  Mr. Green

# 534
В подкрепа наказаното от Беллора, че A.S.K. ще е драмата на сезона, екипът, който са събрали е доста сериозен, освен актьори, операторът е един от най-добрите в гилдията, сценаристи, който замести тази, която напусна, също се ползва с отлично име, сори, ама тез турски имена въобще не ги помня, има ги в темата за Хазал.

# 535
малеййййййййй к'ат вихрушка фърча ту в туитър ту в темата Heart EyesчИ да не отърва хаберите.........

# 536
  • Още у мъглата ...
И кво сега от Яман и Мира ще става ЯМира (ми то почти като Емир)??? Аз вчера писах, че ще търсят подобна  "музика" като имената на ФЕмир, но очаквах повече въобръжение от тях....

А, Белорче, значи ти си била  Grinning

# 537
# 538
Скъпи Фемирки, все още не Ямирки,  Hug
Нали знаете, че днес е Преображение и докато лятото още не се е обърнало към есента съвсем, насладете му се. Hug Hug Hug

# 539
Ча-Яман, Серенай-Мира...... Rolling Eyes
От всичко най съм доволна, че музиката, ще я пише моят любимец Тойгар.

Общи условия

Активация на акаунт