Отговори
# 690
Брех ooooh! ма тази растителност се извисява и над височината на терасата  Rolling Eyes и никой не я е видял до сега newsm78 аз незнам за колко време израства толкоз Rolling Eyes

# 691
  • Още у мъглата ...
Пепиии  spoko  love001

# 692
Наде пусни някое линкче душе да скивам и аз растителността Stopако можеш де.....

Ми не е редно да пускам аз линка към видеото, защото не аз го открих, но ето ти линк към темата, на страница 12 е, заповядай. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731437.0

# 693
Здравейте и от мен.  Hug
Ауу, много са готини Чаги и Сери на снимките. Heart Eyes А за имената им- това Яман много не ми харесва, но Мира е хубаво. Peace
Лелее.. ама какво става?! Сега изгледах видеото и останах без думи.  #Crazy Наистина е като джунгла. И как така държи всичко това на терасата? И това е адски много дрога. Нещо не ми се вярва..  newsm78

# 694
Здравейте и от мен.  Hug
Ауу, много са готини Чаги и Сери на снимките. Heart Eyes А за имената им- това Яман много не ми харесва, но Мира е хубаво. Peace
Лелее.. ама какво става?! Сега изгледах видеото и останах без думи.  #Crazy Наистина е като джунгла. И как така държи всичко това на терасата? И това е адски много дрога. Нещо не ми се вярва..  newsm78
Привет Райче. bye
Не са най-благозвучните имена, които можеше да им сложат, но явно са според ролите и характерите им, които, ще олицетворяват.
В другата тема са обяснени значенията на имената им.

# 695

Hug И аз не вярвам Peace

# 696
Охоо то това цяло горище  Mr. Green нещо май са го натопили те го изкараха някъкъв дилър с толкова много трева

# 697
 smile3555Края на видеото от същото място ли е,нещо не ми се връзва #Crazy

# 698
# 699
Много ме кефят феновете, твърдо си държат на ФЕмирThis is the original !!!!! if we have to choose we will choose HAZATAY.no comparison between angel and devil
имат предвид люлката, дето Ча ви люлее всичките, та даже и хамака на Жани   Joy
WHY??????????the idea of swing This anti propaganda!!!!!!!! no one compared to hazatay!!!
Никой не може да се сравнява с Хазатай!
After that ,the inspiration is over ... everything is bad copying

This is the original swing, all the others are poor imitations

totally agree with you Mos the same stupidity of Aksoy. Същата глупост като на аксой, плазмодия  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 15:50 от Jane2013

# 700
Наде,  Hug видях значенията им. Имат смисъл имената им. Peace
Рени,   Hug дано ако са невинни час по-скоро да ги пуснат. Лоша работа е това.  ooooh! Но и така не разбрах за какво взимат от косата им за изследвания? От нея ли ще разберат дали са употребявали дрога, не разбирам?!  Mr. Green

Охоо то това цяло горище  Mr. Green нещо май са го натопили те го изкараха някъкъв дилър с толкова много трева
Джеси,  Hug и на мен така ми изглежда.. иначе би било доста глупаво да си я отглежда тази горичка на терасата. Mr. Green

# 701
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Най-странно ми беше, че хем ги изнесоха саксиите през нощта, хем на следващия ден по светло пак всичките си бяха там. #Crazy
И как пък като влязоха ей така си седят торбичките сушен треволяк на килимите по земята?
И как ще рискуваш да сложиш безценните си сухи материали баш в най-мокрото място? То голям мерак да ги съсипеш!
Но пък и не мога да не се съглася, че няма как някой да му напъха всичката тази растителност в къщата без той да разбере. newsm78

# 702
smile3555Края на видеото от същото място ли е,нещо не ми се връзва #Crazy
На мен ми се струва че е друг апартамент Peace

Рая ДНК взимали #Crazy

# 703
  • У Диспансера ...♥♥♥
По принцип расте много бързо Ренка,ама сега вижте какво не може така явно на терасата да си я гледа,нали се сещате,а иначе пакетите скрити под ваната ,ауууууу да той явно я гледа,а другата я крие ,ама те хептен за аптали ги имат хората бе,ще си гледа току така в дома си толкова много трева,и сега ще го изядат големия тия хорица,че си изказваха свободно мнението против онова говедо  ooooh! #2gunfire #2gunfire

# 704
Наде пусни някое линкче душе да скивам и аз растителността Stopако можеш де.....

Ми не е редно да пускам аз линка към видеото, защото не аз го открих, но ето ти линк към темата, на страница 12 е, заповядай. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731437.0

мерси Winkняма нищо к'во като не си го открила ти Blushто тук всеки копва от дето намери пуска и гледа Hug

Общи условия

Активация на акаунт