Отговори
# 630
На Серенайката може да е по дълга главата Peace ама на Ча е по тумбеста Laughing
Нищо и няма на главата според мен, нито на неговата, просто са различни овали, нали Ранка, Hug а човек когато иска да намира кусури или да възхвалява някой, от девет кладенеца вода, ще донесе в подкрепа на твърденията си.
Ренка, Мерси, значи, ще се закачаме. Laughing

# 631
На Серенайката може да е по дълга главата Peace ама на Ча е по тумбеста Laughing
Нищо и няма на главата според мен, нито на неговата, просто са различни овали, нали Ранка, Hug а човек когато иска да намира кусури или да възхвалява някой, от девет кладенеца вода, ще донесе в подкрепа на твърденията си.
Ренка, Мерси, значи, ще се закачаме. Laughing
newsm10

# 632
ади наздраве послучай йени проектите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
За мен тиийзъра е като трейлър,ама май по-кратко.И аз не знам.  Rolling Eyes

Рошла и Рошльо  Joy

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей ма бурда ,пфуууу лаптопа ще хвърчи я усещам работата  smile3506
Разрязах ги набърже колко можах въженцата,сега чакаме да видим злополуката дали ще хвръкне от люлката  Mr. Green
Ох кво е тва име бе Яман майко мила ,а тя Мира ,още малко и Ира ще я кръстят,направо ги събираш и става ЯМарш  Joy Joy Joy
Хеллллооооууу милички Hug Hug Hug
Много ме ядосва тоя клип,аз ся забраих сцените ,а бях го направила целия и при конвентирането направи някаква грешка ,а и ги бях превела  ooooh! ooooh!
Направо едвам съм заспала от яд 4 часа пак ги хвърлих у реката  Crossing Arms

# 635
Ей, бабче, гел бурда, че има фотки и инфо. Laughing

# 636
  • Още у мъглата ...
Габче па си и скромна де - затова бил толко хубав  Joy

Ма щот е българин, бре  Joy Joy Joy

Не щот прилича на мен  Joy Joy
Отделно, ако приличаше на мен, .... ма туй друга тема  Mr. Green
да де щот е българин имах в предвид  Mr. Green той ако беше грък им кажи нямаше да е толко убав  Joy

Joy Joy Е, тя разбра майтапа и се засмя  Joy Няма да я бъзикам, че верно тогава съвсем скромна ша изляза  Mr. Green

# 637
  • Още у мъглата ...
Браво, Ирка  Hug, хич и не съм се съмнявала, че ще се справиш успешно с въжетата, довечера ще видим във фрагмана  Joy Joy Joy
Ямарш викаш smile3521

За клипчето, гадна работа  Rolling Eyes Пфууу, да беше си останала тогава тук, да си меткаме снимки-спомени, по-добре щеше да е  Heart Eyes Laughing

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Инфо,чакам фрагман все още Наденце  Hug доколкото ви изчетох това разбрах,също и на Хазал почнаха да пускат инфо,много ми хареса на снимката с Охболито ,и на Ча със Серка видях снимка,ама той със същите дрехи от вчера пак рошльо ,ама хубав,други хабери вар му,за дрогата гледам,че бащата на Емко от 1-ви сезон главния бил,че и парник имал,ммммм ми харесва цветята бе що да няма,аз ви казвам на тоя другия като се върне от Прага цяла лаборатория ще му припишат,а Мелих и Баръш много да не зяпат,че и тях ще ги вземат да им правят компания  ooooh!

# 639
За мен тиийзъра е като трейлър,ама май по-кратко.И аз не знам.  Rolling Eyes

Рошла и Рошльо  Joy
Joy Joy Joyчичо го преведе като отделна дума закачка Rolling Eyesа в изречението нище Laughing

Ирка Hug

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Браво, Ирка  Hug, хич и не съм се съмнявала, че ще се справиш успешно с въжетата, довечера ще видим във фрагмана  Joy Joy Joy
Ямарш викаш smile3521

За клипчето, гадна работа  Rolling Eyes Пфууу, да беше си останала тогава тук, да си меткаме снимки-спомени, по-добре щеше да е  Heart Eyes Laughing
Мани,то щот си наложих да се изстрелям от тук и гледай ква стана  Mr. Green
Гъбке Hug още ме боли главата да се ядосвам,и тез като пуснат някоя снимка на Серка и ми усилват усещанията  Mr. Green

# 641
Ей, добре че сте вие да научавам някоя и друга клюкина за любимците ми, че иначе няма шанс  Hug Mr. Green

# 642
духвам за малкоооооооооо Ямир ниЯмир Winkна'ште си Фемир са ми татлъ Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
  • В света на мечтите... ❤
Merhaba сладури  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug

Докато ви настигна и темата почти битти  ooooh! ама успях де

Бъни да е жива и здрава дъщеричката ти,да расте без проблеми и да ти носи много радост   bouquet  Hug

Значи Райчо ще е Яманчо невиждания,а  Mr. Green  ooooh! еми можеха и по-добро име да съчинят,ама квото е нема начин ше свикнем  Peace А Мира мирачката ми звучи нито турско,нито английско,по-скоро към българско ми звучи  Joy нищо да напомня на Чачко за българските му корени  Peace (обаче предполагам,че ще го произнасят с ударение на А-то и така ще звучи по-турско  Peace )

Сега да ви сложа нещо лекичко за хапване   chef

Скрит текст:

Изберете си и питие  Heart Eyes  Mr. Green

# 644
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не ангажирам никого с моето усещане за естетика. А и казах, че съществуващите до снощи снимки не са достатъчни за да съм абсолютно сигурна в преценката си. Сантиметрите може и по-малко да са. Mr. Green Не се чувствам длъжна да харесвам когото и да е, но това не значи че му търся кусури. Тръгна ли да го правя - жална му майка! Mr. Green Серенайката е сред тия, които са ми почти симпатични. Wink

7 нови отговора newsm78

П.С. Допълвам - Туй горното ви го пиша да спрем с главите им и да вземе да минем по-надолу. Joy

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 14:35 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт