Отговори
# 645
# 646
  • Още у мъглата ...
духвам за малкоооооооооо Ямир ниЯмир Winkна'ште си Фемир са ми татлъ Joy Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes  Party

# 647
Дани, Hugабе ти, ще приближиш още малко името й не само към Мира мирачката, ми и към Мира отварачката.... Joy
Ирче, защо партньора на Хазал го наричаш Ох Боли и тем подобни прочетох, нещо на зъбите ли му има? newsm78
Дани,   bouquetизбрах си питие.

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Направо е самата симпатичност,гледам новите снимки и какво ми я криви тая уста,пфуууу ми да отида да и помогна та да знаем защо стои така поне  ooooh!
Рени-Шизофрени Hug нова тема трябва ми се види с тея луди писарушки  Mr. Green
Наде Охболи,от зъбобола му,че много му е измъчена физиономията  Mr. Green

# 649

Ирче, защо партньора на Хазал го наричаш Ох Боли и тем подобни прочетох, нещо на зъбите ли му има? newsm78
Joy Joy На снимките е издут в бузите все едно има зъбоболи Laughing

# 650
Браво, Ирка  Hug, хич и не съм се съмнявала, че ще се справиш успешно с въжетата, довечера ще видим във фрагмана  Joy Joy Joy
Ямарш викаш smile3521

За клипчето, гадна работа  Rolling Eyes Пфууу, да беше си останала тогава тук, да си меткаме снимки-спомени, по-добре щеше да е  Heart Eyes Laughing
Мани,то щот си наложих да се изстрелям от тук и гледай ква стана  Mr. Green
Гъбке Hug още ме боли главата да се ядосвам,и тез като пуснат някоя снимка на Серка и ми усилват усещанията   Mr. Green
Hug Laughing
Ирка Sorry!
И нема да ходиш никъде, при нас ще си стоиш! Heart Eyes

Цитат
на'ште си Фемир са ми татлъ
  love001

Дани  Hug

# 651
Трябваше Кощрамбата да му е партньор пък тогава да видите криво Mr. Green

# 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В гимназията, в съседен клас, едно от туркинчетата ни се казваше Елмира. Ударението си е на и-то.

Айде да си я пускат закачката, че да видим дали ще ни хване!

Трябваше Кощрамбата да му е партньор пък тогава да видите криво Mr. Green

Тая пък коя е?

# 653
  • Още у мъглата ...
BTW ... както и вчера, всъщност първо в туити тръгна изрязаната нова снимка само на Чаги и чак после метнаха и общата (все пак и тя ще участва в проекта  Mr. Green), много голяма отговорност се товари на Чаги за този проект, дано да има подкрепата която му е нужна и от когото му е нужна, за да не му стане голям товара  Grinning Heart Eyes

Их, пък хубавчо си е, българче  Laughing

Дани  Hug, наздраве  beer

Джейн  Hug

# 654
  • В света на мечтите... ❤
Дани, Hugабе ти, ще приближиш още малко името й не само към Мира мирачката, ми и към Мира отварачката.... Joy
Дани,   bouquetизбрах си питие.

Наде  Hug тя,че си е отварачка това никой не може да го подложи на съмнение  Mr. Green то й личи по външния вид,между другото нали има и някакви опити като певачка да се изявява,ако не й върви като актриса спокойно Митко Пайнера ще я прибере в кокошарника при пиленцата,покрива всичките му критерии  Joy
Наде кое питие си избра йени или йок йени  newsm78 то само едното е йок йени ама  Mr. Green

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да то нейната хептен е крива бе Ренка,ама тая за кво я криви не мога да разбера,то от много лиготии и вече се чуди как да застане,ами я си заеми една нормална поза,че да не ме караш да идвам и да я заемам вместо теб  Mr. Green
Джейн  Hug Heart Eyes ми на отидох да ви зарадвам и хубо се зарадвах,е на пак го почнах щот хич не съм от упоритите и ще гледам заедно с Иди ми Дойди ми да ви го пусна да гледат и  ЯМарш  Mr. Green

# 656
Аха, вече ми стана ясно за партньора на Хазал. smile3521
Дани, избрах си old питие, че да не му гледам рошавата грива. Rolling Eyes
Ренка, коя е кощрамбата?

# 657
  • В света на мечтите... ❤
BTW ... както и вчера, всъщност първо в туити тръгна изрязаната нова снимка само Чаги и чак после метнаха и общата (все пак и тя ще участва в проекта  Mr. Green), много голяма отговорност се товари на Чаги за този проект, дано да има подкрепата която му е нужна и от когото му е нужна, за да не му стане голям товара  Grinning Heart Eyes

Их, пък хубавчо си е, българче  Laughing

Дани  Hug, наздраве  beer

Джейн  Hug
Ми Габи те първо подготвят почвата с убавеца и после пускат цялата картинка  Mr. Green

Чиърс и от мен  cheers  (или както казваше Жоро Бекъма в "Пълна лудница" Чирос  Mr. Green)  Hug

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аха, вече ми стана ясно за партньора на Хазал. smile3521
Дани, избрах си old питие, че да не му гледам рошавата грива. Rolling Eyes
Ренка, коя е кощрамбата?
Наде,Еджето бе ,нали се криви в устата и тя  Mr. Green

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей така гледам клипа сега ,много съм му ядосана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт