Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 121
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Фея Кръстница  Peace благодаря   bouquet

# 556
# 557
Ан, точното нещо е.

# 558
# 559
Фея Кръстница , благодаря     bouquet
запазила съм си линковете с филмчета, купувам четката и водичката за почистване и се почвам Simple Smile
Само не разбрах, линка от ибей с PURE ORGANIC TEA TREE FLORAL WATER - TONER - HYDROLAT 100ml Cap & Atomiser, става ли за пръскане на четката ?

# 560
  • най-шареното място
точно това е.
за него са предните няколко поста.

# 561
  • в 1001-та нощ
Споделям с Вас отговора, който получих на въпроса за концентрацията - мисля - много добре описва разликата между хизрозол и хидролат  Peace

Thank you for your interest. I'm sorry but i'm unsure what do you mean by concentration? These floral waters do not contain added alcohol or any other preservatives so if you are asking the concentration of those then there are none.
Our floral waters or you can call them hydrolates are simply waters obtained from steam distillation of the essential oils, so they will have some residue of the plant being extracted through steam distillation. Please note our waters are not hydrosols which is essential oils dissolved in water via mixing them.

# 562
Благодаря, Алена. Това е хубаво уточнение и ще бъде сложено в съкратен вариант на първа страница в следващата тема.

# 563
Здравейте момичета , цоп и аз тук   bouquet
Фея страхотна тема - изчетох я на един дъх , а от утре почвам и аз със сухото четкане Simple Smile

# 564
Добре дошла, Какао! Питай, ако възникнат въпроси.

# 565
  • Бургас
Имам едно въпросче.
След като родя, живот и здраве, смятам да си съобразя храненето с тази система:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678719.0
Авторката препоръчва всеки ден да се прави скраб с кафе - да се обтриват проблемни места по тялото, за да не увисва кожата. Как се съчетава това със сухото четкане? Няма ли да е малко множко третирането на кожата?

# 566
  • най-шареното място
Няма нужда да дублираш.
И двете лющат.
Кафе досега знаех, че помага за локален детокс и намаляване на мастни натрупвания.
За стегнатост четкането ще ти е достатъчно. А и може да нямаш такива проблеми хич Simple Smile

# 567
Момичета, страхотна и много, много вдъхновяващя тема. От известно време се запалих по домашните лосиони от масла, сега мисля да се обзаведа с четка и да започна да комбинирам двата процеса Heart Eyes Предвид на това,ч е съм и бременна, смятам че ще ми се отрази повече от чудесно!
За нещастие имам усложнение от бременността - ужасни разширени вени по целия децен крак от слабините до ходилата плюс лилави напукани капиляри  Confused Направо ми се плаче само като си погледна крака....Дано четкането фактът че правя нещо хубаво за тялото си ми помогне да се почувствам по-добре.
Замислихте ме дали да не пробвам детето и аз, ама още малко ми се струва...Или не?
Бъдете здрави и изчеткани  Hug

# 568
Кайлис, щом си бременна, бих препоръчала следното:

1. Говори с лекаря, който следи бременността ти, за да си сигурна, че нямаш противопоказания.
2. Не четкай върху разширените вени.
3. Не четкай корема, особено щом досега не си се четкала.
4. Използвай четка с по-меки влакна.

Говори с лекаря си дали пристягащи чорапи/чорапогащници няма да помогнат на разширените вени.

За Little Miss Sunshine е малко раничко според мен. Нищо няма да й стане, ако я четкаш, но бих предложила да започнете по-късно, да речем когато тя е на около 5-6 год.

# 569
Здравейте,

може въпроса ми да не е много уместен, но има ли някаква вероятност с четкането тялото да освобождава повече токсини, които да отидат в кърмата? Бебо все още е изцяло на кърма и това ме накара да се замисля newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт