Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Спокойно, Бебооооо. Токсините, които вече са натрупани се освобождават не в кърмата, а през отделителната система и потта.

# 571
Много благодаря Фея Кръстница   Hug

# 572
Фея, благодаря ти за насоките  Hug Аз така или иначе чорапи нося, но облекчението от тях е с амо временно - сваля ли ги положението става страшно. Мажа с мед. лосиони и пия хранителна добавка с екстракт от кестен, за да укрепнат съдовете. Сега освен какаовото и кокосовото смятам да включа и масло от пшеничен зародиш, четох че влияе благотворно на повърхностните вени и капиляри.
Консултацията с лекар се подразбира от самосебе си.
Благодаря!

# 573
  • София
Привет момичета Simple Smile
От известно време ви чета и се запалих по сухото четкане, въпреки че още ми е трудно на кой точно демонстрационен клип от youtube, да се спра.
Навсякъде се казва, че след четкането да се вземе душ. Аз съм се заела и да тренирам вкъщи и се четкам преди тренировка (с малки деца съм и пестя време). Съответно се къпя след тренировката.
Искам да попитам, тази последователност: четкане-тренировка-къпане, допустима ли е или е много важно след четкането веднага да следва къпане?

Лека вечер от мен и благодаря предварително   bouquet

# 574
Мариша, аз също тренирам, но се четкам след тренировката. Просто изчаквам 5-10 мин да ми изсъхне кожата след потенето.

Ако предпочиташ първо да се четкаш, а след това - да тренираш, пак може. По-добре е от това да не се четкаш изобщо.

Аз следвам насоките от това видео (започват от 4:41 мин):

# 575
Фея Кръстница готино видео, ще го сложиш ли на първа страница за следващата тема... Whistling

...ако искаш разбира се Rolling Eyes

# 576
  • София
Фея Кръстница, благодаря   bouquet!
Аз съм с две малки деца, които спят много малко през деня. Четкането, тренировките, къпането ги правя,  когато заспят Simple Smile. Все бързам, всяка минута ми е ценна и затова нямам време да чакам 5-10мин. да изсъхна Sad.

Отначало четках по това видео, но там няма за горната част на гърба, ходилата....,реших да погледна други видеа и тогава съвсем се обърках  ooooh!. Сега си мисля, че някои зони, които ги няма мога да четкам спрямо схемата от 1-ва страница Simple Smile.
Иначе, се чувствам прекрасно и кожата ми стана невероятно мека  Hug

# 577
Разбра се, Семора, ще го сложа. Даже ще отрежа само частта с инструкциите, че да е по-лесно човек да се ориентира.

Мариша, напълно те разбирам за ограниченото лично време, с което разполагаш. Поздравления, че въпреки това намираш минути за себе си.

# 578
Момичета, и аз започнах  Party Забърках си домашен лосион от кокосово и какаово масло, масло т жожоба и пшеничен зародиш. На кожата ми много ѝ хареса Heart Eyes

# 579
Да маслото е много приятно. Ползвам само масло от гроздови семки (за лицето и част от тялото), а за "проблемните зони" - специалното масло на "Икаров" против целулит.

Най-обичам да си докосвам лицето, когато е изчеткано и намазано с масло.
Имам мазна кожа, но е удивително, че кожата ми се чувства идеално с това масло.
Нанасям го обилно, оставям го известно време, и ако има нужда го попивам леко със салфетка.
На другата сутрин само се наплисквам със вода за събуждане Laughing - кожата ми няма нужда от нищо друго.

Много съм доволна от резултатите. Четкам се отскоро, затова е твърде рано да правя генерални изводи, но определено се чувствам по-добре Peace.

# 580
И аз се чувствам добре. Винаги съм се четкала на мокро, но на сухо е съвсем друго. Правя го от скоро. Много ми е трудно да си прежаля тена, че без него съм бяла като таласъм, но той така или иначе ще изчезне за най-много месец.
От както се четкам на сухо, понякога с много лек допир излизат черните точки от кожата на тялото или лицето ми.

# 581
При мен промените са много, откакто започнах да се четкам.

Най-драстичната е в проблемните области - нямам вече видим целулит.

Следващата е, че кожата ми вече не е толкова болезнено суха и чувствителна, а е гладичка и мека.

Третата е, че гърбът и кожата в областта на трицепса ми се избавиха от пъпки и черни точки.

Четвъртата е, че вече не ми се получават врастнали косми в областта на подбедрицата.

Сигурна съм, че има и невидими промени, които се дължат на раздвижването на лимфата.

# 582
Това с врасналите косми ще е много добре, ако се получи при мене. Че ми се обезобразиха краката от тоя епилатор.  Tired

# 583
Ще се получи, Риъл. От години ползвам епилатор и краката ми изглеждаха ужасно заради врасналите косми. Все имах рани. Увеличи натиска и броя на четканията в тази зона, за да получиш по-скорошен резултат.

# 584
Ще се получи, Риъл. От години ползвам епилатор и краката ми изглеждаха ужасно заради врасналите косми. Все имах рани. Увеличи натиска и броя на четканията в тази зона, за да получиш по-скорошен резултат.
Мерси. Трябва да има резултат. Когато кожата стане по-тънка и мека, космите трябва да избиват по-лесно.  Peace

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 17:07 от REAL_WOMAN

Общи условия

Активация на акаунт