Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 123
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ако правите движенията по-бързо и с по-силен натиск не просто ще се сгреете, а ще се изпотите. Доказано на практика  Sunglasses

Снощи го пробвах това Simple Smile Наистина, коремът малко пречи, ноооо се сгрях страхотно  Heart Eyes

# 601
Наистина, коремът малко пречи, ноооо се сгрях страхотно
Laughing Ох, много е сладко това с пречещия корем!

# 602
  • Canada
Разбира се, че приемаме! Добре дошла, Фонсе!

Фея, благодаря  Hug Имаш моето възхищение за "раздялата" ти с шоколада   bouquet За мен това остава едно от най-големите изкушения, особено в моменти на емоционални и хормонални хранения  Blush

Относно енергичното четкане, първият път явно прекалих с интензивността и натиска защото  буквално си докарах сърцебиене  Mr. Green
Сега наблягам на повторенията единствено в проблемните зони  Flutter

# 603
Фонсе, намери алтернатива на шоколада. Така ще ти е най-лесно през преходния период или в критични моменти. Аз си правя гюлленца от супер храни и добавям в тях сурови, натрошени какаови зърна.

Другото нещо, освен спорта, което помага за самоконтрола е медитацията. Гледам, че си в Канада, значи няма да имаш проблем да вземеш през Overdrive аудио версията на The Willpower Instinct by Kelly McGonigal, PhD, health psychologist and lecturer at Standford University. Тя има участия и в конференции на TED. Ето и едно интервю, в което Кели обяснява за силата на волята.

# 604
Момичета   bouquet
Да се отчета за 3-те ми дни четкане - Купих си четка от DM на Ebelin (обиколих 3 магазина , докато я намеря - навсякъде беше свършила) и се почнах Grinning Учудващо - доста приятна процедура , само на корема ми е малко по-странно , но ще свикна и там . Четкам като жената от клипчето , което видях в началните страници , по 10 пъти на зона . Отнема ми около 4-5 минути , след което мажа антицелулитното олио на Алверде (страхотен аромат) .
Ще продължавам така всяка сутрин и ще докладвам Wink- много ободряващо ми действа  Heart Eyes  Hug

# 605
Какао, много е приятно, нали?

Дай си поне месец, за да започнеш да забелязваш разлика в проблемните зони.

Като цяло кожата ти ще реагира положително в рамките на седмица-две.

# 606
И аз съм много доволна, че открих тази тема. Много е приятно, и вече усещам кожата си доста по-мека  Laughing
Когато се четкам и вечер преди лягане, пак нямам проблем с тонизирането, напротив, много добре си спя  Peace

# 607
  • Canada
Фонсе, намери алтернатива на шоколада. Така ще ти е най-лесно през преходния период или в критични моменти. Аз си правя гюлленца от супер храни и добавям в тях сурови, натрошени какаови зърна.

Скрит текст:
Другото нещо, освен спорта, което помага за самоконтрола е медитацията. Гледам, че си в Канада, значи няма да имаш проблем да вземеш през Overdrive аудио версията на The Willpower Instinct by Kelly McGonigal, PhD, health psychologist and lecturer at Standford University. Тя има участия и в конференции на TED. Ето и едно интервю, в което Кели обяснява за силата на волята.

Фея, благодаря за насоките  Hug Воля и инат имам в излишък, стресът ми идва понякога в повече  Mr. Green Наблягам на мед, когато ми се прииска нещо сладко, но понякога не ми е достатъчен  Blush Гюленцата изглеждат супер, ще ги опитам. Първо обаче трябва да се снабдя със съставките, една голяма част са ми напълно непознати, признавам:)

Като още един плюс от четкането мога да посоча и по-малкия брой враснали косми след епилиране. Действам с епилатор и това ми е голям проблем.

# 608

Ето ме и мен!Надявам се да има място за оше един ентусиаст От два дена се четкам като спазвам схемата,даже съм си я принтнала и е лепната в банята,за радост и смях на синовете ми  Mr. Green Много съм ентусиазирана,още повече,че почти веднага усетих общ положителен ефект.Лицето не смея още,че моята кожа е доста тънка и искам малко да свикна,че тогава.Иначе ползвам чисто пресовано като чипс какаово масло,а днес бебешко с пшеничен зародиш.За съжаление нямам никакво време сутрин и се четкам само вечер,но си спя като пън
Уикенда сутрин,днес всъщност ми е третия път.Дори само от факта,че правя нещо за здравето си ме кара да се чувствам супер.Феичка,момичета,БЛАГОДАРЯ!

# 609
Малко Трънче на теб децата ти се смеят , а на мен мъжът ми вика , че съм се четкала , както се четкали кучетата  hahaha hahaha hahaha

# 610
Kakao,ами то си е горе-долу така
Да добавя само,че се четкам във ваната и ми е супер удобно,четката засега пера с бебешки шампоан и суша върху парното в банята.направи ми впечатление,че само на пръв поглед е мека.Имаше един леко стърчащ косъм и първия ден като я изпрах ме поряза.Моята е от ДМ за почти 8 евро.Наложи се леко да я фризирам

# 611
Трънче, как те поряза?! Нали е от естествени влакна четката?

Моите момички много се кефят на четкането. Малката (6г.) е все още неуверена и има нужда от напомняне кое след кое се четка, но голямата (9г.) се справя самичка и с четкането, и с дезинфектацията на четките след това, и с мазането.

# 612
Феичка,от естествен е,но стърчаха 3 косъма по-високо от другите и на единия опаката част на ръката.Моята кожа е много нежна и тънка,в кухнята също си пострадвам често.Обаче съм много нахъсана,а и още от втория път забелязах положителни разлики

Феичка,дано не съм досадна,но ще те помоля за името на сайта, от който ти поръча четките си и маслото от Полека лека и аз ще се дообзаведа,че много ми хареса!Благодаря на всички момичета,че ме запалихте!
Между другото и аз предадох щафетата и сега най-добрата ми приятелка тука усилено се четка и ми е много сладка Голям ентусиазъм,голямо нещо!Каза-Леле,вие българките сте върхът!
Хубава седмица,момичета!!!

# 613
Браво, Трънче! Нека все повече хора придобиват полезни навици!

Четките, хидролата от чаено дърво и детоксикиращото масло съм купила от www.bodecare.com. Маслото от ему - от www.amazon.com

# 614
  Феичка,хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт