Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 81 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Налага ли ви се да четкате колената и лактите си повече, отколкото останалите части на тялото? Аз в началото четках колена и лакти повече, но сега не трябва.

# 166
  • най-шареното място
Не? По каква причина?
Удебелена кожа може би... Преди години ми се е случвало, но отдавна не е така.

# 167
Точно заради това - удебелената и по-груба кожа.

Преди по лактите ми се събираше суха кожа, а понякога и по колената. Вече - не.

# 168
  • София
О, ще се купува четка, то се е видяло! Flutter ooooh!
Само, че тази схема в началото, трябва да си я залепя на вратата на банята в голям формат, че да я прилагам правилно поне в началото.  ooooh!

# 169
Фея, удачно ли е да се увеличават във времето броя "изчетквания" на всяка област /7-10-15/ и има ли горен праг? Споделяла си, че проблемните зони ги четкаш и до 15 пъти. Това означава ли , че по-малко проблемните ги третираш по-малко? Има ли горна граница на повторенията, над която ефекта се запазва и е безмислено нарастването им? Разбира се всеки сам преценява за себе си, но ако имаш наблюдения за оптималния брой моля да споделиш опита си.

# 170
О, ще се купува четка, то се е видяло! Flutter ooooh!
Само, че тази схема в началото, трябва да си я залепя на вратата на банята в голям формат, че да я прилагам правилно поне в началото.  ooooh!
О,и аз съм така  Mr. Green

# 171
Каро, не съм чувала за горна граница, но внимавай да не прежулиш кожата. Много хубаво не е на хубаво, както се казва. Аз не съм правила повече от 20 четкания. Спирала съм, понеже съм усещала, че кожата ми започва да протестира и вместо удоволствие, изпитвам болка.

Копче, по-добре изгледай няколко пъти филмчето с черната мадама. Инструкциите за четкане започват от 4 мин. 19 сек. някъде. Опитай да имитираш движенията с длан, за да започне тялото ти да привиква с посоките. Ще ти е в пъти по-лесно, отколкото да се мъчиш да гледаш от отпечатка на схемата. Или поне при мен беше така...

# 172
  • UK
От тази вечер и мъжа ми в отбора на сухочеткащите! Peace Mr. Green Много е доволен! Утре заминава командировка за няколко дни, но си сложи четката в багажа! Heart Eyes

# 173
  • София
 FlutterДа се запиша и аз
Имам четки и с дълга дръжка и без дръжка,имам и копринена ръкавица,само ги намирам и почвам CrazyЗа прането разбрах,иначе всеки ден след употреба се пръскат с какво?Масло от чаено дърво и спирт ли? Embarassed

# 174
  • София
Стана ми интересно това с ексфолирането на скалпа на главата със сол.ю
Звучи ми буквално като „да си посипеш главата със сол“ Joy
Как го правите?
На суха глава суха сол? Нещо не ми стана ясно кака да постигна хубаво ексфолиране. Хареса ми идеята за ексфолиране на главата. Thinking

# 175
  • най-шареното място
15-20 капки масло от чаено дърво в 200-400ml вода в пръскалка и пръскаш.
Има антисептичен ефект. Може да се направи в голям пулверизатор и да се пръскат и цветята против буболечки, или в стара опаковка от козметика с пръскало.

# 176
Четките за тяло в dm са си на странни места и хубаво да се пита. Ако не бях едва ли щях да ги видя /бях обиколила 2 пъти магазина/, защото не са при другите четкина ebelin макар и те да са на няколко места.

Момичето не знаеше, но показа къде са за тяло и имаше някакви гъби само. Имаше надпис четка за тяло, но нямаше нито една. Скоро не били им носили...  Crossing Arms Crossing Arms

# 177
От тази вечер и мъжа ми в отбора на сухочеткащите! Peace Mr. Green Много е доволен! Утре заминава командировка за няколко дни, но си сложи четката в багажа! Heart Eyes
Кеф!

Копче, същият ефект можеш да постигнеш, ако си миеш главата само със сода за хляб.

# 178
^^ Как става това със содата?
Само разтриваш ли? Аз съм пробвала с оцет и сода вместо шампоан, за същото ли става въпрос?

FlutterДа се запиша и аз
Имам четки и с дълга дръжка и без дръжка

На каква марка са ти? Че аз никъде не мога да намеря, дори и в ДМ  Cry Cry

# 179
  • София
Копче, същият ефект можеш да постигнеш, ако си миеш главата само със сода за хляб.
Само не разбрах-на мокро или сухо всичкото това? ooooh! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт