Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
И аз при вас!  Благодаря за чудесната тема, Фея   bouquet

Фея, смятам да си поръчам комплекта от Bodecare, който ти си взе в самото начало, и исках да те попитам дали мислиш, че е удачно да си купя и други техни продукти на този етап.  Иска ми се всичко да поръчам наведнъж, което ми е необходимо от тях.  След това отивам да купувам и другите масла ... Благодаря   bouquet

# 706
Мамо Мил, купи си комплекта. Така си спестяваш всякакви тревоги около сухото четкане, а и получаваш продукти с великолепно качество. Гледала съм четките в Bath and Body Works - мъка! Къси влакна, разположени нарядко, върху груба дървесина. Ще ти дам и код за допълнителна отстъпка от Бодекеър Simple Smile

Ето какво имам аз и ползвам ежедневно:

Cactus FSC Deluxe Body Brush
Soft Face Brush (goat hair) - не я намирам повече на сайта им
Bean Nail Brush
Scalp Massage Hair Brush
Sisal Exfoliating Mitt
Pumice Spa Brush
Detox Jojoba Massage Oil

Фръцлите, понеже са с по-нежна кожа, ползват средно меките Jute Dry Face Brush и Flexible Dry Back Brush.

Можеш да си вземеш направо и Tea Tree Spray.

Доставката ще те изненада с бързината си, но от пощата ще искат подпис.

# 707
Здравейте, чета от известно време темата, купих си четка, изгледах доста клипчета, четох, но ми останаха някои въпроси и ви моля за помощ  Praynig
Ръцете и краката са ми ясни, но оттам нататък е пълна мъгла. В една част от клипчетата се кзва, че се четка винаги в посока към сърцето, при Бранди обаче не е точно така. Тя четка корема на части, от пъпчето надолу, под гърдите назад към гърба и от горната част на гърдите към подмишницата.
В пълно чудене съм за горната част на тялото, моля ви за помощ  Hug Всъщност искам да разбера кой е правилния начин и защо  newsm78
Предварително благодаря  Hug

# 708
Минана, аз следвам насоките от това видео (започват от 4:41 мин):

То е в съответствие с нещата, за които говори Бранди.

# 709
  • GYM
Фея, разгледах с интерес сайта на "Двата щъркела".
Видях, че имат магазин и в нашия град.
И си харесах тази четка. Какво ще кажеш за нея? Дали е добра и дали е достатъчно твърда?
Не съм Фея, но да си кажа Crazy Вчера си купих точно тази четка от щъркелите. Страшно твърда е, днес я ползвах за пръв път, оставя надрани следички по кожата Party и ме зачервява. От сизал е, добра изработка. Hug Старата ми четка я чувствам много мека, затова я замених с тази. Ще я оставя за лицето нея Peace

# 710
Фея, благодаря ти  Hug
Единственото ми питане остава за дупето  Embarassed Накрая разбирам, че е от крака в посока кръста, но имам чувството, че там където показва корема, че се четка надолу към краката, като че ли го четка наобратно. Може и да е зрителна измама, чудя се  newsm78
Последен въпрос ми е гърба, него в каква посока да го четкам  Confused
Не не ми е последен, гледах и клипче за лицето, казва се, че се четка два пъти седмично, са каква четка обаче?

# 711
  • София
Не съм Фея, но да си кажа Crazy Вчера си купих точно тази четка от щъркелите.
От кой магазин? Заглеждам я и аз от известно време, но в магазина в Парадайс мол на Щъркелите я нямаше. Писала си, че надира кожата - толкова ли е груба или усещането е по - скоро приятно?

Фея, струва ли си тази кактусова четка от Bodecare. Достатъчно твърда ли е? Признавам си, че много пари ми се струва за една четка и не мога да си купя целия комплект, но ако е наистина добра тази бих я взела, Сега има и някаква отстъпка от 10 долара, та по - става.

# 712
Минана, дупето е бузка по бузка, от кръста към краката. Гърбът се четка на половинки, разделен от гръбнака, като тегелите започват от нивото на кръста, в близост до прешлените. Слагаш четката и дръпваш навън, от гръбнака встрани. Разбираш ли или куцо го обясних?

Четката за лице трябва да е мека, ако четкаш всеки ден. Аз ползвам четка с косми от коза. Веднъж седмично минавам лицето и шията с четката за тяло.

Мегислава, четката на Бодекеър си струва всяка стотинка.

# 713
Фея, благодаря  Hug Довечера ще направя правилно дупето и ще включа и лицето  Peace

# 714
  • GYM
Не съм Фея, но да си кажа Crazy Вчера си купих точно тази четка от щъркелите.
От кой магазин? Заглеждам я и аз от известно време, но в магазина в Парадайс мол на Щъркелите я нямаше. Писала си, че надира кожата - толкова ли е груба или усещането е по - скоро приятно?

От магазина им в Пловдив Peace Драска си определено - доста е грубичка. На мен ми допада, защото не се налага да натискам както преди със старата четка Peace

# 715
  • Бургас
И аз дупето наобратно го четках досега - от краката към кръста Embarassed
В "Пикадили" (обаче в Бургас) видях четка от сезал за 7 лв. Производство май на "Агива". От едната страна са космите, от другата - едни топчета масажни. С дълга дръжка е. Видя ми се твърдичка.

Имаха и други продукти на тази фирма, уж всички от естествени влакна. Някой ползвал ли е такава четка?

# 716
От едната страна е масажираща , а от другата страна е с такива косми
И аз вече се сдобих с четка, на Агива е Simple Smile Същата като цитираната по-горе.
...

Tintina, аз ползвам такава четка и други момичета от темата също. Като тази на картинката по-горе. Доволна съм, но вече свикнах с твърдостта ѝ, струва ми се по-мека в сравнение с началото.

# 717
Момичета, минавам да се отчета - получих си четката за тяло и вече 4 дни се четкам - засега ми е приятно и успявам да намеря време сутрин.  След това душ и се мажа с натурално масло.   След 2-3 месеца се надявам да мога да се отчета с по-нежна кожа Wink

# 718
Мил, промяната в гладкостта на епидермиса трябва да усетиш по-скоро: в рамките на месец.

Радвам се, че ти е приятно!

# 719
Снощи ползвах домашно приготвен скраб (зехтин, захар, ароматни масла, кастилски сапун), който получих като подарък. Въпреки ежедневното четкане, този скраб направо ми разказа играта. Кристалите захар ужасно разраняват кожата - на практика правят милиони малки прорези в повърхността на епидермиса. Топлата вода ми причиняваше болка, когато обливаше прорезите.

Оставам си на сухото четкане. Обичам си кожата, а и не искам къпането да ми е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт