Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Онче, радвам се да те срещна и в тая тема. Да ти споделя, че при мен четкането няма кой знае какъв ефект, вече месец и повече. Но аз обожавам да се шкуря  Laughing, преди ползвах ексфолианти за тяло в промишлени количества  Crazy и си ми е готино.  Simple Smile

# 691
  • На остров
Риълче, а ти какав ефект търсиш Simple Smile? Аз се четкам от скоро и съм доволна, пък ефекта може да е вътршен и ти да не го забелязваш директно  Hug .

# 692
simpatikonia значи не си въобразявам щом и ти намираш четката на Ебелин за мека Simple Smile.

В началото ми беше окей, но сега...
Може пък да съм станала по-дебелокожа от преди hahaha

# 693
Искам по-малко подкожни косми примерно. Ама не би. Със застудяването и дебелите дрехи, пак ми станаха зле краката. Иначе, че ми е по-гладка кожата, това е вярно.
Възможно ли е като защитна реакция кожата да надебелява?  Grinning Crazy

# 694

Възможно ли е като защитна реакция кожата да надебелява?  Grinning Crazy

Е, аз исках да се пошегувам, а ти май си решила да ни плашиш Joy Joy Joy

# 695
Уан, не ми е известен заместител на хидролата от чаено дърво. Аз го купувам през Амазон. Ако не намериш, вероятно пране на четката 2 пъти седмично с мек антибактериален сапун би помогнало.

Риъл, кожата по тялото не надебелява от четкане. Това не са съпала, които да загрубеят от ходене на босо. Просто нервните окончания се научават да игнорират тази комбинация от натиск + триене, защото тя се случва често, горе-долу по едно и също време и не представлява опасност за оцеляването.

Увеличи броя тегели за подбедрицата и ще видиш подобрение с врастналите косми.

# 696
  • На остров
Фея благодаря   bouquet !

Риълче не знам за подкожните косми, аз съм почти безкосместа и никога не ми е било грижа това. Фея е дала добри насоки  Simple Smile !

# 697
  • София
Честно казано и аз след 2 месеца четкане не виждам кой знае какви резултати освен гладката кожа. НО се надявам да има вътрешни, "невидими" резултати, които ще бъдат усетени впоследствие. Например повишен имунитет, подобряване на общото здравословно състояние..такива неща.
И моята кожа не се зачервява, макар че се старая да натискам. След процедурата определено съм тонизирана и кожата ми "пламти" - което според мен значи, че ефект има. И някак вече не ми е толкова студено - не знам дали има връзка с четкането. На някои места четката ми идва твърде груба - при мен ръцете са деликатна зона, на гърба ми се ще по - силен натиск. Така че може би идеалната процедура ще е комбинация от сегашната ми четка и по - твърда. Ако някой има идеи от къде да намеря такава - моля за идеи (от БГ). Струва ми се, че една от предлаганите четки в Двата щъркела отговаря на изискването ми, но при последното ми посещение липсваше.

# 698
След малко по-подробно търсене открих това

http://www.kozmetika.bg/browse/563_Естествени-продукти-за-баня---корал-луфа-сизал

http://www.seventops.com/arix4_1bg.html

Мисля да си поръчам в най-скоро време  Grinning

# 699
# 700
№18 от този линк изглежда добре. Остава само да е с естествени влакна и те да са достатъчно твърди.

А тези от "Щъркелите" са дали отвратително описание на продуктите си. Какво значи "естествен косъм"? Косми имат животните. Това означава ли, че артикул №68071, примерно, е направен със свинска четина? Или от опашката на пор?

Пфу, ядосах се. Никаква мисъл за клиента, значи!  Crossing Arms

# 701
Най-вероятно е от естествен косъм - незнайно какъв.  За сега съм се спряла на № 4,12 и 19. За тях поне е отбелязано че са от сезал. Пратих им запитване, че като гледам май само на едро продават. Дано отговарят. Пише че продуктите им могат да се намерят в Карфур, Кауфланд, Меркатор, Пикадили, Фантастико, Коме, 345, Сара, Бурлекс и др. Само дето у наше село нямаме такива "екстри".

# 702
Най-вероятно е от естествен косъм - незнайно какъв.  За сега съм се спряла на № 4,12 и 19. За тях поне е отбелязано че са от сезал. Пратих им запитване...
Кажи, като ти отговорят - това си е полезна информация. И помоли да сложат по-изчерпателна информация на сайта си.

Ако четките са наистина от естествен косъм, би трябвало да са от свинска четина. Тя е най-твърда от известните ми естествени косми.

# 703
Фея, разгледах с интерес сайта на "Двата щъркела".
Видях, че имат магазин и в нашия град.
И си харесах тази четка. Какво ще кажеш за нея? Дали е добра и дали е достатъчно твърда?

# 704
Симпа, много са тънки влакната, за да ти е достатъчно твърда тази четка. Тя спада по-скоро към средната категория. Ако има начин, иди на място и пробвай. Това е най-сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт