АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 831
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Е, ако искаш да родиш естествено и нямаш някакви проблеми, едва ли някой лекар ще те убеждава за секцио. В крайна сметка, ако се съмняваш в преценката на лекарят си, който ти обяснява, че по медицински причини трябва да родиш секцио, винаги можеш да се консултираш и с друг лекар и да си настояваш. Аз пък не го разбирам това:"Еди кой си лекар не водел естествено раждане..." че той като едно бебе естествено не може да изроди, какво ми го хвалят. 

# 121
  • Пловдив
Е, ако искаш да родиш естествено и нямаш някакви проблеми, едва ли някой лекар ще те убеждава за секцио.

За съжаление не е така.
Братовчедка ми отиде без да е при конкретен лекар с контракции.Ще ражда жената.Заубеждаваха я за секцио.Тя не искаше.Леко започнаха да й говорят какво лошо може да стане с бебето,тя пак се запъна.Прекрасна бременност без проблеми,обърнато бебе с нормални размери.Защо да я режат.Заинати се тя и си роди нормално в Селена.
Харесвам болницата,но няма как да не призная,че прекаляват със секциото

tochkata ,Даскалов не прави нормално,не защото не може.За нормално трябва да си на разположение по всяко време.За него явно е трудно.Това предполагам стана след като той си направи репродуктивен център на Пещерско.Преди притичваше за нормално от Медикус Алфа

# 122
правят повече секцио не защото не могат да израждат естествено ами защото е много по лесно и бързо за тях ,ще дойде ще ти извади бебето и чао  Joy,пък и секциото струва повече пари Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям,че правят секцио защото са твърде ангажирани и не могат да смогнат.Не ,че ги оправдавам,но такава е истината.И аз съм се насочила да раждам там живот и здраве и определено ако всичко е ок ще настоявам за нормално.Точно по тази причина избрах и лекар който не работи в Селена,но води ражданията в Селена Peace

# 124
Абсолютно подкрепям,че правят секцио защото са твърде ангажирани и не могат да смогнат.Не ,че ги оправдавам,но такава е истината.И аз съм се насочила да раждам там живот и здраве и определено ако всичко е ок ще настоявам за нормално.Точно по тази причина избрах и лекар който не работи в Селена,но води ражданията в Селена Peace

Кой е този лекар, ако мога да попитам? Simple Smile

# 125
  • Пловдив
elf4eBG ,при Троянчев съм Peace

# 126
Е в чужбина в болниците да не би да не са заети ама никой не тръгва да те убеждава за секцио, прилагат го само в краен случай, а за секцио по желание без причина не може да става и дума. Моя приятелка роди първо дете в Канада на 36г. и искаше естествено и лекарите дори не и намекнаха за секцио като тръгна да ражда. Тука сигурно ще я помислят за луда.

# 127
  • Пловдив
В чужбина лекар не стои до теб непрекъснато. Там акушерките имат основната роля, лекар се вика само при усложнения. А тук искаме докторът да ни е да главата, че и на разположение 24 часа. Да, аз си намерих такъв доктор, но не съм ходила на консултация по каса. Сметнах го за излишно при условие, че той ми следи бременността. Вдигна се от леглото в 3 часа през нощта и дойде. Този доктор не убеждава за секцио. Работи в болницата и по всяко време може да слиза до залата и да проверява до къде е стигнало раждането, а през нощта е на разположение. Но колко са като него е друг въпрос. Ако и българката осъзнае ролята на акушерката и им се делигират повече права на самите акушерки, може е да се вдигна процента на нормалното раждане. Сега всеки си иска определен лекар......и този лекар като каже секцио или се съгласяваш или търсиш друг. Да не говорим колко много жени сами настояват за операция.

# 128
Е в чужбина в болниците да не би да не са заети ама никой не тръгва да те убеждава за секцио, прилагат го само в краен случай, а за секцио по желание без причина не може да става и дума. Моя приятелка роди първо дете в Канада на 36г. и искаше естествено и лекарите дори не и намекнаха за секцио като тръгна да ражда. Тука сигурно ще я помислят за луда.
имам приятелка роди две деца в германия с секцио по желание никой  не е настоявал да ражда естествено ,не са я мислили за луда Simple Smile

# 129
И моят лекар е от тези всеотдайните 24/7...той ме осигурява 100%.Като започнеш от лапароскопиите,ИКСИ-ти и сега ми следи бременноста ,а и при него ще раждам(живот и здраве)

# 130
при Троянчев ли ще раждаш естествено ,той настояваше да раждам секцио без медицински причини :,явно при всеки подхожда различно Simple Smile

# 131
  • Пловдив
при Троянчев ли ще раждаш естествено ,той настояваше да раждам секцио без медицински причини :,явно при всеки подхожда различно Simple Smile
Вярно? Няма да се разберем с него Thinking

# 132
то аз пак си родих секцио но не при него Joy,може да се е променил Simple Smile

# 133
  • Пловдив
Ами дано!
Ако някой друг е раждал при него - моля нека сподели как Hug

# 134
  • Пловдив
Приятелка роди при него секцио.Мисля,че той я убеди.
Армира,говори с него от сега как вижда раждането ти

razel_dazel ,съгласна съм за ролята на акушерката.Реално за нормално раждане лекар рядко трябва.Минев ли е твоя лекар?

Общи условия

Активация на акаунт