АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 127
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Знаете ли ако с таткото нямаме брак, как става припознаването на детето? Трябва ли той предварително да ходи при нотариус или в болницата още може да му се сложи бащиното име на бебчето?

# 361
Бащата припознава детето в болницата, не е необходимо да ходите при нотариус.

# 362
Здравейте, каква е цената на нощ за самостоятелна стая?

# 363
в цената на раждането се включват четири нощувки и ако трябва да се стои повече тогава се плаща по 65 лева на нощ но това е за двойна стая предполагам че за самостоятелна ще е повече,не знам дали има самостоятелни стаи освен тези които се водят вип мисля че бяха по 200 лева на вечер Joy

# 364
ако имате късмет да няма много родилки в клиниката когато раждате може да сте сама в стая така беше една моя позната и не плати нищо допълнително  Simple Smile освен цената за раждането

# 365
200 лв/ вечер???  Shocked Grinning А колко е раждането за неосигурено лице?
А кога ще има пак Отворени врати? Прочетох целия им сайт, но никъде не можах да намеря отговори на въпросите ми.

# 366
това 200 лева е за вип стая ,ако искаш да си сама за нормална стая не знам колко е ,за осигурени секциото е 1290 а нормалното раждане 900 лева за неосигурени мисля че секциото е 1800или 2000 някъде там беше ,за нормалното незнам ,но най добре се обади да питаш на рецепцията предполагам че от там ще ти дадат информация Simple Smile

# 367
  • Пловдив
200 та лв на вечер са за ВИП апартамента.Той е само един.А иначе може да сте сами в обикновена стая,ако няма много народ.По регламент мисля,че трябваше да се плати и другото легло
Имат една стая с едно легло.Води се изолатор.Там също слагат майки,които искат да са сами

-True Blue- ,с едно вдигана на телефона ще си уточниш всички въпроси.Обади се на рецепцията на Селена

# 368
абсолютно  Simple Smile

# 369
Мерси, има още време за това не се обаждам по телефона да питам. Прочетох цялата тази тема, сега ще прочета и предишната. Писах им имейл онзи ден за цената на раждането, на следващия ден ми отговориха, но тук прочетох ,че това било за осигурени лица. Писах им одеве пак, ще видим какво ще кажат.

# 370
  • Пловдив
-True Blue- ,имаш прекъснати здравни права,не работиш или ...?Защо си неосигурена?

# 371
Защото и когато бях, пак си плащах, реших , че няма смисъл от тия осигуровки (да чукна на дърво). Не работя.

# 372
  • Пловдив
Защото и когато бях, пак си плащах, реших , че няма смисъл от тия осигуровки (да чукна на дърво). Не работя.

Не работиш,а майчинство не искаш ли да взимаш?Колко стаж имаш през живота си?

За осигуровките-тук може да сметнеш какво дължиш https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/selectService:6,11,rep.HealthCalc.home. Може да съпоставиш какво дължиш и колко повече ще платиш в Селена

# 373
Meрси, ако е 2000 лв раждането ще ми е по-изгодно да си платя осигуровките.
Ще се запиша сега на работа за майчинство, не знам точно колко стаж имам до момента, как се проверява, от НАП си вадя ПИК номер ли?
Сори за оф топика  Peace

# 374
гледат 2 години назад стажа но сега мисля че след нова година ще е година и половина

Общи условия

Активация на акаунт