АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 126
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
гледат 2 години назад стажа но сега мисля че след нова година ще е година и половина

За да взимаш майчинство 2 г се изискват 12 м осигурителен стаж,когато и да е през живота ти, и да работиш в момента на издаването на 45 дневния болничен
Не се гледа стажът 24 м назад,нито се планира да се гледа 18 м назад стажът

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 14:14 от ♥Elfita♥

# 376
да да точно така  Simple Smile

# 377
секцио-1290лв,неосигурен-1790лв.обикновенна стая самостоятелна-150 на вечер,вип стая-200лв на вечер.Аз бях в изолатора и после съжалявах за избора-изкуках сама от скука

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 16:14 от dani_dani1981

# 378
Като си в самостоятелна стая не можеш ли да имаш придружител?

# 379
не!можеш да имаш посещение на близки в стаята по всяко време

# 380
Мерси   bouquet

# 381
  • Пловдив

Попитай.Знам за момичета,които не са от Пловдив и половинките им нощуваха с тях.Срещу заплащане

# 382
  • Пловдив

Попитай.Знам за момичета,които не са от Пловдив и половинките им нощуваха с тях.Срещу заплащане
И аз така знам,че в стаята от 200 лв на вечер можеш да си с който  искаш през цялото време- мъж,майка,сестра.. Peace

# 383
А чували ли сте бащата да присъства само в предродилно и дали това се заплаща?

# 384
А чували ли сте бащата да присъства само в предродилно и дали това се заплаща?

Ако говориш за секцио ... предродилното ти е всъщност интензивното .. поне аз стоях там и ми вливаха системи .. тя е една голяма стая на втори етаж, в която стая слагат и тези, които вече са родили. Ако такава е практиката не смятам, че бащата може да стои там.

# 385
  • Пловдив
Едва ли пипилотка пита за предродилно и присъствие на бащата,ако ще ражда секцио.Пипилотка попитай на рецепцията по телефона
Моите системи преди операцията ги наливаха в предродилното.Бях с едно момиче,което не искаше епидурал.Стена,ви и после се молеше за епидурал  Laughing

# 386
пред родилно и интензивно, е в едно-не може да влизат външни лица за повече от 3-5 минути

# 387
Благодаря за отговорите (за цезарово наистина не съм си и мислила, че бащата може да присъства в който и да е момент, ставаше въпрос за нормално раждане). Жалко, щеше да е много хубаво бащата да е наблизо, докато боли, я да го оскубеш, я да го ухапеш  Twisted Evil Защото доколкото разбирам, епидуралната анестезия се поставя при наличието на определено разкритие, т.е. болчица все ще има...  newsm78

# 388
Жалко, щеше да е много хубаво бащата да е наблизо, докато боли, я да го оскубеш, я да го ухапеш  Twisted Evil
в този момент едвали ще ти се гледа бащата-ще ти бъде черен пред очите Joy

# 389
Що пък да не го ухапеш или оскубеш, до толкова може и да ти се прииска да е около теб  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт