АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 120
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Едва ли пипилотка пита за предродилно и присъствие на бащата,ако ще ражда секцио.Пипилотка попитай на рецепцията по телефона
Моите системи преди операцията ги наливаха в предродилното.Бях с едно момиче,което не искаше епидурал.Стена,ви и после се молеше за епидурал  Laughing

Elfita, защо това момиче не е искало епидурал, питам от любопитство защо има толкова мазохизъм по този свят  Crazy

# 391
Що пък да не го ухапеш или оскубеш, до толкова може и да ти се прииска да е около теб  Joy Joy Joy

Мда, доброто възпитание и отношението в тази болница няма да ми позволят да извършвам тези действия с персонала  Joy

# 392
  • Пловдив
пред родилно и интензивно, е в едно-не може да влизат външни лица за повече от 3-5 минути

Бащата може да присъства и на нормално раждане,и на секцио срещу заплащане.Как така не може да се влиза?Това да не е някакъва тъпа държавна болница с правила от преди 5 века.След операцията бях в реанимация и там влезе съпруга ми

Пипилотка,така си беше решила явно,без епидурал.Не искала

# 393
  • Пловдив
И моята съквартирантка беше родила нормално с нула упойки.

# 394
пред родилно и интензивно, е в едно-не може да влизат външни лица за повече от 3-5 минути

Бащата може да присъства и на нормално раждане,и на секцио срещу заплащане.Как така не може да се влиза?Това да не е някакъва тъпа държавна болница с правила от преди 5 века.След операцията бях в реанимация и там влезе съпруга ми

след раждането може да влезе за малко(ако не сте платили за пресъствие по време на раждане),но преди това да стои -не може

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 17:34 от dani_dani1981

# 395
  • Пловдив

след раждането може да влезе за малко,но преди това да стои -не може
Бащата може да присъства и на двата вида раждане срещу заплащане Peace В крайна сметка една от причините да избера Селена е точно тази.Може и да отреже пъпната връв ако иска и доктора прецени ,че всичко е наред за да го направи Peace Мъжът влиза и двата случая облечен със манта,маска,шапка и калцуни.

# 396
  • Пловдив

Дрън-дрън та пляс  smile3533

Моята посестрима от предродилна се молеше за упойка.Уж не искаше.Явно като я стегна много болката.Сложиха й

# 397
срещу заплащане в селената всичко може стига човек да има една голяма бала пари Joy  родих в селената доволна съм и от обикновенните им двойни стаи  Simple Smile наложи ни се да отидем в хирургиите останахме там два дни  бяхме с бебчо в така наречените вип стаи възмотена съм от мръсотията там ,миришеше на мухал навсякаде имаше прах започнах да бърша с мокри карпички за да мога да си оставя детенцето в кошарката ,общо взето жалка къртинка това съм го преглатнала и не сам чак толкова претенциозна но вече от 2 месеца се борим с стафилококова инфекция която я хванахме там , оплаках се 

# 398
Имате ли впечатления от анестезиолога д-р Кренчев? На консултацията ми се падна той, стори ми се доста невнимателен, та дори и троснат. Но ме интересува като специалист как е

# 399
Имате ли впечатления от анестезиолога д-р Кренчев? На консултацията ми се падна той, стори ми се доста невнимателен, та дори и троснат. Но ме интересува като специалист как е
и аз със сащото впечатление останах от него но като раждах бях при Георгиев ,Кренчев и той беше на работа но незнам защо не бях при него

# 400

Дрън-дрън та пляс  smile3533

???????? pippilottka задава въпрос:А чували ли сте бащата да присъства само в предродилно и дали това се заплаща? четеш между редовете или си от персонала на Селена с нови правила.Между другото АГ Селена не е хотел и няма рецепция която често споменаваш да звънът на нея ,имат регистратура   smile3506

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 17:47 от dani_dani1981

# 401
Аз не съм доволна от него.Той беше на второто ми раждане (нормално) и не ме обезболи добре.Упойката ме хвана след като родих и 2 часа в следродилна не можех да мръдна.много доволна бях от д-р Кючуков,страхотен професионалист!

# 402
http://www.marica.bg/%D0%B0%D0%B3-%E2%80%9E%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0 … 8-news182970.html

Честит празник и все така да продължават да се развиват и усъвършенстват Hug  bouquet Hug

# 403
Момичета някоя от вас да е ходила при д-р Апостолова на Фетална морфология в Селена?Д-р Матев ме праща при нея, но не намерих никакви отзиви в нета..иначе се бях ореантирала или към Троянчев или към Васил Даскалов.

# 404
Аз съм ходила и при Д-р Апостолова на ФМ и съм много доволна.Обяснява точно какво гледа и какво мери и прегледа ми продължи към 40минути.Прави и фото сесия+диск  на бебето без да съм я молила,каза,че си влиза в цената.

Общи условия

Активация на акаунт