АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 119
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Препоръчвам ти Васил Даскалов за ФМ , преглежда заедно с жена си, която май е ембриолог, или биолог не чух добре Simple Smile Но обясняват за всяко едно нещо, което гледат. Аз като бях, бебето си беше забило личицето и не можехме да го видим, а все пак е важно. Пратиха ме да се разхождам и да пия нещо горещо и да ям нещо сладко и да се върна след час, час и нещо за да се обърне през това време. Така и направих. След близо час бебето се беше пораздвижило и продължихме прегледа. Много съм доволна от тях.
Прегледа е 100 лв. Дават ти снимки на всички неща, които гледат, както и диск.

п.п. между другото той вече не изражда, за който не знае Simple Smile каза, че предпочита да прави 1 нещо както трябва, отколкото да се разкъсва. И сега изцяло с това се занимава. И уреда му е някакъв извънземен Simple Smile

# 406
ха-ха, дано да се е научил да прави нещо както трябва.

# 407
 Laughing не знам, аз само на ФМ съм ходила при него и съм много доволна. Всъщност четох много хубави отзиви в нета по разни форуми. Но със сигурност ще има и недоволни  Peace

# 408
  • Пловдив
Даскалов за ФМ е много добър.Опитваше се да лекува и стерилитет,което не му беше стихията  Laughing.Разбира се има и двойки,които са успели благодарение на него.

WhiteDove ,помисли за ФМ при Даскалов.Пращат те при тази Апостолова,защото е в Селена.Не бих искала някой сега да се учи на мен.Предпочитай утвърдения специалист

-True Blue- ,Даскалов беше спрял нормалното раждане.Сега и секцио ли не прави т.е изобщо не се занимава с раждане?

# 409
Да, изобщо не се занимава с израждане. Така каза. За раждане препраща към Карагьозов. (аз съм при него)

# 410
Да, изобщо не се занимава с израждане. Така каза. За раждане препраща към Карагьозов. (аз съм при него)

True Blue, а защо предпочете за ФМ Даскалов пред Карагьозов или тогава все още не си била негова пациентка? Интересувам се тъй като на мен ми предстои.  Simple Smile

# 411
  • Пловдив
Аз за ФМ бих предпочела Даскалов,пред който и да е друг в Пловдив

# 412
Ами и аз мислех при Даскалов да ходя и без това, но Матев като каза Апостолова, викам сигурно и тя ще е много добра.След това разбрах, че те двамата работят заедно и затова.
А вие колко по-рано си запазихте час при Даскалов?Защото искам да отида около 06.01 другия месец, дали е рано да се обаждам?

# 413
Защото Даскалов си се знаимава основно с това и има много хубава апаратура. Карагьозов ми прави всеки  преглед нещо като ФМ (пак гледа главичка, кости и т.н.) , но Даскалов прави прегледа към 30-40 минути. Не е същото. Карагьозов ми каза, че не вижда някакъв проблем при прегледите, но ако искам мога да отида и на ФМ, аз за мое успокоение отидох.

Аз се обадих към сряда, имаше час за понеделник. Ден преди това се обаждат, за да потвърдите часа.
А те работ до 21.00 ч Simple Smile

# 414
  • Пловдив
И аз съм при Карагьозов, но за ФМ ходих при Даскалов.

# 415
ха-ха, дано да се е научил да прави нещо както трябва.
Peace

# 416
  • Пловдив
Опитвам се, но не мога да проумея в какво се състои същността на ФМ. Аз не съм ходила на такова нещо. Ходила съм си на нормалните ехографски прегледи и в съответните седмици лекарят си гледаше каквото трябва. Наясно съм, че няма да убедя никого, но за мен ФМ е скъпо рекламиран преглед и едва ли не задължителен за всяка бременност. Представям си колко печели Даскалов от това, за да спре и с раждания да се занимава...... Whistling Той с нищо, с което се захвана не сполучи. Ни нормални раждания, ни стерилитет......е дано си е намерил попрището с ФМ.

И да ви кажа, че като БХС ви даде висок риск, където и да ходите, който и да ви гледа и да ви убеждава, че всичко е наред, пак ще направите амниоцентеза. Ако искате сигурност направете направо амниоцентеза, а на 4D идете за гъдел. Интересно е. Аз ходих в безпредметни седмици и си имам клипче и снимки.

Но пък от друга страна, явно не са много лекарите, които вярват на себе си за това, което виждат и гледат да се презастраховат, като пращат и на ФМ. Иначе не си обяснявам тази популярност на едно стандартно изследване.  Thinking

# 417
На мен лекаря ми не ми е казал задължително да ходя. Даже ме попита дали ще ходя, аз казах - има ли нещо притеснително, а той каза "аз не виждам нищо притеснително", но въпреки това аз отидох за мое успокоение, а и там се видя, че стомахчето на бебето е по-голямо, отколкото трябва. Сега това го следим с моя АГ и ако не се оправи до раждане, ще се наложи операция. За такива неща е хубаво да се знае от преди това, за да има в предвид.
Много хора пък отричат БХС-то, защото ФМ дава достатъчно ясни показания за много неща. Докато този БХС си е един софтуер, на който много хора не биха се доворили изцяло.  Peace

# 418
да го направят тогава безплатно защо искат по 80,100 лева ,тогава ще ги призная че се грижат за бъдещите майки и им пука изобщо ,за пари какво ли няма да измислят ,който няма какво да прави тогава сигурно ще кажете ми да не ражда  Joy

# 419
  • Пловдив
razel_dazel,на нормален ехографски преглед от добър специалист не се вижда всичко на бебето.А да не говорим за ехографски с тъп ехограф и спящ лекар пред него.
На моя приятелка на ФМ се видя,че бебето има проблем.До момента на обикновен преглед никой не го видя.След това също.Благодарение на това,че се знаеше за проблема,след раждането бебето го чакаше екип и го оперираха,и оживя.Иначе края щеше да е летален.Всички знаем,че на новородените не се правят никакви прегледи.Освен на тези с форцепс и т.н т.е с изявен проблем.Тя си роди нормално,бебето видимо беше добре
Затова е хубаво да се ходи на ФМ.Ако има нещо да се хване и да има план за действие след раждането.А БХС то е пълна простотия.Някакви си статистика ще ми каже дали бебето ми е ОК.За мен първо ФМ и от там ако се налага,амниоцентеза
Разбира се тези неща се случват рядко и много майки минават само с обикновени ехографски прегледи,и всичко е наред

Ваня,скъпичко е,да.Но тъй като се минава през специално обучение и практика,за да правиш ФМ е така.Освен това добрите специалисти не са много

Хубав вариант е да се отиде на ФМ в периода 18-22 г.с.Ранната за мен няма смисъл,после късната също.Но всеки си решава

Общи условия

Активация на акаунт