Аз съм още съвсем в начална фаза на моята бременност - в края на 8 г.с. но искам от сега да проуча как стои въпроса с възможностите за раждане в Пловдив.
Термина ми е на 4.04.2014 г., ходих вече няколко пъти при д-р Патишанов в клиника Европа в Гранда, както и веднъж в частния кабинет на д-р Васил Даскалов, а и при него вече имам записан час за ранна ФМ след месец.
Знам, че Селена е с много добро име и ми се иска да родя там.. видях и че сред екипа им е д-р Даскалов и много се зарадвах.. направи ми адски добро впечатление на срещата ни.. обърна ми много голямо внимание и си поговорихме близо час, докато прегледите при Патишанов протичат за около 10тина минути

Та въпроса ми беше някой дали е раждал при Васил Даскалов в Селена, и към днешна дата колко струва естественото раждане? Има ли някакви пакетни цени, които включват и нещо друго освен раждането? Също видях, че имат йога за бременни, имам голям интерес да се включа и в нещо такова.. знаете ли какви са цените, кога са посещенията, с каква продължителност и т.н.?
Уф май малко дълъг пост се получи....

Здрасти, аз родих в Селена преди 12 дни цезарово сечение, при колега, който работи в един кабинет прри д-р Патишанов, а именно д-р Велевски, условията В Селена са като на хотел раждането ми струваше 1290лв. и нито стотинка повече, всичко си е от законно по-законно - издават ти и касова бележа