АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 910
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

Аз съм още съвсем в начална фаза на моята бременност - в края на 8 г.с. но искам от сега да проуча как стои въпроса с възможностите за раждане в Пловдив.
Термина ми е на 4.04.2014 г., ходих вече няколко пъти при д-р Патишанов в клиника Европа в Гранда, както и веднъж в частния кабинет на д-р Васил Даскалов, а и при него вече имам записан час за ранна ФМ след месец.

Знам, че Селена е с много добро име и ми се иска да родя там.. видях и че сред екипа им е д-р Даскалов и много се зарадвах.. направи ми адски добро впечатление на срещата ни.. обърна ми много голямо внимание и си поговорихме близо час, докато прегледите при Патишанов протичат за около 10тина минути  Simple Smile Знам, че времетраенето не е от голямо значение, но все пак знаете колко е важно за една бременна за пръв път жена да й се обърне маллко повече внилание.

Та въпроса ми беше някой дали е раждал при Васил Даскалов в Селена, и към днешна дата колко струва естественото раждане? Има ли някакви пакетни цени, които включват и нещо друго освен раждането? Също видях, че имат йога за бременни, имам голям интерес да се включа и в нещо такова.. знаете ли какви са цените, кога са посещенията, с каква продължителност и т.н.?

Уф май малко дълъг пост се получи....  Blush

Здрасти, аз родих в Селена преди 12 дни цезарово сечение, при колега, който работи в един кабинет прри д-р Патишанов, а именно д-р Велевски, условията В Селена са като на хотел раждането ми струваше 1290лв. и нито стотинка повече, всичко си е от законно по-законно - издават ти и касова бележа Simple Smile . За д-р Даскалов не съм чувала нищо, някоя мама може и да се изкаже повече. Курсовете по йога, упражнения и училището на бременни се провеждат поетапно и май е най-добре да попиташ по телефона какво точно включват, колко струват  и колко време траят, а може и някой вече да е посещавал курсовете и да сподели тук Simple Smile

# 61
  • БГ
мерси за цената на секцио!
не знам с какво шият сега, мен преди време ме шиха с някакъв конец, разграждащ се от вътрешната страна, а външния шев го махнаха при изписването /при сексио/, не бяха скоби, сега не знам. Но шева ми е перфектен-като следа от химикал и не се вижда  като съм по изрязан бански .
ако раждам някога пак- и аз съм там Peace

# 62
  • Пловдив
Курсът за бременни е безплатен. На смотания сайт на болницата публикуват кага стартира нов курс и програмата като лекции. За йогата не знам дали има информация, скоро не съм посещавала сайта.

# 63
мерси за цената на секцио!
не знам с какво шият сега, мен преди време ме шиха с някакъв конец, разграждащ се от вътрешната страна, а външния шев го махнаха при изписването /при сексио/, не бяха скоби, сега не знам. Но шева ми е перфектен-като следа от химикал и не се вижда  като съм по изрязан бански .
ако раждам някога пак- и аз съм там Peace

Докато лежах там разбрах, че всеки доктор си има различен начин на зашиване - един със скоби, друг с конци и така ..

п.п Моят шев от първата операция също беше перфектнет, но сега като гледам втория далеч по-груб е, може би защото се реже 2 пъти на едно и също място, а и още не знам може да заздравее добре. След като започна да го мажа и с крем против белези!

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 22:33 от elf4eBG

# 64
Здравейте момичета,
при секцио правят ли клизма?

northlove, при Васил Даскалов не съм раждала, но миналата година се наложи да ми направи абразио след мисед. За мое нещастие процедурата не беше успешна и след 20 дена ме кюртираха отново. Възстановявах се повече от месец, а 3 мес. лекувах последици от антибиотиците, с които ме натъпка.

# 65
  • Пловдив
След като всеки зашива по различен начин, д-р Ненев със скоби ли закопчава?

Докато чаках предглед си бъбрихме с една мама, която е била при д-р Даскалов. Когато започнали да говорят за раждането тя казала, че иска нормално, а той казал, че не се ангажира да присъства при нормално раждане. Затова, ако искаш той да те изражда, задължително още от сега питай. Защото тази мама в 9 месец беше принудена да си търси друг доктор.

# 66
  • Пловдив
northlove, при Васил Даскалов не съм раждала, но миналата година се наложи да ми направи абразио след мисед. За мое нещастие процедурата не беше успешна и след 20 дена ме кюртираха отново. 

О,ужас.Много кофти ситуация.Даскалов се е изложил

# 67
Оф.. много кофти обратна връзка от Даскалов.. а и аз си мислих да раждам нормално...  Sad Дали може да ми препоръчате някой кадърен от работещите в Селена?

# 68
  • Пловдив
с две ръце за Кръшков Mr. Green
Първото ми раждане беше нормално - при шева така ме разсмиваше, че по едно време ми каза, да спра да се смея, защото ще ме зашиел накриво hahaha
Второто - пак при него, но секцио - отново останах много доволна и изобщо не сме съжалявали за избора си Peace
Секциото го затвори със скоби Peace

# 69
Здравейте момичета,
при секцио правят ли клизма?

Пак да попитам  Simple Smile

# 70
  • Пловдив

Принципно,да.Но някои лекари не правят.Даскалов мисля,че не иска клизма
Клизмата изобщо не е страшна.Не е както я правиха едно време.

sweet_maniche ,защо се наложи второто секцио?

# 71
Elfita, благодаря за бързия отговор, просто искам да съм подготвена, а като се замисля даже предпочитам да ми направят.

# 72
  • Пловдив
а като се замисля даже предпочитам да ми направят.

Да,за да може след това да не мислиш за 00

Как ти правят клизмата.Качваш се на магарето,слагаш си краката на поставките.Сестрата отваря тубичката за клизма /изглежда като крем за ръце/ ,вкарва съдържимото на тубичката в дебелото черво.Не боли изобщо.След това отиваш до 00 и си готова  Laughing

# 73
Кръшков!!!! Страхотен човек и професионалист! И аз горещо го препоръчвам!

# 74
  • Пловдив
sweet_maniche ,защо се наложи второто секцио?
Доколкото знам - в Селена изобщо вече не правят клизми - ползваТ свещички newsm78
На мен при секциото (април т.г. не ми правихха)
А то се наложи, защото малката беше седалищно Sad След много сериозен разговор, решихме, че ще пробваме нормално, но седмица преди секциото се оказа, че дреб е и с двойно увита пъпна връв Sad Кръшков каза, че в такъв случай не би рискувал, а и мен ме достраша и... айде под ножа Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 22:40 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт