АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 050
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Мами, да ви питам, по време на престоя в болницата (при естествено раждане) с какво трябва да са облечени родилките - с нощница ли трябва да си или с може и с нормални дрехи? Съжалявам, ако ви се стори тъп въпроса ,но не ми е ясно колко често те преглеждат след раждането и дали трябва да носиш тая нощница постоянно. Пижама става ли?
Вие носехте ли си нощница или ползвахте тази, която ви дадоха там?

# 616
  • Пловдив
обличаш нощницата при постъпването и я събличаш при изписването Simple Smile Разбира се - сменяш си я, но пак с нощница Simple Smile
Може и с лични, доколкото знам, но аз и двата пъти ползвах техните Peace

# 617
В Селена нямат оперативен сектор за новородени. С всякакъв друг проблем могат да се справят, но ако се налага спешна оперативна интервенция, при констатиран проблем, който не е забелязан по време на бременността, естествено, че по най-бързия начин ще транспортират бебето.
В Пловдив няма добър оперативен сектор за новородени.В която и да е болница,да се случи недай си боже,няма кой да реагира адекватно за жалост.От известно време се транспортират по въздушен път до София  Sad

# 618
sweet_maniche Мерси   Hug
Ами като се ходи в стаята за свиждания, пак с нощницата ли?  Laughing

# 619
sweet_maniche
Ами като се ходи в стаята за свиждания, пак с нощницата ли?  Laughing
да с нощницата,дават и халат при постъпването  Simple Smile

# 620
  • Пловдив
Мише, аз ползвах техни. За 5 дни смених 4-5 нощници.

# 621
Мами, да ви питам, по време на престоя в болницата (при естествено раждане) с какво трябва да са облечени родилките - с нощница ли трябва да си или с може и с нормални дрехи? Съжалявам, ако ви се стори тъп въпроса ,но не ми е ясно колко често те преглеждат след раждането и дали трябва да носиш тая нощница постоянно. Пижама става ли?
Вие носехте ли си нощница или ползвахте тази, която ви дадоха там?

Ползвай си техните по-добре, чистички и удобни са. Къпането е малко трудно в началото, та пада едно потене и кървене, с извинение.

# 622
  • Пловдив
Така е.
Аз ги цапах и с крем за зърна и коластрата.
Мазалото беше пълно.

# 623
Хм... малко ме притесни това, че няма как да реагират при нужда от операция  Confused ние от известно време следин стомахчето на бебето, че е по-голямо от нормалното и може да се наложи операция след като се роди. Но никой не ми каза, че ще го транспортират....

# 624
  • Пловдив
следин стомахчето на бебето, че е по-голямо от нормалното и може да се наложи операция след като се роди.

Няма ли да се наблюдава месец и два тогава да се реши за операцията?

# 625
Хм... малко ме притесни това, че няма как да реагират при нужда от операция  Confused ние от известно време следин стомахчето на бебето, че е по-голямо от нормалното и може да се наложи операция след като се роди. Но никой не ми каза, че ще го транспортират....
не искам да влизам в детайли,но това със стомахчето ми идва малко в повече.На тези дипломирани псевдо АГ не им ли писна да психясват бременните жени.Работят на апаратури които не могат да четът.Попитай твоя доктор имали квалифицирана диплома за 3/4Д която се издава само и единствено в Гърция за цяла Европа,след 3г обучение,и тогава да ти обеснява за коремчето и за измерването.Не се притеснявай допълнително,всичко е наред с бебето.Успех и леко раждане

# 626
Благодаря!   bouquet Не, те не са ме психясали (имам предвид доктора, който ми прави ФМ, както и моя лекар) Simple Smile казаха, че може и нищо да няма, но това ще се установи от педиатрите, след като се роди бебето.

Elfita, не знам, може и така да е.

# 627
Ето ме и мене Hug на 16,01,14г. в 12,57  ч. се роди и моята втора принцеса.Ползвах тази прословута спинална упойка.всичко мина наред,възстановявам се,а й детенце е добре

# 628
  • Пловдив
следин стомахчето на бебето, че е по-голямо от нормалното и може да се наложи операция след като се роди.

Няма ли да се наблюдава месец и два тогава да се реши за операцията?
Да,надали ще е толкова спешно,че веднага след раждането да правят операция Peace

Не се тревожи Hug True Blue!

# 629
  • Пловдив
Спешни са живото застрашаващите операции.Разширено стомахче,не е такава.С времето то може да се нормализира

-True Blue-,ще кажеш на неонатолозите в Селена какво се е видяло пренатално,за да обърнат внимание на бебето.После ще проучите на какъв специалист да го заведете

Теди,честита принцеса!Да е жива и здрава.Леко възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт