АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 564
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Март месец, тази година, бяха 990 за нормално раждане и 1290 за секцио. Предполагам, че не са се променили от тогава

# 766
Zdraveite momicheta! Nqkoq ot vas dali bi mogla da spodeli mnenie otnosno d-r Petrova ot Selena! Imam predvid ne samo kato otno6enie pacient lekar, a i ot gledna to4ka na tova dali si razbira ot rabotata?

# 767
  • Пловдив
Zdraveite momicheta! Nqkoq ot vas dali bi mogla da spodeli mnenie otnosno d-r Petrova ot Selena! Imam predvid ne samo kato otno6enie pacient lekar, a i ot gledna to4ka na tova dali si razbira ot rabotata?

Ще си доволна от Петрова и като наблюдение по ЖК,и като раждане.Ако избереш нея

# 768
Blagodarq Elfita! Az predi edna godina rodix i ideqta mi behe dali stava kato lekar za kontrolen pregled a ne za JK ili rajdane!

# 769
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой лекар в Селена, четох доста добри отзиви за клиниката и бих искала да си сменя гинеколога.

# 770
  • Пловдив
личните ми впечатления са само от д-р Кръшков - препоръчвам го с две ръце Simple Smile

# 771
Мерси много   bouquet

# 772
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой лекар в Селена, четох доста добри отзиви за клиниката и бих искала да си сменя гинеколога.

И двете ми деца следи и изроди д-р Минев. Изключителен човек. Бременностите ми и двата пъти бяха доста проблемни, благодарение на него сега си имам две слънца. Simple Smile Страхотен професионалист, но има една подробност, за която всеки, който ходи при него трябва да е подготвен - графикът му  е много натоварен и обикновено доста се чака, дори и със записан час.

# 773
Мерси много, ще търся и двамата лекари.   bouquet

# 774
  • Пловдив
А за Ставрев какво ви е мнението...?Една приятелка го боготвори-не ще и да чуе за друг Thinking

# 775
Mystic woman, много сме такива( боготворящи д- р Ставрев)  Peace Но за всеки лекар си има пациенти. Успех в избора!

# 776
  • Пловдив
Д-р Ставрев не се занимава със следене на бременностти и други гинекологични проблеми, освен ако не си негова пациентка за ин витро......Може и да греша, но съм останала с такова впечатление. Peace

Така че зависи за какъв проблем става въпрос. Аз за лапароскопски операции и проблеми със забременяването с две ръце съм за Минев. Но при него много се чака, той обикновено доста често е по конгреси, специализации, обучения.....Но както е казала ZU-555, важно е с кого ще си паснете. Защото ако не се чувстваш комфортно при един лекар......не става работата.  Laughing

# 777
  • Пловдив
Да ви питам и друго...при кой да ида за проблем при забременяване Rolling Eyes Решихме се за второ и не се получава Tired Сега ме е яд,че не отидох другаде,а вече си изгърмях направленията при доктори които не ги е грижа Confused

# 778
  • Пловдив
Мистик, в Селена направления в тази посока не важат......Прегледите са само платени. Лекарите, които се занимават с това, не работят с касата.

# 779
Нямам преки наблюдения за Ставрев и нищо лошо не мога да кажа за човека, освен че при него няма нормални раждания. Винаги намира предпоставки за секцио и досега не съм чула за негова пациентка, родила нормално. Ако тук има такива, ще е добре да споделят, за да не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт