АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 903
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Клизми няма вече и при нормално.
Слагат ти една свещичка и готово Mr. Green Mr. Green

# 76
  • Пловдив
Слагат свещичка и после какво?Стискате бузи или се облекчавате в 00.Ако е второто си е пак клизма,но със свещичка  Grinning

# 77
Слагат свещичка и после какво?Стискате бузи или се облекчавате в 00.Ако е второто си е пак клизма,но със свещичка  Grinning
  hahaha Joy Joy Joy

# 78
Има ли някоя мама,която е раждала нормално при Даскалов? Всички постове,които съм чела за него са за раждане секцио. Изобщо знаете ли, той ангажира ли се да присъства на нормално раждане или препоръчва секцио?

# 79
  • Пловдив
Малко по-назад се коментираше,че Даскалов не се ангажира да присъства на нормално.Не пречи да направиш един преглед при него и да го обсъдите

# 80
Здравейте мами,

Родих преди 6 години в Селена с решение за секцио поради възникнали проблеми в последния момент при Д-р Ставрев. Доволна съм от него, нямах никакви проблеми след това. Сега отново мисля да отида там, въпреки че съм от Казанлък, но се чудя дали имам шанс за нормално раждане  newsm78
Има ли някоя от вас информация или опит по въпроса?

# 81
Здравейте момичета,
при секцио правят ли клизма?

northlove, при Васил Даскалов не съм раждала, но миналата година се наложи да ми направи абразио след мисед. За мое нещастие процедурата не беше успешна и след 20 дена ме кюртираха отново. Възстановявах се повече от месец, а 3 мес. лекувах последици от антибиотиците, с които ме натъпка.
аз раждах секцио преди датата ми казаха предната вечер след 21 часа да не ям и пия нищо родих на другия ден в 13 часа не са ми правили клизма  Simple Smile може би правят при естественото раждане newsm78

# 82
А свещички слагаха ли ти?

# 83
А свещички слагаха ли ти?

Simple Smile  не не са ми слагали

# 84
Пффф,върнали са ми от НОИ болничния от Селена-та.
Дали ще се съгласят да им го пратя с куриер да ми го коригират  newsm78 newsm78

# 85
Здравейте, мили мами  Simple Smile Записвам се и аз в темата, понеже януари ми предстои да родя първото ни детенце и съм се насочила към Селена, но понеже съм от Кърджали и си следя тук бременността ме интересува ако отида просто за да родя там, без да съм пациентка на някой лекар там, дали отношението ще бъде същото? Нека споделят тези от вас, които са били в моето положение или знаят нещо по въпроса.

# 86
Пффф,върнали са ми от НОИ болничния от Селена-та.
Дали ще се съгласят да им го пратя с куриер да ми го коригират  newsm78 newsm78

Обади се на регистратурата и се разбери с момичетата как да процедираш.

# 87
BellaS при всички случаи, когато влезеш в 9 месец, трябва да отидеш на консултация в Селена. За да раждаш там трябва да направиш предварително консултация с анестезиолог, а сега мисля, че искат и консултация с интернист.

# 88
Благодаря, tonynette, аз мисля  даже по-скоро да отида, тъй като искам да родя секцио /имам проблем със сърцето/ и трябва да се консултирам с тях.

# 89
  • Пловдив
Моля Ви помагайте!  Praynig
Бременна съм с второ. Искам да раждам секцио и съм се ориентирала към Селена. Кой доктор от там да избера. В друга тема писах и ми препоръчаха д-р Крумов, който израждал там, и май работел със здравна каса. Моля за мнения! Hug

Общи условия

Активация на акаунт