АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 650
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за инфото,но аз не мога да се класирам по това време,няма кой да ми гледа детето.Ако бяха през деня,щеше да е идеално

# 211
някой да има инфо за Др.Дренски ?

# 212
Искам да попитам някоя наскоро раждала мама при д-р Минев,планувано секцио.За вида на упойката,,кога те приемат,в същия ден на секциото или вечерта преди това.Аз раждах секцио при него преди 4 г. и  малко,но тогава не бях планувано секцио,а тръгнах нормалко раждане и завърших в операционната.Бях с пълна упойка тогава,а сега май ще ми се наложи спинална да е,а ме е малко шубе да си призная Blush

# 213
  • Пловдив
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли каква е процедурата за припознаване на дете в Селена?
Таткото отива на регистратурата с ЛК и от там му обясняват къде да отиде (в администрацията, която не знам къде е всъщност, а мм го няма, за да го питам Mr. Green)

# 214
  • Пловдив
Искам да попитам някоя наскоро раждала мама при д-р Минев,планувано секцио.За вида на упойката,,кога те приемат,в същия ден на секциото или вечерта преди това.Аз раждах секцио при него преди 4 г. и  малко,но тогава не бях планувано секцио,а тръгнах нормалко раждане и завърших в операционната.Бях с пълна упойка тогава,а сега май ще ми се наложи спинална да е,а ме е малко шубе да си призная Blush

Теди,а не ти ли сложила епидурал като започна нормално?Същото е.Няма от какво да те е страх.Опитни са и всичко ще е наред
За приемането-масово ги викат сутринта в 6 часа.

# 215
  • Пловдив
Април месец като раждах, секциото ми беше първо за деня и ми казаха 6:30 - 6:45 да съм в болницата Peace

# 216
Април месец като раждах, секциото ми беше първо за деня и ми казаха 6:30 - 6:45 да съм в болницата Peace
А с каква упойка беше  sweet_maniche

Теди,а не ти ли сложила епидурал като започна нормално?Същото е.Няма от какво да те е страх.Опитни са и всичко ще е наред
Сложиха ми,но  мене не  ме е страх от поставянето на упойката,а от това че по време на операцията ще съм будна,а пък имам доста богата фантазия Joy Joy Joy

# 217

Сложиха ми,но  мене не  ме е страх от поставянето на упойката,а от това че по време на операцията ще съм будна,а пък имам доста богата фантазия Joy Joy Joy
И аз сега точно на такава вълна съм и какви ли не неща си фантазирам ,а то почти неостана  Peace

# 218
  • Пловдив

Ти пък.Даже е интересно.Това да си будна е най-прекрасното.Ще видиш бебчето си в първите мигове на живота му,ще чуеш плача му.Незаменимо е.

# 219
Белисима при кой ще раждаш?Ще чакам после да разкажеш,как е минало и дали фантазията работи в такъв момент Joy Joy Joy

# 220
  • Пловдив
Епидурална+спинална Simple Smile
Наистина няма нещо, с което може да сравниш чувството, да видиш бебето си в първите му мигове на този свят Heart Eyes
И първия път, и този, веднага след раждането си ги гушнах - няма такова чувство Heart Eyes
Мен ме е страх от пълната упойка Simple Smile

# 221
Във връзка с твоята доста богата фантазия ще ти кажа това .. Simple Smile кажи на анестезиолога да ти сложи леко успокоително, за да нямаш фантазии, каквито не искаш, аз го помолих след като извадят бебето да ми сложи успокоителното и да си ме оправят без да ми пука, защото от старта на операцията до изкарването на бебето има много малко време повечето е чистене и шиене. Аз дори преди операцията, докато чаках, го помолих да ми сложи нещо успокоително, защото бях 4 по ред и емоцията беше голяма, мамите от секцио пристигаха там от където тръгваха -интензивно се води може би - едната майка идва и не може да говори, другата пък още идва и звъни по телефона и аз се притесних от кои ще съм аз, дали ще боли и много въпроси взех да си задавам. Казах само, че се притеснявам, а и те те усещат по погледа може би, защото анестезиологът ме попита как съм и аз казах притеснена... и така малко успокоително в системата и айдее Simple Smile

Не се тревожи аз съм била с пълна и с местна упокойка, определено местната е за предпочитане.
Като те качата на масата и легнеш по гръб не се оглеждай много наляво и дясно, защото наистина може да видиш нещо което да те притесни. А като ти сложи и успокоителното след като извадят бебето, хич няма да ти пука.

# 222
Ох и аз поисках успокоително, защото анестезиолога неможа около половин час да ми постави упойката. Поисках много леко успокоително , а незнам какво ми сложиха и все едно полетях към тавана - ужасно беше. За справка имам правена хистероскопия в София със спинална анестезия, тогава анестезиолога незнам какво ми сложи в системата, чувствах се толкова спокойна , лежах спокойно на операционната 45 мин. все едно си бях легнала да си почивам и като свърши всичко благодарих на целия екип и ми беше едно леко на душата и се смеех като ряпа  Mr. Green Та затова и в Селена си поисках , нооо не беше очакваното..

# 223

Вчера бях там на среща с анестезиолога. Говорихме и ако се наложи секцио за упойката и му казах, че не искам спинална, но човекът ми обясни, че това е възможно най-безвредното за детето. Ако все пак много те е страх и ти е неприятно, опцията е със спинално до момента на изваждане на детето и после да те приспят за другата част.

# 224
teodora_popova,Минев е мн добър специалист но той не решава з упойката.Преди еждане ще имаш среща с анестезиолог,и ще те обсъдите анестезията която във всички случай ще бъде спинална за практиката на Селена.Приемат те в деня на раждането,в 6:30-6:45 най-късно.Спираш с храната предния ден в 18ч,вода и течности в 22ч.Отиваш с едни джапанки и четка за зъби

Общи условия

Активация на акаунт