АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 166
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Аз също ще раждам живот и здраве в Селена, избрала съм си д-р Минев,при него имам 2 лапароскопии и съм доволна.
Исках да се включа,за да дам инфо че по здравна каса в Селена преглежда и д-р Петрова,но незнам малко име.Веднъж в извънреден преглед попаднах на нея в болницата и беше много добра и обстойна при прегледа,хареса ми.

# 271
Чудя се дали ще е проблем да отида в болницата направо като тръгне бебето, без предварителни уговорки и консултации ? Crazy Бях на 1 преглед при Матев преди15тина дни и той настояваще за предизвикване на раждането, за още 1 преглед и среща анестезиолог..нещо се стресирах..Иска ми се всичко нормално да стане, без упойки..без излишни химикали..но не знам и дали ще издържа..Абе много, много ми е объркано и притеснено..пък съм и на час и половина път от Пловдив.. Та дали ще ме приемат, ако тръгна направо като започне раждането?

# 272
SHAKE IT според мен няма да има проблем да те приемат и без уговорки, но и аз съм чувала че на мамите извън града им предизвикват раждането, защото ако се замислиш за час и половина може и да родиш по пътя..не се знае колко бързо протичат при теб нещата.Чела съм за мами родили за 40-50мин след първа контракция.  Naughty

# 273
Имам чувството, че не трябва да предизвикваме, не и преди термина.. По принцип обичам да планувам нещата, но тук май ще изчакам до последния момент. Леко ме успокоява разказа на моя позната, която тръгнала със спукани води към Пловдив(Селена) като се е обадила и на лекаря си - Матев, който по същото време е бил и на смяна и като пристигнала и направили епидурална-хаванала я е късно - но освен това всичко е си е минало добре- родила е нормално без усложнения.  Praynig   Де да имаше добро отношение и милосърдие към родилките и повече кадърни лекари и в държавните болници..но уви!!

# 274
По Закона на Мърфи, ако не си от града, може да родиш по пътя, ако си от града и си наблизо, може да се мъчиш 20 часа. Ех, живот...  Rolling Eyes Доколкото знам, предизвикването на раждане може да причини доста сериозни разкъсвания, чудя се тогава защо лекарите вече толкова горещо го препоръчват, ако бебето не е преносено  newsm78

# 275
Чудя се дали ще е проблем да отида в болницата направо като тръгне бебето, без предварителни уговорки и консултации ? Crazy Бях на 1 преглед при Матев преди15тина дни и той настояваще за предизвикване на раждането, за още 1 преглед и среща анестезиолог..нещо се стресирах..Иска ми се всичко нормално да стане, без упойки..без излишни химикали..но не знам и дали ще издържа..Абе много, много ми е объркано и притеснено..пък съм и на час и половина път от Пловдив.. Та дали ще ме приемат, ако тръгна направо като започне раждането?
Да ти кажа никой няма да те върне ако отидеш направо в Селена без уговорки ,дали било то през деня или през ноща  Peace имам много познати който са го правили  Hug да раждат без да са уговорили някой доктор там  Peace

SHAKE IT според мен няма да има проблем да те приемат и без уговорки, но и аз съм чувала че на мамите извън града им предизвикват раждането, защото ако се замислиш за час и половина може и да родиш по пътя..не се знае колко бързо протичат при теб нещата.Чела съм за мами родили за 40-50мин след първа контракция.  Naughty
Вярно е ,че за тези който не са от града е по сложно ,но пък това ,че имало жени който са родили 40-50 мин. от първата контракция малко ми се вижда пресилено  newsm78 поне около мен такива случай незнам  Thinking

# 276
  • Пловдив
По Закона на Мърфи, ако не си от града, може да родиш по пътя, ако си от града и си наблизо, може да се мъчиш 20 часа. Ех, живот...  Rolling Eyes Доколкото знам, предизвикването на раждане може да причини доста сериозни разкъсвания, чудя се тогава защо лекарите вече толкова горещо го препоръчват, ако бебето не е преносено  newsm78

Всичко е строго индивидуално и не знам как се определя какво точно ще се случи.  Thinking Аз родих предизвикано за по-малко от час и половина, вкл. пътя до болницата. И ако не се беше случило така, че да се изгубят тоновете, заради вързана на възел пъпна връв, което наложи епизиотомия, щях да родя без нито един шев, първо дете, на 36 години. Не се филмирайте излишно.  Peace

Белисима, моя приятелка, преди 20 години, така роди второто дете. Буквално в коридора на държавна болница. С много трудно, дълго и мъчително първо раждане, второто буквално го изстреля като куршум, по нейните думи. Уверявали я да е спокойна, има време......изненадала ги е яко.  Laughing

# 277
днес родих със спинална и вече съм раздвижена и се чуствам супер.Екипа ми беше Др Дренски и анестез.Др Георгиев.

# 278
днес родих със спинална и вече съм раздвижена и се чуствам супер.Екипа ми беше Др Дренски и анестез.Др Георгиев.
Честито,да ти е живо и здраво детенце.Много се радвам,че всичко е минало добре.Аз ще чакам повече подробности за спиналната:)))))

# 279
 Praynig Ще изчакам и ще видя. Ще ви пиша пак как са протекли нещата при мен.

# 280
Честито,да ти е живо и здраво детенце.Много се радвам,че всичко е минало добре.Аз ще чакам повече подробности за спиналната:)))))
първо ти замразяват кожата на кръста,после леко убождане под кожно за изтръпване и ти се вкарва спиналната игла в спиналното пространство(болка от ухапване на комар)Изтръпват ти краката,кръста,лягаш назад и започва"веселата част".Всичко мина мн бързо-30мин"от-до".След 4ч.идва рехабилитаторката за да те рздвижи.Болка имаш все едно силна менструация,но се търпи.Няма нищо страшно.В Селена има най-добрите анестезиолози в цял Пл,които се изместиха в нея и опита е максимален с упойките.Лягай смело и няма да съжеляваш.Усмех на всички бъдещи мами

# 281
Здравейте, на всички.Нова съм във форума, по принцип съм от София, но вече съм бъдеща пловдивчанка. Без да искам да досаждам на някои искам да похваля моя доктор от АГ Селена-Ненев. Ходила съм при всички "светила" от София.С кървене и непрестанни гъбички съм от 4 години и всички ме лекуваха само с поглед. Постъпих при док. Ненев по спешност и по случайност, буквално ми се случи на тротоара пред Селена. Този човек без да ми знае какви са ми възможностите ми отдели цял час да ме прегледа, какво ли не ми направи, говорихме си. Много предразполагащ доктор, в момента съм с диагноза ендометриоза, но доктора каза, че още не съм изпуснала шанса да съм мама и започваме с моя годеник.Ще следя темата ви с интерес.

П.п Извинявайте за романа,но малко се разчуствах.

# 282
P.Mitkova желая ти много здраве и успех,в най-скоро време да почустваш пълното щастието-майка.Аз съм много доволна от Селена-като започнеш от регестратура до санитарки.Прекрасни хора с огромни усмивки работат в нея.

# 283
Здравейте, на всички.Нова съм във форума, по принцип съм от София, но вече съм бъдеща пловдивчанка. Без да искам да досаждам на някои искам да похваля моя доктор от АГ Селена-Ненев. Ходила съм при всички "светила" от София.С кървене и непрестанни гъбички съм от 4 години и всички ме лекуваха само с поглед. Постъпих при док. Ненев по спешност и по случайност, буквално ми се случи на тротоара пред Селена. Този човек без да ми знае какви са ми възможностите ми отдели цял час да ме прегледа, какво ли не ми направи, говорихме си. Много предразполагащ доктор, в момента съм с диагноза ендометриоза, но доктора каза, че още не съм изпуснала шанса да съм мама и започваме с моя годеник.Ще следя темата ви с интерес.

П.п Извинявайте за романа,но малко се разчуствах.
И аз съм при д-р Ненев и съм изключително доволна от него  Hug Дано с негова помощ скоро станеш мама  Peace

# 284
Тази сутрин отново бях при док за консултация, за съжаление малко са ми скапали черния дроб с тези антибиотици непрестанни от 4 години на сам. Сега чакаме цитонамаската и биопсията, за да прецени док. Ненев за операция. Както прочетох някъде наистина малко прилича на док. Хаус, но тази сутрин след като аз почти ревнах заради насрочената биопсия, доктора загуби 20мин само, за да ме увери,че ще направи мама. В момента имам желание да си взема епикризата и да ида да я покажа на онези професори от София, които ме докараха до тук!

П.п Тази сутрин изписаха едни тризнаци! Беше затрогващ момент Blush

Общи условия

Активация на акаунт