Исках да се включа,за да дам инфо че по здравна каса в Селена преглежда и д-р Петрова,но незнам малко име.Веднъж в извънреден преглед попаднах на нея в болницата и беше много добра и обстойна при прегледа,хареса ми.
Бях на 1 преглед при Матев преди15тина дни и той настояваще за предизвикване на раждането, за още 1 преглед и среща анестезиолог..нещо се стресирах..Иска ми се всичко нормално да стане, без упойки..без излишни химикали..но не знам и дали ще издържа..Абе много, много ми е объркано и притеснено..пък съм и на час и половина път от Пловдив.. Та дали ще ме приемат, ако тръгна направо като започне раждането?
Де да имаше добро отношение и милосърдие към родилките и повече кадърни лекари и в държавните болници..но уви!!
Бях на 1 преглед при Матев преди15тина дни и той настояваще за предизвикване на раждането, за още 1 преглед и среща анестезиолог..нещо се стресирах..Иска ми се всичко нормално да стане, без упойки..без излишни химикали..но не знам и дали ще издържа..Абе много, много ми е объркано и притеснено..пък съм и на час и половина път от Пловдив.. Та дали ще ме приемат, ако тръгна направо като започне раждането?
имам много познати който са го правили
да раждат без да са уговорили някой доктор там 

поне около мен такива случай незнам
Аз родих предизвикано за по-малко от час и половина, вкл. пътя до болницата. И ако не се беше случило така, че да се изгубят тоновете, заради вързана на възел пъпна връв, което наложи епизиотомия, щях да родя без нито един шев, първо дете, на 36 години. Не се филмирайте излишно. 
Дано с негова помощ скоро станеш мама
Препоръчани теми