АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 152
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Ох, извинете ме пак за оф топика- док. Ненев ми каза да ида на психиатър тъй като пия антидепресанти а трябва да ги спра за бъдещето забременяване. Ще бъда изключително благодарна, ако някои се включи и ми даде съвет за такъв човек в Пловдив.Нямам желание да отида при, който и да е психиатър!

Мерси предварително на отзовалите се!

Хубава седмица момичета!

# 286
  • Пловдив
Наскоро търсих психиатър за една приятелка в Пловдив,но избора никак не е голям.Имай в предвид ,че не съм питала случайни хора.Ако имаш възможност - иди при Мадлен Алгафари.

# 287
Извинявай за може би смешният ми въпрос - но как мога да ида при нея, смисъл на свободен прием ли е или някои трябва да ме препоръча?

# 288
  • Пловдив
Извинявай за може би смешният ми въпрос - но как мога да ида при нея, смисъл на свободен прием ли е или някои трябва да ме препоръча?
На свободен прием е-потърси телефона в нета.Обаждаш се и си запазваш час за нея.Предполагам няма да стане от днес за утре,но тя е най добрата. Peace

# 289
Супер си и благодаря за бързия отговор.Още сега ще се обадя искам най-доброто, за да се появи бъдещето бебче.

# 290
Ох, извинете ме пак за оф топика- док. Ненев ми каза да ида на психиатър тъй като пия антидепресанти а трябва да ги спра за бъдещето забременяване. Ще бъда изключително благодарна, ако някои се включи и ми даде съвет за такъв човек в Пловдив.Нямам желание да отида при, който и да е психиатър!

Мерси предварително на отзовалите се!

Хубава седмица момичета!
Радвам се ,че се включи с мнение за д-р Ненев тъй като аз много,много рядко съм срещала каквито и да било отзиви за него  Peace ,а за мен той е най -добрия ,надявам се и сега всичко да мине както трябва тъй като ще раждам секцио  Hug

# 291
Извинете ме, но нали правите разлика между психолог, психиатър, психоаналитик.... Мадлен се занимава с психоанализа и психотерапия.....  А д-р Ненев е казал "психиатър" сякаш! Много различни неща са!  Peace

# 292
Добро утро момичета!

Истината е, че антидепресанта ми е изписан от невролог, но Ненев каза да търся психиатър и аз самата не съм много наясно кой трябва да ме консултира newsm78 Мислех да се допитам до личния лекар....

Докато четях темите за Селена, не видях много мнения за нашия доктор и малко се притесних, но с всеки преглед се убеждавам, че и той е добър специалист. Да може би не е толкова любвеобилен като други споменати имена, но за мен е по-добре да си "заковава" диагнозите.

П.п На последната консултация дори не ми взеха парички, почват да ме изумяват тези доктори  bouquet

# 293
P. Mitkova след като пиеш антидепресанти на теб ти трябва психиатър /той е единствения, който има право да предписва тези хапчета , психоаналитици и психотерапевти нямат това право/ Та най-добрия избор за Пловдив е д-р Кехайов. Той е завеждащ психодиспансера в Пловдив. Той помогна на мен. Ако искаш мога да ти дам телефона му на ЛС. И наистина трябва да спреш антидепресантите и тогава да тръгнете с опитите за бебче.

# 294
Ох, момичета, чак след две седмици ще ходя да разглеждам родилното и нямам вече търпение и ще попитам някои нещица за Селена...
Пъпната връв на бебето кога се реже там? (защото тенденцията в БГ е да я срязват веднага, а на Запад я чакат да спре да пулсира)
Възможно ли е таткото да присъства, не непременно по време на самото раждане, а преди това, да има кого да стискаш, като те боли примерно  #Crazy
Какво точно си носихте за болницата? (постоянно сънувам, че раждам, а чантата ми не е готова...)
Четох из постовете, че захранват бебетата с АМ, без да питат майката, има ли все още такива случаи в Селена?

Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 295
  • Пловдив
Момичета имате ли актуална информация колко струва Фетална Морфология в Селена на 4D?
И в коя седмица е добре да се направи?
Също и ако може да ми препоръчате лекар.Спряла съм се на д-р Кръшков,от отзиви в нета,но ако имате и други предложения ,моля споделяйте.

# 296
Момичета имате ли актуална информация колко струва Фетална Морфология в Селена на 4D?
И в коя седмица е добре да се направи?
Също и ако може да ми препоръчате лекар.Спряла съм се на д-р Кръшков,от отзиви в нета,но ако имате и други предложения ,моля споделяйте.
В Селената 4- Д прави само д-р Кръшков  Peace струва 90 лева за едно бебе ,за близнаци мисля ,че беше 120 или 140 лв. .По принцип се прави 3 пъти ФМ ,но те са пожелание и може да си направиш и само едната  Peace .
Аз ходя при д-р Ненев и съм много  доволна от него сега той ще ми прави и секциото  Peace
Първото си дете родих нормално при д-р Топалова ,но за нея кой знае какви впечатления немога да кажа тъй като не съм си следила бременността при нея .

Ох, момичета, чак след две седмици ще ходя да разглеждам родилното и нямам вече търпение и ще попитам някои нещица за Селена...
Пъпната връв на бебето кога се реже там? (защото тенденцията в БГ е да я срязват веднага, а на Запад я чакат да спре да пулсира)
Възможно ли е таткото да присъства, не непременно по време на самото раждане, а преди това, да има кого да стискаш, като те боли примерно  #Crazy
Какво точно си носихте за болницата? (постоянно сънувам, че раждам, а чантата ми не е готова...)
Четох из постовете, че захранват бебетата с АМ, без да питат майката, има ли все още такива случаи в Селена?

Благодаря предварително за отговорите  bouquet
За пъпната връв и идея си нямам кога точно я режат с първото си дете раждах нормално и в момента в който излезе аз припаднах  Mr. Green и нищо не съм видяла и разбрала кога е срязана
За присъствието на таткото мисля ,че не се разрешава да седи в стаята или в пред родилна зала ,ако не си платиш за присъствието му и на самото раждане .
За болницата си носиш тоалетни принадлежности и чехли  Peace
За захранването мисля ,че им дават наистина Ам през ноща когато не ти ги носят да ги кърмиш  Peace

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 10:28 от Белисима

# 297
За ФМ аз бях при Стратиева (дано не и бъркам името) идва в Селена мисля,че събота и то май през седмица и тя ми струваше 120 лв. (направих си я в 13-тата седмица). Само за 4Д мисля, че бяха ми казали  90 лв. за едно бебче.
pippilottka нямам си и на идея за пъпната връв, колко може да стои таткото и АМ (предполагам,че ако се налага си ги захранват). Можеш да питаш.

# 298
И аз ходих в 13 г.с. при Д-р Стратиева за РБХС и ФМ-тя идява през събота,а сега ще ходя при Д-р Апостолова-тя прави ФМ в червъртък следобед

# 299
Аз също ти препоръчвам Стратиева. Ходих при нея в болницата в София, в която работи. И се заговорихме, че прави ФМ и в Пловдив в Селената. Момичетата са ти казали кой ден и колко струва. В Сф ми беше 60 лв. Но  ми беше препоръчана от двама лекари, така че, по-добре се запиши при нея.

Общи условия

Активация на акаунт