АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 137
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
Момичета здравейте, чета от около 3-4 часа и отговор не можах да намеря на въпроса си - при кой лекар от Селена да се запиша на ЖК? Питах по телефона и ми казаха, че с ЗК работят: д-р Светла Петрова, д-р Асен Даскалов и д-р Иванка Пейчинова. Дайте отзиви при кой от тях тримата да се запиша, кой е по-добрият АГ ? Не съм ходила до сега при никой от тях, просто вече ми е време да се запиша на ЖК при някой, а старите ми АГ-та не искам да коментирам.

Благодаря ви    bouquet Hug
Аз съм при Дренски,но незнам дали работи със ЗК.Но за д-р Асен Даскалов и д-р Иванка Пейчинова отзивите са много добри.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:43 от dani_dani1981

# 316
Здравейте ,някой би ли споделил как точно протича секциото в Селена ?
- правят ли ти клизма
-колко време протича самата операция
-колко време седиш в реанимация докато те закарат до стаята ти
-таткото кога може да влезе да те види или поне бебчето Simple Smile
-упойката кога започва да те отпуска и кога идват най силните болки  и дават ли ти болко успокойтелни ?

и на мен не са ми правили клизма казаха ми да не ям и пия нищо след 21 часа предния ден операцията ми беше в 12и30 на обяд,20-25 мин е цялата работа Simple Smileстоях в реанимация около 1 час таткото дойде да ме види още там ,силните болки започват на другия ден като започне раздвижването тогава си и обух гащите като станах Simple Smile,питат те дали искаш болкоуспокоителни и ти дават ако желаеш Simple Smile,като си видиш бебенцето забравяш за всякакви болки ,леко раждане и бързо въстановяване  bouquet

# 317
Момичета здравейте, чета от около 3-4 часа и отговор не можах да намеря на въпроса си - при кой лекар от Селена да се запиша на ЖК? Питах по телефона и ми казаха, че с ЗК работят: д-р Светла Петрова, д-р Асен Даскалов и д-р Иванка Пейчинова. Дайте отзиви при кой от тях тримата да се запиша, кой е по-добрият АГ ? Не съм ходила до сега при никой от тях, просто вече ми е време да се запиша на ЖК при някой, а старите ми АГ-та не искам да коментирам.

Благодаря ви    bouquet Hug

Едва ли някой е бил толкова често и при тримата, за да може да направи сравнение. А и мнения всякакви ще чуеш. Аз съм била два пъти при д-р Асен Даскалов. Към края съм и ми стана странно, че иска да се виждаме през две седмици, а не всяка, но явно всичко е наред. Като за две посещения съм доволна..

# 318

Аз съм при Дренски,но незнам дали работи със ЗК.Но за д-р Асен Даскалов и д-р Иванка Пейчинова отзивите са много добри.

dani_dani1981, сигурна ли си, че става въпрос за Асен Даскалов, а не за Васил Даскалов? Защото много ги бъркат двамата. Аз за Асен Даскалов търсих доста из форумите, преди да го посетя, но не намерих почти никаква информация Sad

# 319

dani_dani1981, сигурна ли си, че става въпрос за Асен Даскалов, а не за Васил Даскалов? Защото много ги бъркат двамата. Аз за Асен Даскалов търсих доста из форумите, преди да го посетя, но не намерих почти никаква информация Sad
не търси по форомите,само ще се объркаш.Аз за моя предния доктор в Окръжна,четох по форумите само хубави неща-светило в аг-то и се оказа пълен некадърник.За този който ме разроди в Селена,преди 20 дни никъде нищо не пише а е един от най-добрите,сега е завеждаш отделение на Селена и 18 години е бил шеф на Весела.По форумите само можеш да се объркаш или психясаш. Peace

# 320
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug Аз вече си записах час за д-р Светла Петрова, ще видим, дано да си допаднем  Mr. Green

# 321
  • Пловдив
.За този който ме разроди в Селена,преди 20 дни никъде нищо не пише а е един от най-добрите,сега е завеждаш отделение на Селена и 18 години е бил шеф на Весела.

Е,хайде,Дренски не е толкова неизвестен

# 322
.За този който ме разроди в Селена,преди 20 дни никъде нищо не пише а е един от най-добрите,сега е завеждаш отделение на Селена и 18 години е бил шеф на Весела.

Е,хайде,Дренски не е толкова неизвестен
да,много е известен но в интернет няма нищо за него,ако иска някой да търси инфо по черните и белите списъци

# 323
Понякога форумите наистина "мълчат" или объркват повече вместо да помагат. Пък и критериите на хората са коренно различни.

# 324
Момичета, следната питанка. Ако се падне именит лекар на смяна (Минев, Матев), мисля въобще да не се обаждам на този, който ми води консултацията (нали няма да ме върнат?  Rolling Eyes .. Проблемът ми е, че още не съм се консултирала с анестезиолог, а имам насрочен преглед чак в 38 г.с. и се чудя какво става, ако нещата тръгнат да се случват преди този преглед... Ще ми бъде ли обяснено как и дали ще ме упояват при такива обстоятелства? Благодаря предварително за отговорите, дано съм била ясна  Hug

# 325
  • Пловдив
Ако раждаш без преглед от анестезиолог,ще ти го направят преди раждането.Ще те упояват как дойде,ако не си в съзнание или нещо подобно.
Няма да те върне,който и да е на смяна.Ти за нормално ли си?

# 326
Ако раждаш без преглед от анестезиолог,ще ти го направят преди раждането.Ще те упояват как дойде,ако не си в съзнание или нещо подобно.
Няма да те върне,който и да е на смяна.Ти за нормално ли си?

♥Elfita♥, за нормално съм, поне никой не е споменал засега за нужда от цезарово. Мислех, че чичо доктор ще иска да ме види и 37 г.с., но не би... А пък съм далеч от Пловдив и не ми се бие път специално за консултация с анестезиолог по-рано. Извинявам се за глупавия въпрос, но как ако не съм в съзнание?  Shocked

# 327
  • Пловдив
как ако не съм в съзнание?  Shocked

Не задълбавай в това.От болницата няма да направят да изпаднеш в безсъзнание.Споко.
Дръж си до последно за нормално да опиташ.Има вариант да те придумват за секцио

# 328
  • Пловдив
Освен задължителната БЦЖ ваксина, някой знае ли дали в Селена дават витамин К на новородените?

# 329
Освен задължителната БЦЖ ваксина, някой знае ли дали в Селена дават витамин К на новородените?

Дават Ка- Вит

Общи условия

Активация на акаунт