АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 146
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
pippilottka,доктора трябва предварително да знае ,че таткото ще присъства на раждането- да,заплаща се.
Може да си занесеш лични козметични принадлежности за да си красива на изписването.
за пъпната връв - и аз много четох по този въпрос- според мен трябва да говориш с доктора малко преди раждането и да се разберете как ще постъпите.
Успех! Hug

# 301
Момичета имате ли актуална информация колко струва Фетална Морфология в Селена на 4D?
И в коя седмица е добре да се направи?
Също и ако може да ми препоръчате лекар.Спряла съм се на д-р Кръшков,от отзиви в нета,но ако имате и други предложения ,моля споделяйте.

И аз бях при Стратиева миналата седмица.Платих 90 лева.

# 302
Благодаря за отговорите, Белисима и armira, Селена е уникална болница и се радвам, че може да се говори с лекарите там, защото знам в държавната какво е. На мен на прегледа ми стана неудобно от толкова добро и европейско отношение  Blush

# 303
И аз да се включа!

Днес е моят ден, излязоха ми цитонамазката и биопсията. Док. Ненев каза, че и двете са с отрицателен резултат, кръвните изследвания, тези на черния дроб и хормоналните са в нормите. Утре си изпивам последното хапче от противозачатъчните и от 17 ноември започваме да правим бебе.

Толкова ги обичам тези хора от Селена и отново не ми взеха пари за консултацията с лекаря, чак вече ми е неудобно за док. Ненев.

# 304
Въпросче - цената за феталната морфология в Селена еднаква ли е при всички гинеколози или всеки лекар определя различна цена? Знаете ли колко е? Мерси!

# 305
Въпросче - цената за феталната морфология в Селена еднаква ли е при всички гинеколози или всеки лекар определя различна цена? Знаете ли колко е? Мерси!
Има регистратура и фиксирани цени.След преглед се плаща на нея  Peace

# 306
  • Пловдив
Има цена на фетална морфология с 4D. Мисля, че беше 80 или 90 лева, не съм сигурна.  Аз феталните морфологии съм си ги правила при лекарят, който ми следеше бременността, не съм плащала конкретно за това. Цената беше като за нормален преглед с УЗ. Но пък има лекари, които си слагат цена за фетална морфология. На 4D ходих за гъдел, нищо по-различно не ми казаха. Ако лекарят види проблем или се усъмни, тогава може да те прати. Но по принцип самият преглед също е на 2D и чак накрая пускат образа в реално време триизмерно. Този ехограф е доста тромав при опресняването на картината и ако през цялото време така гледат, ще откарате половин ден. Аз за 40 минути лежане по гръб на онази кушетка, доста се схванах.

# 307
Здравейте ,някой би ли споделил как точно протича секциото в Селена ?
- правят ли ти клизма
-колко време протича самата операция
-колко време седиш в реанимация докато те закарат до стаята ти
-таткото кога може да влезе да те види или поне бебчето Simple Smile
-упойката кога започва да те отпуска и кога идват най силните болки  и дават ли ти болко успокойтелни ?

# 308
  • Пловдив
Здравейте ,някой би ли споделил как точно протича секциото в Селена ?
Доколкото знам - зависи от лекаря Peace

- правят ли ти клизма - на мен лично - не
-колко време протича самата операция - в болницата ме викаха в 7 без 15. В 8 влязох в операционната, сложиха ми упойка (спинална+епидурална), в 8:21 извадиха дребка. В 9 без 20 бях вече в реанимацията
-колко време седиш в реанимация докато те закарат до стаята ти - в стаята ме закараха в 16:00, което значи, че в реанимацията съм била 7 часа и малко
-таткото кога може да влезе да те види или поне бебчето Simple Smile - при мен в реанимацията дойде почти веднага, след като излязох от операционната, но беше за съвсем малко. След това като ме закараха в стаята, дойде вече за повече време Simple Smile
-упойката кога започва да те отпуска и кога идват най силните болки  и дават ли ти болко успокойтелни? - доста търпя на болки, но някъде около обяд започна да опъва доста корема Simple Smile Може и заради раздвижването да е било, защото аз сама реших, че ще се надигам в леглото Simple Smile В 16:00 отидох на собствен ход до стаята си, а след като ми махната и катетъра (към 16:30) вече започнах да си правя разходки Mr. Green Всички бяха изумени, че обикалям толкова скоро след операцията, но заради това, вече слкед като ме изписаха, почти нямах болки и се движех съвсем спокойно (без да бързам, защото тогава операцията доста "опъваше" Peace )
Болкоуспокояващи ми предлагаха постоянно, но не съм се възползвала, та не знам дали и колко ефект имат Peace

# 309
sweet_maniche Благодаря ти за изчерпателния отговор  Hug
Още нещо съм се сетила да питам
- Мога ли да си взема телефона с мен  долу и  след операцията да ми го дадат в интензивното?
- После като те преместят в стаята и ти махнат катетъра ,си слагаш такива гащи за еднократна употреба или си без нищо докато имаш кърваво течение ?
- За катетъра ,кога го поставят като си вече в упойка  и после като ти го махат какво е чувството ?

# 310
  • Пловдив
- Мога ли да си взема телефона с мен  долу и  след операцията да ми го дадат в интензивното? - телефона и апарата бяха с мен през цялото време Simple Smile Дори и в операционната Simple Smile Можеш да помолиш някоя от акушерките да снима буквално първите секунди на бебчо Simple Smile
- После като те преместят в стаята и ти махнат катетъра ,си слагаш такива гащи за еднократна употреба или си без нищо докато имаш кърваво течение ? - ако не се лъжа, еднократното бельо си го сложих още в реанимацията Peace ...Така трябва да е било, защото като се замисля, няма как иначе да съм ходила newsm78 ...съжалявам, паметта ми изневерява точно за тези подробности Embarassed
- За катетъра ,кога го поставят като си вече в упойка  и после като ти го махат какво е чувството ? - не си спомням изобщо частта с поставянето на катетъра - явно адреналина ми е бил в повече Blush Махнаха го, когато вече си бях в стаята, по моя молба - чувството е гадно и известно време след това постоянно имаш чувство, че ти се пишка Mr. Green

# 311
Белисима,ти при кой лекар ще раждаш?

# 312
sweet_maniche Благодаря ти  Hug

При д-р Ненев  Peace

# 313
При д-р Ненев  Peace
[/quote]
Пожелавам ти успех,като гледам лентата ти,денят наближава.Ще чакаме после разказ:) Hug

# 314
  • Пловдив
Момичета здравейте, чета от около 3-4 часа и отговор не можах да намеря на въпроса си - при кой лекар от Селена да се запиша на ЖК? Питах по телефона и ми казаха, че с ЗК работят: д-р Светла Петрова, д-р Асен Даскалов и д-р Иванка Пейчинова. Дайте отзиви при кой от тях тримата да се запиша, кой е по-добрият АГ ? Не съм ходила до сега при никой от тях, просто вече ми е време да се запиша на ЖК при някой, а старите ми АГ-та не искам да коментирам.

Благодаря ви    bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт