АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 058
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
miraluba ,полезна информация ,и честито ти бебче !

Аз за второ се замислям , за секцио и пак при д-р Топалова   bouquet

# 586
За сетен път се убеждавам ,че вътрешното ми шесто чувство работи безотказно.
Приключих с Троянчев!Очевидно навреме!
Какво имаш предвид, какво те е накарало да се откажеш от Троянчев?
и аз се отказах от Троянчев защото ми прави 4д и ни изкара акъла че на бебето му имало нещо но не било страшно само трябвало да доидем още един два пъти  Joy и от там реших че няма да раждам при него ,но всеки си преценява сам всеки случай е различен ,имам една приятелка която е доволна от него,родих при Ямаков  не е идвал да ме вижда по два пъти на ден ,по важно е всичко да е наред ,доволна съм

# 587
  • Пловдив
Ямаков е много мил и сърдечен. Друга бира някак.

# 588
  • Пловдив
Сетих се нещо.
В новото крило където беше стаята ни имаше Wi-Fi с много силен сигнал.

# 589
  • Пловдив
Сетих се нещо...или по-скоро за слух,който се носеше преди време  Rolling Eyes Става дума за това,че ако/недай си боже  Praynig/ стане някакво усложнение при раждането,в Селена не могат да реагират адекватно.Даже се говореше,че носят бебетата в Хирургиите да ги "спасяват"...

# 590
Сетих се нещо...или по-скоро за слух,който се носеше преди време  Rolling Eyes Става дума за това,че ако/недай си боже  Praynig/ стане някакво усложнение при раждането,в Селена не могат да реагират адекватно.Даже се говореше,че носят бебетата в Хирургиите да ги "спасяват"...
Да ти кажа доста адекватно си реагират , давам пример ,няма да споменавам роднинската връзка ,от малък град съм,в който един лекар не видя,че на моята роднина бебето е спряло да расте,оставаха две седмици да се роди ...а е починало вътре в майката,в Селена точно реагираха и спасиха майката

# 591
преди нямаха неонатологично отделение но вече имат и според мен съвсем адекватно си реагират ,бебенцето на жената с която бях в една стая имаше проблеми някакви с белите дробове имат ковиози бяха го сложили там не са ги местили в хирургиите,жената си има здраво и живо бебенце

# 592
  • Пловдив

Здравейте и от мен! Аз съм пациентка на Троянчев. За сега съм доволна от него, всичко е наред с бебето и може би за това. По принцип сте прави за това, че бил незаинтересован от пациентките си след раждането. Но за мен по-важното е всичко да е наред след раждането, пък дали той ще те посети след това, или - не, не е толкова важно. Вярно вниманието от страна на лекаря е много добре за майката - при първото си раждане, моята лекарка /д-р Паскалева/ идваше всеки ден да ме види как съм, но в крайна сметка най-важното е всичко да е наред. За сега нямам намерение да го сменям, защото тепърва да се ориентирам към друг лекар не ми се иска, пък и не обичам така, но все пак ще имам едно наум.
Miraluba теб искам да те питам, правят ли клизма  Embarassed по време на секцио в Селена, защото мои колежки спорят по този въпрос. Благодаря ти също така за изчерпателния разказ, как е преминало раждането. Мен лично малко ме притеснява това, че слушаш лекарите какво правят по време на секциото. За сега нямам медицински причини да раждам секцио, но не ми се ражда нормално. Незнам ...... Sad  трябва да реша, как ще се разделим с моето бебе.
Пожелавам на всички лек ден, а на тези, които им предстои скорошно раждане УСПЕХ!

# 593

Здравейте и от мен! Аз съм пациентка на Троянчев. За сега съм доволна от него, всичко е наред с бебето и може би за това. По принцип сте прави за това, че бил незаинтересован от пациентките си след раждането. Но за мен по-важното е всичко да е наред след раждането, пък дали той ще те посети след това, или - не, не е толкова важно. Вярно вниманието от страна на лекаря е много добре за майката - при първото си раждане, моята лекарка /д-р Паскалева/ идваше всеки ден да ме види как съм, но в крайна сметка най-важното е всичко да е наред. За сега нямам намерение да го сменям, защото тепърва да се ориентирам към друг лекар не ми се иска, пък и не обичам така, но все пак ще имам едно наум.
Miraluba теб искам да те питам, правят ли клизма  Embarassed по време на секцио в Селена, защото мои колежки спорят по този въпрос. Благодаря ти също така за изчерпателния разказ, как е преминало раждането. Мен лично малко ме притеснява това, че слушаш лекарите какво правят по време на секциото. За сега нямам медицински причини да раждам секцио, но не ми се ражда нормално. Незнам ...... Sad  трябва да реша, как ще се разделим с моето бебе.
Пожелавам на всички лек ден, а на тези, които им предстои скорошно раждане УСПЕХ!

не не правят клизма само ти казват да не ядеш и пиеш нищо от предния ден ,аз родих в 12и30 на обяд казаха ми да не  ям и пия нищо след 21 вечерта предния ден Simple Smile усещането по време на секцио е все едно ти вадят вътрешностите но без болка само дърпане и опъване ,нищо страшно,но това е бял кахър като си видиш бебчето  bouquet

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 09:12 от vaniq180

# 594
tweety19821 ,моята приятелката й двете й момичета роди там - секцио при д-р Топалова ,нямаше клизма  Peace

При мен имаше,понеже бях нормално

# 595
  • Пловдив
В Селена нямат оперативен сектор за новородени. С всякакъв друг проблем могат да се справят, но ако се налага спешна оперативна интервенция, при констатиран проблем, който не е забелязан по време на бременността, естествено, че по най-бързия начин ще транспортират бебето. Да не дава Господ да се случва, но по-важното е да се реагира адекватно.

Моя близка ще ражда тия дни и като е ходила на преглед е разбрала, че в момента в болницата има 42 новородени.  #Crazy

# 596
на моменти има много хора ние ходихме за един преглед на бебчо и почакахме около 20 мин като дойде лекарката се извини и каза че изписвали 30 бебенца нямаше къде да паркираме наложи се да паркираме на паркинга на магазина който се намира точно до селената ,една пък моя позната като раждаше беше сама в стая имало само 2 родилки с планирано секцио явно зависи човек какъв момент ще уличи Simple Smile

# 597
  • Пловдив
tweety, вече са ти отговорили. Клизма не правят.
Аз изрично питах, дали не са забравили.

# 598
  • Пловдив
tweety, вече са ти отговорили. Клизма не правят.
Аз изрично питах, дали не са забравили.

Да, аз питах чисто информативно, на мен са ми правили по принцип /първото си дете родих нормално/ и това не ме притеснява.

А ти как си сега след секциото, как се чувстваш и колко време мина от тогава?

# 599
  • Пловдив
Да, аз питах чисто информативно, на мен са ми правили по принцип /първото си дете родих нормално/ и това не ме притеснява.

А ти как си сега след секциото, как се чувстваш и колко време мина от тогава?

И на мен ми правиха клизма при първото секцио.

Добре съм, възстановявам се. Всеки ден се чувствам по-добре от предния. Минали са 8 дни.
В болницата ми беше най-тежко през 2-рия и третия ден.

Но защо секциото е вариант пред теб ако нямаш показания за такова?
Възстановяваш се да, но това си е много сериозна коремна операция.

Общи условия

Активация на акаунт