АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 908
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Сънят и почивката са в основата на възстановяването, за да сте масксимално полезни за детето.

Абсолютно.
Аз миналия път бях много доволна от грижите след операцията.Сега дано да не се разочаровам

# 676
  • Пловдив
Сънят и почивката са в основата на възстановяването, за да сте масксимално полезни за детето.

Абсолютно.
Аз миналия път бях много доволна от грижите след операцията.Сега дано да не се разочаровам

Аз също!
Имаше само едно недоразумение, вече се чудя дали беше акушерка или сестра.
Сестрите и акушерките имаха различни униформи - на цветя, на кученца. Въпросната беше с едноцветно синьо.

# 677

Още при никой

dani_dani1981 ,благодаря.Кои са добрите лекари за секцио в Селена според теб?
Др.Дренски,Ненев,Топалова и Пейчинова,за другите не искам да давам коментар  Wink не само секциото е важно.Следенето на бременността е най-важната  Peace Освен бебето се следи първо майката,тя е важна през тези 9 месеца за здрав плод.

# 678
Здравейте ! Честито на мамите ! Понеже споменахте д-р Пейчинова , искам да споделя че съм нейна пациентка , наблюдава бременността ми от началото и мисля при нея да раждам. Много съм доволна от отношение, внимание.... въобще всичко. Радвам се че видях още едно мнение!

# 679
Благодаря момичета  Hug Живи и здрави юли ще изпробвам Селена отново

bebetoo,честито бебче!Как минаха дните след операцията.Оставяха ли ти бебето за през нощта.Аз мисля,че няма да мога да се грижа за бебето през нощта и ако някаква акушерка с любезен,който не търпи възражение,ме подкани .... не знам просто

Бебето ми го донесоха да го видя след операцията,дадоха ми всичката информация за здравословното му състояние и казаха,че ще се грижат за него докато аз не се почувствам добре.На вторият ден на обяд дойдоха да ме попитат да ми го донесат ли.Аз обясних,че все още не се чувствам добре и те ми отговориха,че ще се грижат за него.По-късно аз видях,че ми е слязла коластрата и го поисках да го кърмя,те ми го доведоха,като ми помогнаха за кърменето и после им го върнах като и за през нощта си остана при тях.Попитаха ме кога пак да ми го донесат и аз помолих на следващия ден (3-ти по ред) след визитация.И така те ми го донесоха тогава, казаха,че когато пожелая мога да го върна,аз обаче вече имах много кърма и предпочетох да си остане при мен и за през нощите.Въпреки това всяка вечер като ми го връщаха след визитация ме питаха бебчето при мен ли ще остане да спи или при тях.Непрекъснато ме питаха имам ли нужда да го вземат,въпреки че по време на престоя ни там наистина имаше над 40 бебета.Също така много ми помогнаха с гърдите,понеже имах много мляко,а бебето не можеше да го изяде и гърдите ми бяха на камък.По сред нощ идва да видят как съм.Една от вечерите бебето на съседката ми по легло беше много нервно и от детската стая и предложиха да го остави при тях тя да си почине.

Според мен няма от какво да се притесняваш,никой няма да ти остави бебето,ако не можеш да се грижиш за него,пък и да можеш, пак никой няма да те накара да е при теб през нощта.

# 680
  • Пловдив
Др.Дренски,Ненев,Топалова и Пейчинова,за другите не искам да давам коментар  Wink

Топалова ми прави първото секцио.Нямала съм проблем с операцията.Хубав белег.Ненев беше другият опериращ.Но Топалова е много хаотична при проследяването на бременността.Нищо не записва,не води картон.Бъркаше ме с други пациенти и ми изписваше разни хапчета,които са за тях.
При Ненев също ходих на прегледи.Не е по обясненията.Мрънка,не ми допадна

Ще мисля още

bebetoo,имала си чуден престои.Браво!

# 681
dani_dani1981, а имаш ли впечатления от Карагьозов?

# 682
моля ви,не искам да отговарям за доктори  Peace

# 683
Др.Дренски,Ненев,Топалова и Пейчинова,за другите не искам да давам коментар  Wink

При Ненев също ходих на прегледи.Не е по обясненията.Мрънка,не ми допадна

Ще мисля още

bebetoo,имала си чуден престои.Браво!
добрия специалист никога няма да го чуеш да говори,наваля едно след друго и да е като латерна, за да те задържи при него.Запомнете колкото по малко говори толкова си разбира от работата.Ако имате вие нещо да го попиате-питайте го  Peace

# 684
моля ви,не искам да отговарям за доктори  Peace
Хм... това не ми харесва.. Simple Smile
А в Селена слагат ли пясък на корема?  Rolling Eyes
А при нормално раждане правят ли клизма?

# 685
Карагьозов като оператор има толкова леки ръце, че след втория - третия ден изобщо забравих, че съм оперирана.  А за ангажираност, внимание към пациентки и педантичност- който е бил при него, знае за какво говоря.Също и д-р Минев Peace. А от една проста апендектомия преди години се възстановявах 10 дена и още си влача сраствания

# 686
Това наистина ли е до оператор?  Rolling Eyes
Иначе и аз  съм при Карагьозов, но чак  педантичен не ми се е сторил....  newsm78

# 687
Това наистина ли е до оператор?  Rolling Eyes
Иначе и аз  съм при Карагьозов, но чак  педантичен не ми се е сторил....  newsm78
Аз също съм при него и вярно, раждане още не ми е водил, но относно педантичността му в следенето на бременността- просто няма такъв специалист, изключителен е...

# 688
  • Пловдив
А в Селена слагат ли пясък на корема?  Rolling Eyes

Принципно не,но ако искаш ще ти сложиш.Казваш на Карагьозов и той го предписва.Сестрите в ренимация четат и ти слагат
Първия път бях в една стая с пациентка на Карагьозов.Добро впечатление ми направи.Идваше,питаше как е.

# 689
A , ако не си секцио няма смисъл от този пясък, така ли?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт