АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 905
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
До голяма степен е до способностите на опериращия Peace.
За това писах за апендектомията. Оперираха ме много добри и известни хирурзи. И независимо, че беше лапароскопски, направиха ми червата на сито. Минималните дупки за лапароскопа се превърнаха в ужасни белези , след като конците се разтвориха и инфектираха. 10 дена не можех да стана от леглото.

# 691
  • Пловдив
A , ако не си секцио няма смисъл от този пясък, така ли?  Blush

А,не.Пак слагат,ако искаш.Принципно го водят стар метод вече и не се практикува за всяка родилка

# 692
А кой е новия? То нали е за по-бързо прибиране на корема? Или се води като неефикасен?

# 693
  • Пловдив
А кой е новия? То нали е за по-бързо прибиране на корема? Или се води като неефикасен?

По ново му не слагат нищо на корема.Как ще ти се прибере и дали ще си върне първоначалния вид зависи от това в какво състояние е бил корема ти преди бременността и какъв ти е гена.Имам приятелка с близнаци,която 1 м след секциото беше отново с плосък корем,без стрии.Имам и друга приятелка,която роди едно дете,но така й се обезобрази корема.
Аз лично също поисках пясък след операцията.Обясниха ми,че не се прилага вече,защото няма смисъл,но аз си исках и ми сложиха

# 694
Ами и аз ще си искам Simple Smile А при теб имаше ли ефект?

# 695
  • Пловдив
А при теб имаше ли ефект?

Нъцки,душицо  Laughing Този път няма да искам,но ти си искай и виж как ще си

# 696
Ааа, ще пробвам аз Grinning
А клизма правят ли при нормално раждане?

# 697
слагат лед,но при някои пациенти болката засилва

# 698
  • Пловдив
Ааа, ще пробвам аз Grinning
А клизма правят ли при нормално раждане?
Писаха за това 2-3 стр. назад Peace

# 699
  • Пловдив
не е споменат д-р Кръшков - и двете раждания ги води той (първото -  нормално, второто - секцио).
И двата пъти съм изключително доволна от него Peace

# 700
не е споменат д-р Кръшков - и двете раждания ги води той (първото -  нормално, второто - секцио).
И двата пъти съм изключително доволна от него Peace

Аз също. Страхотен човек и лекар! Вдъхва ти спокойствие и увереност. Никога не говори просто ей така - да се намира на приказка. Безкрайно съм му благодарна! Ако не бях попаднала на него, нещата можеха да се развият доста по-различно за нас.

# 701
Ето, че вече и моята дата е ясна - 03.02.2014 г. Утре ще направя консултация с анестезиолог (Георгиев) . В крайна сметка ще е секцио.

# 702
  • Пловдив
Ето, че вече и моята дата е ясна - 03.02.2014 г. Утре ще направя консултация с анестезиолог (Георгиев) . В крайна сметка ще е секцио.
Каква е медицинската причина?

# 703
Стискам палци всичко да мине наред и да си гушнеш едно здраво сладко бебоче. Пиши как е минала срещата с анестезиолога.

# 704
Карагьозов ли ще прави операцията?

Общи условия

Активация на акаунт