Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Момичета след всичките позитивни постове и новината на Мариянка   искам да завърша този 08.08.  с това

Engin Akyürek - My Number One...

Лека нощ на всички !

Сънувайте нещо красиво ... или някой.

Най-нетърпеливите могат и  интервюто - утре обаче да разкажете и то още на закуска.

# 646
  • Бургас

Момичета ,лека нощ и приказни сънища! Wink

# 647
  • Пловдив

Във фейса на Engin Akyürek Fan Club питат: "Кой е гледал Фарах като Айлин в "Oyle bir gecer zaman ki"? Какво мислите за нея? Какво мислите за тази двойка?"
..................

И те като нас си задават въпроса - ще има ли химия....
Скрит текст:
Who watched Farah as "Aylin" in series "Oyle bir gecer zaman ki" ?! what do think about her?!! what do you think about this couple

# 648

Приятни сънища и от мен! Дано утре се разбере кога ще има интервю. Simple Smile

Лека нощ! smile3524

# 649
  • Пловдив

За лягащите - стига ли....

# 650
  • Пловдив

Лека вечер.

# 651
       Марианка,

Аз съм гредала Фарах Зейнеб във "Времето лети" и мисля, че се справи добре.

Колкото до това, дали ще има химия между нея и Енгин - не знам, но се моля да има. Тя не е така финна и нежна, като Берен, но изглежда харизматична.

Химията между Берен и Енгин имам чувство, че скоро няма да гледаме, затова толкова много харесваме Керим и Фатмагюл. Те си остават неповторими.

# 652

Лека вечер!

# 653
  • Разград

# 654
  • Пловдив

Марианка,

Аз съм гредала Фарах Зейнеб във "Времето лети" и мисля, че се справи добре.

Колкото до това, дали ще има химия между нея и Енгин - не знам, но се моля да има. Тя не е така финна и нежна, като Берен, но изглежда харизматична.

Химията между Берен и Енгин имам чувство, че скоро няма да гледаме, затова толкова много харесваме Керим и Фатмагюл. Те си остават неповторими.

И аз съм гледала Фарах. За теб - лека вечер, екранната двойка между която наистина имаше химия - Енгин/Керим и Берен/Фатмагюл.

# 655

Добро утро!

# 656
# 657
  • Бургас
Добро утро !
В  петък -един намек за почивните дни .Да е лек , спорен и щастлив!
Скрит текст:

Хубавата усмивка  Heart Eyesна Енгин /Текин.

# 658
  • Пловдив

Здравейте и хубав ден на всички.

# 659
  • Пловдив

Engin Akyurek Universal Fans Club ни напомнят, че днес е денят на Низипли. Очакваме 12 епизод с превод от тях.

Общи условия

Активация на акаунт