Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и от мен момичета.Желая ви ден изпълнен с много усмивки,добро настроение и положителна енергия.                  

# 661
 Добро утро!    love001

# 662
здравейте

# 663
  • Пловдив

Момчето си чака целувките и днес.

# 664
Дейзи, благодаря за топлото посрещане  Hug

Аз също съм гледала малко Фара във "Времето лети". Бих казала, че много добре се справя с ролята, силно драматичните моменти ги пресъздава страхотно, но и не само. Към момента, до който съм гледала любовта й е абсолютно невъзможна и тя се справя много добре с емоциите и чувствата, които се изискват от героинята й. Освен това е много красива, очите й са изразителни, въобще успява да те "грабне" и увлече да гледаш...
Също така съм я гледала и в "Kelebeğin rüyası" - Сънят на пеперудата" с Къванч Татлъту и Мерт Фърат. Игрален филм, с чиято роля също се справи много добре. Там също имаше любов, но обречена заради смъртта. Фара успя да пресъздаде болката и нещастието на влюбената жена, която умира от неизлечима болест, успява да те трогне до сълзи...

Ето няколко снимки, ако се интересувате. Слагам ги спойлер:
Скрит текст:
" Сънят на пеперудата"

От "Времето лети"

А ето и Енгин:

# 665
  • Пловдив

От фейса на ENGINcilerr (Engin Akyürek): Енгин Акюрек, Енгин Акюрек, Енгин Акюрек,
Енгин Акюрек, Енгин Акюрек.....

# 666
Хелън, Hug момичета, Hug

Не съм гледала Фарах, но много ми харесва, като визия. И има едно излъчване на сладко, добронамерено момиче. И е много млада, в смисъл, че няма много роли и ще може да се разгърне. Надявам се да бъде една нежна история. Омръзнаха ми тия бурни страсти. Докато гледах КВФ мира нямах от това как още преди да разплетат една интрига заплитаха три нови. Но това на всички им е познато, като усещане.
Сега ми се ще нещо по-близо до романтичните филми. Нали ме разбирате. Лято, романтика, вино, свещи. И дано да не пречукат накрая главните герои, че турците са доста кръвожадни.

За сега ви оставям с пожелания много неусетно да ви мине работния петък.    love001

# 667
  • Пловдив

И една прекрасна снимка на Керим от Джейн.
.......................
Понеже ни поздравяват и на български:Good Morning.. Günaydın.. Bonjour.. Buenos días.. Buon giorno.. Guten Morgen.. καλημέρα.. Dobro jutro.. добро утро.. صباح الخير ...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368661733260420&set= … ype=1&theater
Скрит текст:

# 668
Скрит текст:

От фейса на ENGINcilerr (Engin Akyürek): Енгин Акюрек, Енгин Акюрек, Енгин Акюрек,
Енгин Акюрек, Енгин Акюрек.....

същия кадър без щампи по лицето на Мустафа Булут
осма серия на ВВО

# 669
Добро утро момичета. Дано петъка освен с предстоящите почивни дни и срещата сНизипли ни зарадва и с И-Н-Т-Е-Р-В-Ю  не с кого да е ,а с най-пестеливия на словестни излияния актьор Енгин.
Евридика;

# 670

Ще ги получи !
Скрит текст:

Здравейте , момичета ! Надявам се , че в днешния слънчев петъчен ден всички ние ще се постараем специалитетът ,, УСМИВКА  '', предложен от Елинор , да бъде с отлично качество !

# 671
 waveyХубав ден пожелавам!

# 672
# 673

Ще ги получи !
Скрит текст:

Здравейте , момичета ! Надявам се , че в днешния слънчев петъчен ден всички ние ще се постараем специалитетът ,, УСМИВКА  '', предложен от Елинор , да бъде с отлично качество !

# 674

Hug  Добър ден!  Hug

Приятно е когато влезеш в темата, и от всеки ваш пост "струят" усмивки и настроение.  Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт