Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Тануша
права си
от момента в който сме открили Енгин и неговите герои вече ни се е случило нещо хубаво с трайни последствия

# 676
# 677

Евридика,   bouquet!

# 678

Отново попаднах на любими кадри и се отнесох.споделям.

# 679

аз пък отново попадам на мнения за Енгин
споделям

Скрит текст:
Нашла заметку на странице Самые красивые актёры Турции под номером 1.

Энгин Акюрек Родом из Анкары. Чтобы стать всемирно популярным, решил стать киноактером. Навыки актерского мастерства были уже в юношеское время, когда талантливый актер удивлял жюри на турецком конкурсе "Турецкие звезды". После того, как принял участие в конкурсе в 2006 году, ему предложили сняться в фильме "Судьба", который и принес ему всемирную славу и дал возможность вручить ему заслуженный титул "самого красивого актера Турции". По мнению критиков, он являлся самым перспективным актером современного времени. Даже в возрасте 30 лет он получил звание "Лучший актер Турции". на данный момент продолжает актерскую работу.

burak ozcivit как модель может и cok guzel, НО первый № 1 - ЭНГИН АКЮРЕК-особенный :
Энгина Акюрека - это точно Энгин настояший талант "

↓ есмиральда 2013-04-27 18:44:50
я не устаю смотреть на тебя ты самый лучщий

Larisa 2013-04-22 07:08:43
В двух словах и не скажишь... Талант и Магнитизм, Красота и Совершенство, Грация и Харизма, Мягкость и Нежность, Мужественность и Сила, Верность, Преданность , Любовь... Вы скажите таких в жизни не бывает, да не бывает, но так создать образ Керима в ВВФ и образ Мустафы Я-облако,которым веришь смог только очень цельный человек, одухотворенный. Большое спасибо Энгин. Жди своего часа, не растрачивай свою душу и талант попусту. Ты уже в истории кинематографии при жизни. Спасибо родителям.

2013-04-20 12:06:30
Энгин Акюрек - просто гений - смотрите и наслаждайтесь. Удачи......

# 680

Благодаря , Аурелия ! Виждам , че благодарение на Интернет посланията пристигат бързо и на точния адрес - особено , когато са направени талантливо и искрено .
Скрит текст:
Ако Марица ,, отключи '' пощенската си кутия - ще получи ,, телеграма'' - довечера ...

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 13:38 от velichka060

# 681

Фантазия  Hug, лято е, и то горещо... Simple Smile
......................................
Скрит текст:

# 682
Здравейте.

Тануша, страхотно лятно гифче с Енгин.  smile3525

Аз не съм гледала Фарах досега, но ми е много симпатична. Много е красива, има излъчване. И на мен ми харесва това, че е млада и още не се е наложила, тоест мотивирана е да даде най-доброто от себе си. Мисля, че тази година ще е нейната година. Ще снима филм с Енгин и сериал с Къванч през януари, т.е. с едни от най-известните турски актьори.

С Енгин ми харесват като двойка, ще видим как ще се получат нещата на екран. Дано да имат химия. Пожелавам им успех и да ни зарадват с една невероятна любовна история.  txtloves

# 683

С Керим надничаме да видим някой търсил ли ни е. В този горещ ден предлагаме нещо разхладително. Радвам се, че Низипли ще ни е на гости.
Скрит текст:

# 684
  • Пловдив

Да се порадваме на този прекрасен колаж.

# 685

Дейзи, здравей!  Hug

Тук "галиба" е зима, но момента е жарък...  Simple Smile

# 686

Пламенна, и аз много се радвам, че Низипли ще ни е на гости.  Grinning

Много точен стрелец е, винаги ме улучва направо в сърцето.  Heart Eyes

# 687

Като се замисля както Керим, вас ви няма, а аз ще си водя монолози... Simple Smile Joy

# 688
  • Пловдив

"Да те имам в живота си  е все едно да имам милион причини да бъда щастлива"
Скрит текст:
Having you in my life is like having a million of reasons to be always happy

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:31 от mariana51

# 689
  • Бургас
Танушка , wavey
Аз днес съм  някъде в любимият първи сезон . Laughing
Малко спомени от първият им танц,Керим какъв кураж събра само като намери писъмцето под леглото  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт