Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 690

Независимо от сезона Керим е прекрасен

# 691
И един прекрасен колаж от мен...     Heart Eyes Hug 

# 692
Танушка , wavey
Аз днес съм  някъде в любимият първи сезон . Laughing
Малко спомени от първият им танц,Керим какъв кураж събра само като намери писъмцето под леглото  Heart Eyes

Хаяско на мен първият им танц също ми е много любим.Само за няколко секунди ръцете им изтанцуваха най-прекрасния любовен танц. 

# 693
  • Пловдив

Милка, сезоните са без значение - важно е да виждаме красотата.

# 694
И Кадир се присъединява към компанията.                 

# 695
  • Пловдив

Едно клипче от Джейн Еър - сложено във фейса и - Engin Akyürek Forever.

# 696
  • Бургас

Първият флирт Heart Eyes Heart Eyes

# 697

Момичета, много ме радвате!  Grinning

Низипли гръмна с пушката и дружината се събра...  Heart Eyes

# 698

Engin Akyürek Mimiklerin Efendisi

„Ти си просто човек на този свят, но за някого си целия свят!”
Скрит текст:
You are someone in the world, but for someone you are the world!

# 699

Привет момичета !

Виждам и естествено чета, че сте започнали днешният петъчен с усмивка !

По това кой кога пише и пожелава добро утро, добър ден или направо добра вечер разбирам кога тръгвате или кога се прибирате от работа

Най-ранобудните - Велияна, Аурелия, Хаяско, Марияна, Ками - благодаря за това, че всяка сутрин намирате и давате своята макар и 1 минутка на темата за да пожелаете хубав и усмихнат ден / малко сте пестеливи откъм нещата, които задължително трябва да са в спойлер но ... все пак е лято и да не почваме още от ранни зори да хапваме всякакви изкушаващи иначе здравият ни разум вкусотии /

В тоя ред на мисли -  Дилеми къде си ? Появи се за малко и пак изчезна на някъде / ако е свързано с хубави емоции - наслаждавай се ! / Обаче ... септември да си на линия

Фантазия - желанията ти и очакванията ти от филма са много хубави, още повече,че въпросният сценарист е все още така да се каже новобракуван и да се надяваме да е в розово-романтичен период ...

Хелен - благодаря за споделената информация относно Фара Зейнеп. Аз лично нищо не съм гледала с нея, но щом има хубави отзиви за играта на това момиче - се надявам да се получи нещо наистина запомнящо се.

Евридика, Милка, Величка,Вадина  -

Тануша - сладурчето в спойлера ме усмихна, а другото в поста ти ми повиши настроението на макс.

Пламена - добре си се сетила да предложиш  нещо разхладително - защото навън горещо, в темата също ... топло. Много обичам ... топлината, защото тя сгрява / най-вече обичам да ми е топло на душата /

Мариянка - благодаря, че винаги слагаш всичката налична  актуална информация - както за момчето, така и за другите ...

И един съвет / не професионален /

Скрит текст:

И по този повод

Скрит текст:

Любовче -

# 700

надявах се да е пристигнала някаква новина докато ме нямаше
 hahaha

нищо
свежите цветя са за вас
останалото -  за всички
 Blush

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 16:10 от Evridika_

# 701
Сладък Низипли.                

# 702
  • Бургас
Момичета ,пожелавам ви спокойна ,приятна и прохладна вечер  love001 
Не  забравяйте ,че най-хубавото на уикендите са петъците Wink

">#at=74[/video]

# 703
  • Пловдив

Днес е вторият ден от рамазан байрама на съседите. "Рамазан Байрам при мюсюлманите отбелязва края на постенето по време на свещения месец рамазан. В Турция това са три дни на улични концерти и традиционна музика, които да забавляват възрастните, докато децата хапват баклава, бонбони и сладкиши (затова празникът е познат и като Шекер байрам)."
........................
Енгин носи почерпка:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 16:41 от mariana51

# 704

Общи условия

Активация на акаунт